- 30 Aralık 2007
- 412
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın karataydaşlar
Sabah gittim kan verdim.sonuçlar yarın öğleden sonra çıkıcak.çok merak ediyorum.inşallah iyi çıkar sonuçlarım.hepinizi kocamaaan öperim
geçmiş oldun canımSelam kızlar
Evde pc olmayınca hepinizi çok özledim.
Dün kötü bir gün geçirdik eşimin ayağına bendeniz çay döktüm
Çok üzüldüm adamcağız yaktın beni diye ciyakladı
O üzüntüyle sanırım tartı -900 gr. gösteriyor...
Geçmişi okuyayım sonra gelirim.
öptüm herkesi....
yaa bebişim o kadar kolay olmuyor bence ben ne zaman kek yapmaya kalksam içi pişmiyorrmillete ıslak kek diye kakalamaya çalışıom ama yemiyorlar haliyle
sorma bebeğim milletin ki çeşme gibi biz çöle döndük yahu ama çözüm şart önümüzdeki hafta kadın doğum yolcusuyum bakalım ne diyecek:26:yok mu şöle genç yakışıklı kadın doğum uzmanı bilen
yok ya zor bişey değil, bikaç püf nokta var sadece, en azından ben yapabiliyorum. Ama yapmamayı tercih ediyorum.
sorun sende diyorsun yanivalla ben yapamıyorum zaten yapmıyorum daa ama soslu yemekleri iyi yaparım özellikle fellah ve mercimek küftem süperdir
ay bakmadım hemen gecmıse donuyorumloxı kız,tarıfımı aldınmı yorum yapmadın
sorun sende diyorsun yanivalla ben yapamıyorum zaten yapmıyorum daa ama soslu yemekleri iyi yaparım özellikle fellah ve mercimek küftem süperdir
çapkın seni!
öğlen:
Ezogelin çorba
3 köfte
1 ayran
acayip uykum geldi kızlar
yaa herkes baskı yapıyor bana ekmek ye ekmek yemezsen b12 alamazsın bilmem ne
oooof yeter da rahat bırakın beni...
Kızlar bir de bu ceviz fıstık badem bende acayip sivilce yaptı sırtım bacağım kocaman sivilcelerle dolu :26:
eğer yapmayı dert edinsen yaparsın canım ya, soslu yemeklerden daha kolay bence.
Ben de yemek konusunda uzmanlaştım evlendikten sonra, hamurişi konusunda misafir geldikçe yaptığımdan okadar uzman değilim. Ama merak ettikten sonra öğreniliyo
amanın canım çekti çok fenaa
Zaten karnım acıktı bademle avunmaya çalısıyorum
çapkın seni!
öğlen:
Ezogelin çorba
3 köfte
1 ayran
Kızlar bir de bu ceviz fıstık badem bende acayip sivilce yaptı sırtım bacağım kocaman sivilcelerle dolu :26:
eğer yapmayı dert edinsen yaparsın canım ya, soslu yemeklerden daha kolay bence.
Ben de yemek konusunda uzmanlaştım evlendikten sonra, hamurişi konusunda misafir geldikçe yaptığımdan okadar uzman değilim. Ama merak ettikten sonra öğreniliyo
amanın canım çekti çok fenaa
Zaten karnım acıktı bademle avunmaya çalısıyorum
huysuz ihtiyar oldugumdan kimse bana baskı yapamıyor artıkçapkın seni!
öğlen:
ezogelin çorba
3 köfte
1 ayran
kızlar bir de bu ceviz fıstık badem bende acayip sivilce yaptı sırtım bacağım kocaman sivilcelerle dolu :26:
badem yerken bol limonlu mercimek köftesi yediğini farzet bebişim
çok yardımcı oldun fellah köftemm
yaw ben akşam ne yiycem,şimdiden gözüm aç,hava da soguk ya,kendımı yemeye veresım var
çok yardımcı oldun fellah köftemm
yaw ben akşam ne yiycem,şimdiden gözüm aç,hava da soguk ya,kendımı yemeye veresım var
Kizanciklarim gittim tartiyi aldim...Geldim hemen üstümü degistirip yürüyüse gittim. Esimin is saati geldiginden anca bu gün 5km. yürüdüm...Simdi dusumu aldim kahvaltimi ediyorum...
Benden bundan sonra elimden geldigince resimleride paylasacam...
1. ögün
yarim Kohlrabi
bir avuc limonlu Roka
bir avuc ici beyaz peynir
1 havuc
yarim Greyfurt
8-10 badem
1 kasik cörekotu ve keten tohumu
2 kayisi yumurta..
Eki Görüntüle 327468