Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu rejımle 2 ayda yaklasık kac kg kadar verılebılır sızce ?
14 kg fazlam var..dukan ı yapmakta zorlanıorum ama karatay daha kafama yatkın gelıo..2 ayde 5 kılo verceksem ohoo uzun sure rejım mı yapcam
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/497169-karataycilara-tarti-gunu-anketi.html
kızlar herkes oy kullandı mıııııı????????
ilk sayfada 1 haftalık örnek menü varpekı bana ornek bır menu yazabılırmısınız sadece tek bı gun menusu :)
iyi yaptın da aslında listede olan arkadaşlar oylasa daha iyi olurdu,malum listedekiler cuma günleri bildirim yapıyorlar hangi sorun? :26:oy kullandık edıtorum..benım sorumda bosa gıtmesın bu arada
tamam canımben de oyladım, bence cuma olarak kalsın. çoğumuz aynı zamanda cuma takımındayız, 3 gün arayla tartılmak iyi olmaz.
iyi geceler arkadaşlar
karatay diyetine bugün başladım
sabah 2 yumurta kayısı kıvamın
yarım cay bardağı fındık (evde ceviz yoktu )
avuç içi kadar beyaz peynir
2 tane közlenmiş biber
5 tane zeytin
yanında siyah zeytin
öğlen sadece 2 tane kayısı kurusu 1 tane ceviz (az oldu biliyorum ama iş yogunluğundan yemek yemeğe vakit bulamadım )
arada 2 tane kayısı kurusu
akşam 2 tane azıcık suyla haşlanmış yagız et
salata
2.5 litreyi belkide almıştır su
ve hayatımda ilk defa acıkmadım öğlen
bi soru sorcam kuru kayısıyı arada yesek zararlı mı acaba
sizce başlangıcım nasıl değeerlendirebilir misiniz tecrübeli arkadaşlarım
pekı bana ornek bır menu yazabılırmısınız sadece tek bı gun menusu :)
Test yaptim hamile degilim ve bu kotu haber bana cok pahaliya patladi kacamaklarla dolu bir gunu kapattim yediklerimi yazsam beni yaka paca atarsiniz bu topikten
Hay Allah ya ne sertbademmis öyle.arkadaslar kabuklu badem nasıl kırılır öglen sordum ama cevap alamadım
ceviz kıracagı,fındık kıracagı ,cekiç keser bi işe yaramadı
iyi geceler arkadaşlar
karatay diyetine bugün başladım
sabah 2 yumurta kayısı kıvamın
yarım cay bardağı fındık (evde ceviz yoktu )
avuç içi kadar beyaz peynir
2 tane közlenmiş biber
5 tane zeytin
yanında siyah zeytin
öğlen sadece 2 tane kayısı kurusu 1 tane ceviz (az oldu biliyorum ama iş yogunluğundan yemek yemeğe vakit bulamadım )
arada 2 tane kayısı kurusu
akşam 2 tane azıcık suyla haşlanmış yagız et
salata
2.5 litreyi belkide almıştır su
ve hayatımda ilk defa acıkmadım öğlen
bi soru sorcam kuru kayısıyı arada yesek zararlı mı acaba
sizce başlangıcım nasıl değeerlendirebilir misiniz tecrübeli arkadaşlarım
Canım üzülme dicem ama insan nasıl üzülüyor çok iyi biliyorum.
O yüzden üzüntünü yasa, icine atma ve at kurtul üzerinden. Yarın yeni bir gun, İnan her an hersey olabilir.
Ben iki kez düşük yaptım. Artık ümidim kalmamıştı, kendimi cocuksuz bir hayata hazırlıyordum. Son kez denemek için gittik doktora. Sonrasında iki kez test yaptım negatif çıktı. Ancak gecikince anladım hamile oldugumu. O da 25 haftalık doğdu ve tamamen ayrı bir hikaye.
Dicem o ki, yazılmışsa alnına anne olmak, bir gun olursun mutlaka.
İnşallah, dua edicem senin için.
Hay Allah ya ne sertbademmis öyle.
Kolay gelsin.
Hosgeldin!!!
Valla o kadar tecrübeli değilim ama bence öğle yemeği dısında gayet iyi bir menü olmuş.
Kahvaltın tam bir Karatay kahvaltısı olmuş.
Öğle ve aksam yemeklerine yoğurt ekleyebilirsin.
Hoca kitabında ar öğünler için ceviz veya meyva-yoğurt yazmış birinci kitapta. Kurukayisi da olabilir sanırım.
Bir de bizim bu beslenme seklinde omega3 çok önemli. Sabahları bir antioksidan ile (E,C veya A VİTAMİNİ, QUENZİM Q10 vs) birlikte. Günde 2-3 gram olacak sekilde.
Hosgeldin tekrar.
Kolay gelsin.
peki bu omega 3 ü nasıl alabilirm ? yani ilaç gb bişiy galiba yazıyı neredeyse bastan sona okudum belki bunu kacırdım ama balıktan mı alınıyo eczaneden mi
selam canım hoşgeldin...
eczaneden alıyoruz canım..