- 5 Mayıs 2010
- 1.539
- 5
bende merak ediyorum ve artık tartıda eksileri görmek istiyorum ya en azından düz 59 olayım yaa çok sıkıldım bu kilodan yürüyüşü arttırıp sıfır kaçamakla bitiricem haftayı inşallah çekirdeğede son verdim bakalım ne olacakbende bu hafta kaçamak yapmıyacağım inşaallah...bakalım sonuç ne olacak...:13:
yok canım yok bilenbiliyor yürüdüğümü zaten 10 senedir aynı yerdeyim onun verdiği rahatlık var işimi aksatmadan yürüyorum işim varsa atom karınca gibi önce işimi bitiririm :) kuruyemişçiye bende sorucam bakalım sanırım vardır kavrulmuş ve tuzlu olan kadar lezzetli olmayabilir ama sağlıklı ve yağları bozulmamış oluyor belki hoşuma gider bakalım deniyeceğimcanım aklıma takıldı sizin toplantı odasında g.zli kamera falan olmasın sakın.ben kavrulmamışı kuruyemişçide buluyorum
ne yidin looo ??özlemişim menü bildiririmi
sabah kahvatım
2 haşlanmış yumurta busefer kaysı oldu
1 avuç kars kaşarı
10 tane zeytin
4 tane kaysı
1 çay b. fıstık
ben de akşam şöyle irisinden bi kaçamak yapdım köteğim hak ettim
gül annem güll gevrek geverk güll :) çatlağım patlağımmiri kaçamak yapanlara elektrikli sandalye öneriyoruz bebişim
ayyy sağol bebeğim benim neşe kaynağım sizsinizçok mutlu oldum yaaa gevrek gevrek sırıtıyorum biri görmese bari