- 11 Ocak 2009
- 517
- 2
iyi aksamlar arkadaslar ben daha oncede buraya yazip bilgi almistim karatay hakkinda.GOZLEME isimli bir arkadas yardimci olmustu .yan kapidan yani dukandan cikim geldim .artik eksiler baskulde degil kredi kartimda gorunmeye baslayinca solugu burda aldim. ama su anda acayip bir dopingle buraya gelmis durumdayim ve hemen yarin baslamaliyim bu gazla.yarin kitabim da geliyo ama kitabimin gelmemesi ihtimaline karsin benim 1 gunluk yemek menusune ihtiyacim var.yazdiklarinizdan sabah kahvaltisi icin az cok bilgi edindim ama ana yemekler konusunda kafama bir sey takildi . mesela nohut veya bamya gibi sebze yemeklerinin ozel bir pisme sekli varmi yani yagi kizdirmadan soganlari icine at yada suda yemegin soganini hasla piserken yemege yag ilave et falan gibi puf noktalarla mi yemegi pisiriyorsunuz onu merak ettim .yemekler normal ev yemegi mi yani..yag konusunda sinirlama varmi????meyve yiyebilirmiyim yarin? bazilari kahvaltida muz greyfurt suyu falan yazmis cunku????
bide su yazacaklarim dogrumu acaba karatay hakkinda:
-seker yok tatli yok ekmek ve turevleri hamurisi falan yok
-hazir olan gidalar yok hersey dogal
-peynir falan yagsiz olmayacak
-her turlu sebze serbest
-baklailler grubu serbest
-2 lt su
-hergun yarim saat yuruyus
-kizartma yok
-tum corbalar serbest sehriye turevlerini abartmadigimiz surece (( bu arada corbalarda da yag varmi
-etler serbest ama dogal olan etler tercih edilecek
-kuruyemis ekmek yerine kahvaltidave ara ogunlerde acikirsak ama ara oguneri yapmazsak daha iyi ve kuruyemisler taze olacak
-her yemek arasi 4 saat olursa ii olur
kitabi elbette okuyacagim ama yarina kadar bile beklemek istemiyorum cok heyecanliyim ben dukana pek uyamadim nooooolur bana yardim edin cok sey yazdim diye kizmamissinizdir insallah hosgorunuze siginiyorum[/SIZE][/SIZE][/I][/I]
Hosgeldin canim...Bende dukkanin ilk atak evresini 5 gün yapip Karataya gecmistim. Simdik sen eger Dukkanda birden kilo verdiysen Karatayda önce birazcik alirsin cükü baklagiller falan yemege baslayacaksin...sonra vermeye devam eedersin o yüzden lütfen hemen pes edip gitme. Ilk sayfada 1 haftalik örnek diyet(biz saglikli beslenme diyoruz) listesini bulabilirsin. Ayni zamanda simdiye kadar 42 kilo vermis Gül arkadasimiza en Cok sorulan sorularin cevaplarida orada. Kitabi okuyupta baslamak aslinda en iyisi ama sen simdiden takil bize ögünlerini paylas sana yardimci olmaya calisiriz...Dukkan Fransizlar icin yazilmis bir kitap-...Karatay ise bizler icin...Zorlanmayacaksin, ac kalmayacaksin, dinc olacaksin, tatli krizlerini unutacaksin, zamanla 2 ögünle bile doyacaksin, inanmiyormusun!!! yasayarak anlayacaksin...
Son düzenleme: