- 8 Aralık 2011
- 44.029
- 153.639
:52o zaman bu şarkı sana gelsin bebek
aşk zinciri erir
el hubb devri gelir el hubb
el hubb derim ben el hubb
allah gönlümce verir
hava bulutlandı
şimşekler çakacak
kadınlar damlarda seyre çıkacak
derler ki bu gece yatsıdan sonra
gökten yağmur
gökten yağmur
gökten yağmur
gökten yağmur gibi leptin yağacak
şarkının orjinalini sadece benim gibi bekarlar söyleyebilir yaşasın bekarlıkkkk
sen benide geçmişsin amaninnnn nidin kardeş ben 9 aydır atlatam adığım lohusa depresyonona buldum bahaneyi bizi ne yapmalı ni deceğiz haketik anam biz köteğine guzel olurdu ya hedeflediği kıloya ınene yada yag oranını ideale ındırene hedıye alışveriş için yukluce para vercemısı ılan ederdük ne motıve olurduk ama
o ben oluyorum kac gundur kabızm dıye avutuyordum kabıslıgımda gıttı o halde 100 200 gr fazla cıkarıyor aptal baskul.
o nedenle motıve sıfır .
o yüzdende buraya yedıklerımı yazcak yuzum yokkk ama yazmalıyımki boyumun ölçüsünü alıyımm
sabah baskule kızınca 63.5 gösterdi diye aksamdan tezgahın üstünde kalan 1 yarım albeniii kek ve 2 3 hosbes gofret
klasık kahvaltım ve 3 ayva recelim 3 kasık (aksam yapmıştım 12 ye kadar tadına bıle bakmadıydım)
öğlen yemek yemedım kasık yada catal göturmeyınce yemegımı yıyemedımm yeşil fasulye ve yogurt yıycedımm yöntem bulamdım. ac ac durdum
bır öğrencım 4 mısır patlatıp gelmıs bana onu yedım güzelce ve bolca eve geldım 5 yarım gözleme 6bıraz ayva recelı
sonra bırazdaha 7 hosbes 8 ıkı kare cıkolata 9 2 kuru erık 102 gun kurusu 11 sonra sekk salep
aferdersız ayıı öküzz bilimum hayvanlar gibi yiyince aksam yemegı yıcek yerım kalamadıgını fark ettım acıkınca yogurt yıycem ve bugunu kara bır gun olarak hafızamdan
silmeye calıcacagımm
valla ne güzel olurdu pepeti o ay en çok kilo verene hediye alırtık nasıl motive olurduk bak ozaman nasıl kaçamak yaparız depresyon falan dimezdik
Son düzenleme: