Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi aksamlar arkadaslar ben daha oncede buraya yazip bilgi almistim karatay hakkinda.GOZLEME isimli bir arkadas yardimci olmustu .yan kapidan yani dukandan cikim geldim .artik eksiler baskulde degil kredi kartimda gorunmeye baslayinca solugu burda aldim. ama su anda acayip bir dopingle buraya gelmis durumdayim ve hemen yarin baslamaliyim bu gazla.yarin kitabim da geliyo ama kitabimin gelmemesi ihtimaline karsin benim 1 gunluk yemek menusune ihtiyacim var.yazdiklarinizdan sabah kahvaltisi icin az cok bilgi edindim ama ana yemekler konusunda kafama bir sey takildi . mesela nohut veya bamya gibi sebze yemeklerinin ozel bir pisme sekli varmi yani yagi kizdirmadan soganlari icine at yada suda yemegin soganini hasla piserken yemege yag ilave et falan gibi puf noktalarla mi yemegi pisiriyorsunuz onu merak ettim .yemekler normal ev yemegi mi yani..yag konusunda sinirlama varmi????meyve yiyebilirmiyim yarin? bazilari kahvaltida muz greyfurt suyu falan yazmis cunku????

bide su yazacaklarim dogrumu acaba karatay hakkinda:

-seker yok tatli yok ekmek ve turevleri hamurisi falan yok
-hazir olan gidalar yok hersey dogal
-peynir falan yagsiz olmayacak
-her turlu sebze serbest
-baklailler grubu serbest
-2 lt su
-hergun yarim saat yuruyus
-kizartma yok
-tum corbalar serbest sehriye turevlerini abartmadigimiz surece (( bu arada corbalarda da yag varmi
-etler serbest ama dogal olan etler tercih edilecek
-kuruyemis ekmek yerine kahvaltidave ara ogunlerde acikirsak ama ara oguneri yapmazsak daha iyi ve kuruyemisler taze olacak
-her yemek arasi 4 saat olursa ii olur

kitabi elbette okuyacagim ama yarina kadar bile beklemek istemiyorum cok heyecanliyim ben dukana pek uyamadim nooooolur bana yardim edin cok sey yazdim diye kizmamissinizdir insallah hosgorunuze siginiyorum[/SIZE][/SIZE][/I][/I]

Hosgeldin canim...Bende dukkanin ilk atak evresini 5 gün yapip Karataya gecmistim. Simdik sen eger Dukkanda birden kilo verdiysen Karatayda önce birazcik alirsin cükü baklagiller falan yemege baslayacaksin...sonra vermeye devam eedersin o yüzden lütfen hemen pes edip gitme. Ilk sayfada 1 haftalik örnek diyet(biz saglikli beslenme diyoruz) listesini bulabilirsin. Ayni zamanda simdiye kadar 42 kilo vermis Gül arkadasimiza en Cok sorulan sorularin cevaplarida orada. Kitabi okuyupta baslamak aslinda en iyisi ama sen simdiden takil bize ögünlerini paylas sana yardimci olmaya calisiriz...Dukkan Fransizlar icin yazilmis bir kitap-...Karatay ise bizler icin...Zorlanmayacaksin, ac kalmayacaksin, dinc olacaksin, tatli krizlerini unutacaksin, zamanla 2 ögünle bile doyacaksin, inanmiyormusun!!! yasayarak anlayacaksin...:KK24::KK24:

Son düzenleme:
Hosgeldin canim...Bende dukkanin ilk atak evresini 5 gün yapip Karataya gecmistim. Simdik sen eger Dukkanda birden kilo verdiysen Karatayda önce birazcik alirsin cükü baklagiller falan yemege baslayacaksin...sonra vermeye devam eedersin o yüzden lütfen hemen pes edip gitme. Ilk sayfada 1 haftalik örnek diyet(biz saglikli beslenme diyoruz) listesini bulabilirsin. Ayni zamanda simdiye kadar 42 kilo vermis Gül arkadasimiza en Cok sorulan sorularin cevaplarida orada. Kitabi okuyupta baslamak aslinda en iyisi ama sen simdiden takil bize ögünlerini paylas sana yardimci olmaya calisiriz...Dukkan Fransizlar icin yazilmis bir kitap-...Karatay ise bizler icin...Zorlanmayacaksin, ac kalmayacaksin, dinc olacaksin, tatli krizlerini unutacaksin, zamanla 2 ögünle bile doyacaksin, inanmiyormusun!!! yasayarak anlayacaksin...:KK24::KK24:
cvplariniz icin cok tesekkurler arkadaslar supersiniz acayip motiveyim insallah basaricam 1 haftadir dukana ara verdim ve dukanin son 1 ayinda ufak tefek kacamaklar yuzunden sanirim 1 kg verebildim tum desteginiz icin tsk yediklerimi yazarim buraya optum sizleri

Bu hafta verimsiz olacak saniyorum benim icin...
Sabah

Karatay kahvaltisi ama yumurta yoktu evde yumurtasiz yaptim.

Aksam 1 adet lahmacun lor ile yapilmis...

hala uykum yok nedense aksam en son 7 de biraz fıstık yedim bu saate kadar su dısında bir sey sürmedim agzıma
leptim calısmaz mı illa uyumamız mı lazım acaba ?:44:

günaydın kızlarr

'' ben adam olmayacağım.''

GÜNÜN özlü sözü olarak kendi namıma bugünkü açılışı böyle yapıyorum :KK43:((

Gerisini sormayın.
ve çoğu zaman yaptığım gibi BUGÜN le !!!! bildirime başlıyorum.

2 yumurta
bolca lor
10 tane zeytin

hepinizi kocamannnn öptüm.
kolay gelsin.

.

günaydın kızlarr

Gerisini sormayın.

2 yumurta
bolca lor
10 tane zeytin

kolay gelsin.

Olsun arkadaşım olsun devam zararın neresinden dönersen hepimiz aynıyızz.. BEŞERİZ ŞAŞARIZZ. En Büyük KK

günaydın kızlar.sizden acil yardım bekliyorum.
ben kan testi yaptırdım ama sonuçlarda insülin diye bi şey yok.
hocanın 5 in altında olmalı dediği şey glukoz hemogram (hbaıc) olabilir mi acaba :26:

GÜNAYDIN KARATAYCILARRRRR

DÜN AKŞAM::KK56:

7 KÖFTE ...DOMATES,BİBER,SOĞAN
CACIK

SABAH:KK56:
5 ZEYTİN
CEVİZ ,FISTIK
ÇAY
PEYNİR.
1 YUMURTA
2 adet omega 3

dün akşam boğazım çok ağıyordu bende saat 8 den sonra elma kabuğu,nane.limon kaynattım 2 bardak gümlettim ohhhh,:KK52::KK52:
:21::21:bu sabah daha iyiyim
tabi sabah karatay kahvaltımı yapınca tüm üzerimdeki ağırlık ve kırgınlık gitti:21::21::21:
sanırım omega 3 bağışıklık sistemini güçlendirdiğıi için soğuk algınlığını hafif geçiriyorum.

En Büyük KKEn Büyük KK kızlar kızlar vallahi iyiki bu karataya başlamışım dedim yani YAŞASIN KARATAYYYEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

aaaaaaa herkesler buradaymış görmedim kızlar sizi.
bu zavallıya bir bilgi :KK43:((((

.
cnm ben çıktıktan sonra yazmışsın akşam...kızlar bilgilendirdi di mi ?:KK16:
evet canım kahvaltıyıda ıkıncı ogunude tek basıma yıyorum.et kavurmaya gelınce bır kılo kadardı kusbası et(kurban bayramından)yaglı kısımları tencerenın en altına dıgerlerı ustune koyup orta hararettlı ateste suyunu saldırıyosun ocagı kısıp en az bır saat kendı halınde pısırıyosun tuz karabıber kekık koyup karıstırıp 5 dk sonra altını kapıyosun(et kendı suyunu salacak cekecek ılave suya gerek yok)

sağol cnmcm:KK16:
günaydın kızlarr

Gerisini sormayın.

2 yumurta
bolca lor
10 tane zeytin

kolay gelsin.

.

Canım sen de ben gibi akşamları çozutanlardansın sanırım...yemekten sonra özellikle:KK57:

Son düzenleme:
Burçinciğm gibi güzel bir tabağa koyamadım,ama iş ortamında böyle oluyor en çoğu :KK1:

$Fotoğraf0546.jpg

1 yumurta
14 zeytin
1 turp
1 havuç
Peynir
2 günkurusu
2 kuru erik
ceviz-fındık karışımı
omega3*2
Çay

Son düzenleme:
kızlar günaydınnn...

öncelikle herkese bol leptinli,kaçamaksız,hareketli güzel bir gün diliyorum..

kızlar bu greyfurt ilaçların etkisini yok ediyormuş ya doğum kontrol ilaçlarının etkisi yoketmez dimi..:26: aldım ama henüz yemeye başlamadım.sizden bilgi alıp öyle başlayayım yemeye dedim.

sabah menümüde bildireyim hemen:

1 domates
1 yeşil biber
5 zeytin
2kk beyaz peynir
2 ceviz
yarım elma
şekersiz çay
1 adet omega-3

ne guzel olurdu ya hedeflediği kıloya ınene yada yag oranını ideale ındırene hedıye alışveriş için yukluce para vercemısı ılan ederdük ne motıve olurduk ama

o ben oluyorum kac gundur kabızm dıye avutuyordum kabıslıgımda gıttı o halde 100 200 gr fazla cıkarıyor aptal baskul.

o nedenle motıve sıfır .
o yüzdende buraya yedıklerımı yazcak yuzum yokkk:KK17: ama yazmalıyımki boyumun ölçüsünü alıyımm

sabah baskule kızınca 63.5 gösterdi diye aksamdan tezgahın üstünde kalan 1 yarım albeniii kek ve 2 3 hosbes gofret

klasık kahvaltım ve 3 ayva recelim 3 kasık (aksam yapmıştım 12 ye kadar tadına bıle bakmadıydım)

öğlen yemek yemedım kasık yada catal göturmeyınce yemegımı yıyemedımm yeşil fasulye ve yogurt yıycedımm yöntem bulamdım. ac ac durdum
bır öğrencım 4 mısır patlatıp gelmıs bana onu yedım güzelce:KK56: ve bolca eve geldım 5 yarım gözleme 6 bıraz ayva recelı

sonra bırazdaha 7 hosbes 8 ıkı kare cıkolata 9 2 kuru erık 10 2 gun kurusu 11 sonra sekk salep

aferdersız ayıı öküzz bilimum hayvanlar gibi yiyince aksam yemegı yıcek yerım kalamadıgını fark ettım acıkınca yogurt yıycem ve bugunu kara bır gun olarak hafızamdan

silmeye calıcacagımm

hep hoşbeş yüzünden bebekim at onu bugün daha güzel birgün olacak şüphem yok:KK16:
Ivet ben geldim kizlar....
Cancagizlarim aksam yemegimide paylasayim dedim;
2.ögün
Et sote (düdüklüde nefis olmus)
Karnibahar haslama dereotlu sarimsakli yogurt ile birlikte
Firinda Mantar
Sivi: simdiye kadar 2,5 litre su (1 litresi limonlu)
Spor: 6 km yürüyüs
Eki Görüntüle 328469 Eki Görüntüle 328470

hmm valla senin gibi komşum olacaksa almanya ya işçi olark gelebilirim:KK1::KK1:

ben şehriye çorbası içiyorum.birçoğumuz da içiyoruz diye biliyorum.evet belki her gün her gün değil ama neticede yiyebiliyoruz.hoca tüm çorbalara izi,n veriyor tabi şehriyeyi bol tutmamak lazım :KK16:

:

aaa çok sağol bunu duyduğum iyi oldu:KK16:

Burçinciğm gibi güzel bir tabağa koyamadım,ama iş ortamında böyle oluyor en çoğu :KK1:

Eki Görüntüle 328774

1 yumurta
14 zeytin
1 turp
1 havuç
Peynir
2 günkurusu
2 kuru erik
ceviz-fındık karışımı
omega3*2
Çay

yerim seni yaaaa çok şekersin:KK1::KK1:

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır sizi takip ediyorum sohbetlerinize katılamasam da motive edici oluyor gerçekten. Ben de karataycıyım. 2 ay önce keşfettim, kitabını okuyarak başladım hatta ara ara buraya da yazdım kilo veremiyorum diye. Hemen hergün spor (spor hayatımda hep vardı gerçi), omega 3'ler demir hapı d vitamini takviyesi derken kendimce kilo veremememin nedenlerini ortadan kaldırmaya çalışıyorum. Geçen haftaya kadar beslenmemde bazı yanlışlıklar olduğunu keşfettim mesela kısırı cok yiyiordum ve tahini(şekersiz de olsa) Bu nedenle geçen hafta başı yeniden başladım. Bu sefer daha dikkatliyim ama 10 gün oldu yine bir kıpırdamam yok:KK43: Hatta ben de normal tartılardan vardı onda 80 kilo geliyordum fakat dün digital tartı aldım ve bugün tartıldıgımda şok oldum cünkü 82.500 kiloyum! Ya kilo aldım ya hep bu kilodaydım da tartım ince ayar bişiy değildi bilemiyorum ama sonucta iyi kötü nerdeyse 2 aydır karataya uygun besleniyorum ama bir kilo bile verememiş olmak çok kötü. Bu diyetin cok sağlıklı oldugunu düşünüyorum ama demek ki bazı insanlarda böyle sonuçlara yol açabiliyormuş, benim gibi olanlar var mıdır bilmem ama derdimi paylaşmak istedim yine de sizle. Yine de devam edeceğim cünkü PKO'luyum ve adetlerim 2 ayda bir oluyordu nerdeyse ama artık daha erken geliyor ayrıca verdiği dinçlik için bile razıyım devam etmeye.
Umudumu kaybettim gibi ama yine de size bir günlük öğünümü yazmak istiyorum, ne de olsa siz kilo verebiliyorsunuz ve benden daha deneyimlisiniz belki gözümden kaçan bişiy vardır diyorum.

Kahvaltı

2 ymurta
1 bardak süt( haftada 2-3 gün sadece)
2 günkurusu
avuç içi peynir
bir cay bardağı yerfıstığı( cogunlukla fıstık bazen ceviz)
6-7 yeşil zeytin
Yeşil çay şekersiz tabi

Öğle yemeğimden hemen önce 1,1.5 saat yürüyüş artı koşu (koşu en az 15 dakika)

Öğle yemeğim bir muz bir avuç fıstık ve bi kase yoğurt 2 haftadır böyle canan hocaya da sordum iyi dedi buna

Aksam yemeğim saat 5-6 gibi yiyorum ve genelde 1 veya 2 tabak sebze yemeği yanına turp, salata soğan vb biraz yogurt veya peynir yiyorum hep. Bazen de kebap ya da köfte salata vb yapıyorum.

Eveet, önerilerinizi bekliyorum ve şimdiden çok teşekkür ediyorum:)

X