- 29 Kasım 2010
- 1.328
- 2
bıberıye ıse yarıyo gercekten bende demlıyım bırazdan..oyun benım favorı oyunum pc yı acınca once buraya sonra oyunazevklı bır oyun
Hangi oyun acabaa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bıberıye ıse yarıyo gercekten bende demlıyım bırazdan..oyun benım favorı oyunum pc yı acınca once buraya sonra oyunazevklı bır oyun
stres topugoogle a yazınca cıkar canımHangi oyun acabaa?
Gundeki tek kacamagim sekerli turk kahvesi oldu
stres topugoogle a yazınca cıkar canım
neden sana sade yapmadı ev sahıbı..üşendi dimi ayrı yapmaya
canım tebriklerrr ben de doğum günündeki tek kaçamağım 20.15 te yediğim iki çatal pasta oldu aslında onuda yemezdim ama o kadar çok ikrama hayır dedimkiii pastaya diyemedim doğum günü olduğundan hatır için yaniii.ama çok çok az yememe rağmen şuan bi mide bulantısı var umarım bu iyiye gidişin belirtisidir.Gundeki tek kacamagim sekerli turk kahvesi oldu
Hala test yapmadim yarin alacagim canim:)
Kuzular bu zeytinyag serbest ya bununla kizartma yapabilirmiyiz? Yani karniyarik yapacagim bende zeytinyagda kizartsam olmazmi?:26:
Midem cok bulaniyor kimler burada laflasak biraz?
İns topigimizdeki 2. Hamile sen olursun.ilki tyholl idiHala test yapmadim yarin alacagim canim:)
Kuzular bu zeytinyag serbest ya bununla kizartma yapabilirmiyiz? Yani karniyarik yapacagim bende zeytinyagda kizartsam olmazmi?:26:
Midem cok bulaniyor kimler burada laflasak biraz?
kız burçin bir taş attın kuyuya,burdaki herkesi de peşinden sürükledin
kaçamak sadece haftasonu olmuyor ki,pazartesı tartılsak salı çarsamba kaçamak yaparsın sen.sonucta davetler haftanın her gunune rastlayabılıyor,bazen haftada 4 gun oluyor bızım gidip gelmelerimiz.
bu tartılma işi zayıflama yarışmalarında cuma günü,biz de oradan esinlendik,mantıgı da ctesı pazar kaçamak yapılsa bile en azından toparlamak ıcın 5 gun olsun dıye...
bu pazartesi tartılma işi daha kötü gelebilir,haftasonu kaçamak yapanlar,pazartesi kötü sonuçlarla karsılasınca diyeti bırakabılırler gibi geliyor bana.
benim için farketmez,zaten listeye girmiyorum şu anda
bak ne güzel toparlamıssın işte,tatlandırıcıyı da bırakmışsın
Loxicim ya napayim ki ben hafta ici fazla insanla görüsmüyorum. Burada herkez isinde gücünde...Genelikle hafta sonlari yiyip iciliyor. Bende haftasonu cok kacamak yapiyorum yaw...Düsündüm düsündüm bu geldi aklima. Bakalim birde böyle deneyelim nasil olacak. Öyle deme kiz belki daha iyi sonuclar aliriz...Denemeden olmayacak denemek lazim.
şekerkız idealist o kadar temizliğin üzerine 1 saat yürüdüm hemde karda bata çıka
çok iyi geldi sizler neler yaptınız bakalım
akşam menüm
şehriye çorbası
1 uskumru
2-3 kaşık mantar sote
salata
yoğurt
su:2,5 litre
spor :ev işi+1saat yürüyüş
ben hıc bısey yapamadım ki dun akşam mısafırım vardı o kosusturmam oldu sadece gec oldugu ıcın yapamadım ama bu akşam yapıcam
afiyetolsun sanada iyi haftalar cnmgünaydın bacılarrrrr
Sabah :
2 haşlanmış yumurta
4 ceviz
peynir
6 zeytin
maydonoz
çay
Herkese iyi pazartesileri.....
SABAH
2 yumurtalı peynirli omlet
8 adet zeytin
Limonlu su içmeye başladım şimdi.
.
afiyetolsun sanada iyi haftalar cnm
tatlım az deılmı kahvaltın cevız vs..gercı artık ufacık seylerle doyuyo ınsan hıssetmıyo aclıgını dımı .afiıyet olsun
CNM GÜNAYDIN
Doğru söylüyorsun ama sabah koşturarak ancak bu kadar yiyip çıkıyorum,
saat 16:00 çayında ceviz yiyiyorum.
bizim öğle 12:00 de .4 saat te geçmiş olyor.
Ne bileyim ,çalışma saatlerine böyle uyarladım bende.
Akşam yemeğim zaten ancak 20:00 de olabiliyor.
Biraz fazla mı sık yiyiyorum ne ?
yazınca şimdi gözüme çok geldi
.