Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlız ben kısa yoldan hızlıca kılo vermek ıstıorum bıde cok ac kalıp mutsuzda olmak ıstemıorum yahu ben cok sey mı ıstıorum :2:
merhabalar ankarada lapa lapa kar yağıyor şimdide arkadaşın doğum gününe gidicez umarım kaçamaksız atlatırız.
2.öğünüm
fırında levrek
roka
1 kk tahin helvası
biraz antep fıstığı
afiyet olsun.bol şans kendını tut tatlım
öncelikle cevabın için çok teşekür ederim
yaklaşık 1 saattir söyle bi okumaya çalıştım sayfaları Gücüm yettiğince
anladım ki aslında bu bi diyet değil yani söyle yicen su kadar gr alcan gb bişiy yok bence cok güzel ve zengin menüleri var
ben ekmek yemem zaten bu kadar kilo almam mın tek nedeni hareketsizlik abur cubur sabahtan akşama kadar bişiy yemeyip akşam yüklenmeler vs 12 saat hiç kalkmadan çalışan biriyim
benım tek derdim siyah çayı ve kahveyi çok seviyorum bunlar yok sanırım ama ben bunlarsız dayanamam yasakmı acaba tabi sekersiz içiyorum bunları
suyu cok severim ve bolca içerim
birde ara öğün sorunum var yani öğle yemekelrinde ne yiyebirim yada yemesem miki bilemedim cevizle falan geçiştirsem olur mu ?
Hayır canım,2 greyfurtta tum gun ıhtıyacımız kadar karbonhıtrat varafiyet olsun cnm greyfurt tuketmıyomusun?
haydi kızlar bende varım ne güzel yapıyordum geçen hafta hasta olunca bıraktım
şimdi kondisyon bisikletinin tozunu silerken kendime sinirlendim
akşam neler yaptığımızı yazıyoruz tammı
sekerkız ıdealıst leylak burcın hadee hep bırlıkte hobaaa
yok ay ne olımpıyatı su 6 kıloyu bı versem yeter
kızlar hadı bugunden ıtıbaren baslayın bak ben ımza bölumune motıvasyon olsun dıye ekledım bugunde yapcam ınsallah evde eşim ve kızımda alıstılar artık bana ses etmıyorlar hatta mesela bısıkletı cevırıyorum 100 kez yatarken kızım durunca aglıyo hadı anne aferım dıyecktımm ben dıyoo eşimde dıyokı böle bır koçun varsa tamamdır bu iş dıyo
Hemen vereyim canim sana guzel bir tarif :) Kiyma tuz sogan karabiber yogur istersen aci biber salcasi ekle istersen ekleme sise diz adana olsun. ince uzun rulo rulo yap tire kofte olsun(bunu domates sarimsak pisir pistikten sonra uzerine pisen kofteleri de koy bir iki dk tut ve servis et) Istersen de kofte olarak yap cokguzel oluyorlar kofteciler kofteye ekmek koymazlar yada turevini ekmek kofteyi bozar aslinda.
Masalllahhhhh sana ne cok sey yapiyorsun kuzu mekik makinasinda soyle bir sorun var sen kollara agirlik verip zorluyorsun yani kendiliginden kolayca olmuyor onlarla aleti one cekiyorsun sorun aslinda bir alet var onu bulsam resmini koyacagim ama bulamadim bir turlu onu alalim hem ucuz hemde baya ise yariyor gibi.
Oyumu verdim kizlar 13 kisi evet demis 1 kisi hayir
Kahvalti sacma salak oldu biraz cay ve iki kucuk tuzlu kurabiye
Sekersiz kahve
3 km yurudum ama :)
hadi şekerimmm erisinn yağlarrrhadı bakalım durmak yok hop hop hop
canım hoca yuruyus yapmak kaydıyla ızın verdı greyfurta.bır arkadas kilo vermeye yardımcı oldugunu deneyımlemıs,biz de pesınden gısıyos bakalım.sabah kahvaltısıyla beraber yarım greyfurt yiyorum ben.afiyet olsun kıslar.loxcim greyfurtu nasıl tuketıyosun ve ne kadar tukeıyorsunuz.o aralar gırememıştım anlamadımda
yeni gördüm canım,teşekkürlertesekkurleerr loxandraya ve sana da afiyetler
tabii ki,kars kaşarı en sağlıklısıymış zaten onların içinde,yiyin gariTereyagda 1 yumurta ve oğlanın yumurtasının beyazı
8 adet ceviz ( bir çay bardağını doldurmadı bile) eskiden olsa bu kadar ceviz yenirmiş hiç diyette derdim ve yemezdim.
Avuç ici kadar yağlı beyaz peynir.
10 iri yeşil zeytin
Bol karışık yeşillik (keten tohumlu)
Yarım bardak süt.
Açık çay.
Bir sorum var kızlar.
Hocanın kasar peyniri hakkındaki düşüncelerini bilen var mı? Kars'tan çok güzel kasar peyniri geldi, acaba yiyebilirmiyim bilmiyorum.
yürüyüş yapmayı unutma bakevde tembel tembel oturanlara önermiyorum diyor hocaafiyet olsun cnm baklaım yarın bende baslıyım greyfurta yag yakımındamı etkılıymış acaba? dha once selulıtler ıcın yenılmesı gerektıgını soylemıslerdı.
sabah iyiydim de sonradan cozuttum bıraz canım,ben niye kilo veremıyorum yaa,çok mu yıyorum acaba,kaşık hesabına mı dönmeliyim,kafam çoook karışıkloxicim keyfin yerinde mi bugün
kız burçin bir taş attın kuyuya,burdaki herkesi de peşinden sürükledinCanlar anket acmis Shapira buyrun oylamayanlar oylasin;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...nu-anketi.html (Karataycılara Tartı Günü Anketi)
masalha kız hepsını mı aldın delüüü ben bişi alcamda yüz kere düşünürüm sonrasında ne olur evde kalabalık olmasın evde kalabalıgı hıc sevmemde e atamaıycama göre ya bırıne verırım falan derım oyuzden kk sagolsun her soruma yanıt bu konuda
canım ya ben 45 dk yurudukten sonra
50 tam mekik
yan yatıp makas oluyorya ıkı bacgada 50 şer
kalorıfere dayanıp ayagımı gerıye atıyorum popo için 50 şer 50 şer de o
bel için 100 kerede o
sırt ıçın oklava koyup kollarıma tvıst gıbı 50 deo
elimi bırleştirip kafamın ustunde eenseme ındır kaldır kol hareketı 50 kere
100 de yatarak bısıklet cevırıyorum alt karın için
mekık daha cok yapmak ıstıyorumama 40 dan sonra pestılim cıkıyor o alet olsa serı bır sekılde yaparım gıbı gelıyordu neyse ben azdaha dusuneyım bakalım:26:
pepetoşş dikkat ettim de sen işin gücün oldugunda ,daha bir güzel uyuyorsun diyetine,en iyisi iş iacd et sen kendine her günsabah
3 erık
2 kayısı
su bolca
1 muz
1 yumurta
peynır
5cevız
acısos
dereotu
bibeıey cayı
ev temıslıgı mis kimin oldu her yerım fasulye koydum ocaga yarın ki yemegımız olcek kendılerı
su 1.5 lt gectı simdiden dus alcam fön maske falan yapcam isim cok daha
sımdı bırazdanda
brokloı yıycem aslında ac degılım ama belkı yemem saat 4-5 gıbı yer agzımı kapatırım aksam orucu için
bak ne güzel toparlamıssın işte,tatlandırıcıyı da bırakmışsınKizlar kahvaltimi yazayim
yarim greyfurt
3 yumurta
közlenmis 2 yesil biber
1 avuc ici beyaz peynir-kasar peynir karisik
birazdan sütlü kahvemiicecem iki hurmayla birlikte.
Aksamda saat 6 gibi taze fasuülye yerim bu gün kesinlikle
3 mil lessli yapicam..
kaçak kız geldin miiiii?slm karataydaşlar.mükellef bir pazar kahvaltısı yaptım
1 yumurtadan menemen
4 ceviz
7 zeytin
haşlanmış brokoli
maydanoz
beyaz peynir
çörekotlu tulum peyniri
bugün 2 öğünde bitiricem.akşamada fırında hamsi ve bol salata :))
şu anda form çayımı içiyor ve kendimi harika hissediyorum.
sevgilerimle :112::112:
ıdealıstcım hafta ıcı bücürler hafta sonu arkadasların hıc rahat bırakmıyolar senı yaw
oooohhh ne güzel menü,afiyet olsuniyi akşamlar canlarrr
menümü toptan yazıppp bulaşık yıkamaya gitcemmmm
1. öğün
2 yumurtadan bol baharatlı menemen
peynir
zeytin
maydonoz
1 kırmızı biber közlenmiş
yeşil çay
2. öğün
nohutlu çorba
fırında köfte tarzı kıyma tava