- 26 Aralık 2011
- 896
- 0
günaydın herkeseeeeee...
jarnanaaaaaa tebriklerrrrr..
çok güzel kilo vermişsin..
darısı başımızaaaa
sağol bebeğim geçen hafta 15. olmak yaradı galibaama kimse umutlanmasın 15.lik benim benim kalacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkeseeeeee...
jarnanaaaaaa tebriklerrrrr..
çok güzel kilo vermişsin..
darısı başımızaaaa
Merhaba Karataydaşlarım
Yaw birbirinize hamurişleri ismiyle hitapetmeyin fena canım çekiyo maazallah şişerse bir yerim sorumlu tutucim sizi
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim,eşim biraz daha iyi dün bir sağlıkçıya göstermiş,ilk müdahaleyi iyi yapmışsınız demiş pansuman yapmış ve sargı ile sarıp göndermişler..çok şükür ucu atlattık,ah sakar ben
-900 gr.a çok sevindim ben de bakalım şuan için cetvel değiştirmiyorum Cuma günü ne olcak sonuç ona göre değişeceğim...
Kızlar boyu 1,58 olan birinin (o biri benim ) sizce ideal kg.su 57-58 olması iyi midir ?
Geçmişi okudum yavaştan yavaştan ama çok yazıldığından kismelere cvp yazamıyorum affedin
Karatay çıtırları herkese tünaydın :)
öğle yemeğim
ızgara köfte
bolca közde domates biber
maydanoz
ayran
Hımm çok güzelmiş menü,afiyet şeker olsun cnmcm
yalnız domatesler pek tatsız artık..ve de hormonlu..gençliğinin baharındasın,bekarsın,şimdiden kes yemeyi mevsimsiz şeyleri..yoksa ilerde sorun yaratabilir gülüm,gerçi şuanda da regl olamıyordun di mi ?
asıl sen sen süpersin süper anne
sağol canım...
1 saat yürüdüm....
selam arkadaşlar,
kendimi değil ama eşimi bir karatay çıtırı yapmak niyetindeyim :)) şaka bir yana kilo vermesi lazım sağlığını etkilemeye başlayacak genç yaşında, öğle yemeklerine karışamıyorum ofiste yiyor, sabah ve akşam menüleri için ne önerebilirsiniz rica etsem beni bilgilendirebilir misiniz? :) ben kendim paleo beslenmeyi seviyorum ancak onda çok etkili olmuyor, ne yapabilirim dersiniz?
günaydııınnnnnn kar tanelerimm
sabah tartya bi baktım 76.1üç günde -900 oldu yihhaaaaaaaama hala regl olmadım 2 hafta oldu gecikeli.acaba daha önceki artılar malatya tarhanası yüzünden mi oldu içinde buğday var yaaaa:26::26:iki gün üst üste içmiştim:26:neyse geçti gitti ayyyy gitsin kilolar gitsinnnnn
akşam mamişim
tavuklu şehriye çorbası(şehriye bacımın(papadiya) kulaklarından özür dilerim)
yoğurt
sabah kahvaltım
1 tarçınlı elma(greyfurt yemeyi unutuyorum yaaa:26:)
1 yumurta sarısı
3 cherry domates
bolca kars kaşarı
1 avuç fındık
2 omega 3
0,5 lt su
canım ilk sayfayı incele orda merak edeceğin her türlü bilgi var ama hocanın kitaplarını eşine hediye etmen ikiniz içinde işleri kolaylaştırır
kız jarnaaa kac kere dıycem sehrıye yoooooooookkkkkkkkkk tövbe tövbe yaa
2 yumurtadan bol maydanozlu zeytinlı peynirli omlet
keten tohumlu (taze çekilmiş) yogurt
toplamda 16 zeytin
Dün gece 75dk yurudum toplamda 6 km kadar
Eki Görüntüle 328154
jarnaaaa süpersin tebrikler
heheh o kitabı alıp ben okuyacağım zaten, onun okuması mümkün değil :)) baktım şimdi ilk sayfaya, etler ok ancak o kadar balık yedirebilmem mümkün değil, nasıl lazsa balık sevmiyor kahvaltı da o kadar yapamaz sabahları, hmm en iyisi ben kitapları alıp iyice hatmediyim alternatif bir şeyler mutlaka yaratmam lazım...