- 6 Aralık 2010
- 7.793
- 0
Bir ara burda biri yazmıştı,kim diye net hatırlamıyorum,yanlışsa özür
doğru duymuşunn aplammm olur kendileri..
kilolarımızdan da belli olduğu üzere gardaşızzzz
birbirimizin yağlarında çok hakkımız vardır yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ara burda biri yazmıştı,kim diye net hatırlamıyorum,yanlışsa özür
genetik dimek ki :))jarnii espirik yeteneğini babasından almış dimek kii....
,komik bir fırçalama şekliiii
aynenn yaa yürümem gerek bunuda açayım fon olsunnn :))Pitbull - Bon Bon (Premio lo Nuestro 2011) 1080p HD - YouTube
Benim harekete geçmem lazım kop kop kop
papişşş havalan gariii :)) bende yürüyem eccük yoksa havamı alcemm haftaya%1.55 ıle 4. oldum tebrıklerı kabul etmeye baslayabılırım cıcek yollamayı dusunenler lutfen turk egıtım vakfına bagıs yapıp dekontu gondersın
bırıncı oldugum hafta bıle bu kadar havaya gırmedıydım hep bu jarnaa yuzunden hepımıe espırı yapma geregını asılıyo cenebaz böcük
jarnii espirik yeteneğini babasından almış dimek kii....
,komik bir fırçalama şekliiii
%1.55 ıle 4. Oldum tebrıklerı kabul etmeye baslayabılırım cıcek yollamayı dusunenler lutfen turk egıtım vakfına bagıs yapıp dekontu gondersın
Bırıncı oldugum hafta bıle bu kadar havaya gırmedıydım hep bu jarnaa yuzunden hepımıe espırı yapma geregını asılıyo cenebaz böcük
nerden duydun aceppppp:99:
doğru duymuşunn aplammm olur kendileri..
kudur jarnim kudurrr :)) işte mutluluk budurrrbende seni çok seveyim içli köftemsen de beniçok güldürüon hele zayıflayınca da aynı kal demişsin kalemi yere attım o bahaneyle masa altında gülüom ne o kız yağlarla beraber neşemdemi vücudumdan göçücikkkkkk sandınn zayıflayım asılo zaman samanı bol gelmiş at gibi bol bol kişneyip kudur kudur kudurcammmm
soytarın olayım vezir parmağiımcanım babişim yaa akıllanayım diye okuyup duruyor ama nafile
enee apıla kardeşş ne hoşş :))doğru duymuşunn aplammm olur kendileri..
kudur jarnim kudurrr :)) işte mutluluk budurrr
Enee apıla kardeşş ne hoşş :))
1. kitapta varmışş..
vallaha bende isterümmmm....
incir tatlısı yapıyorum ben ama karatay usulü değil...
pişiriyorum incirleri...
kabak tatlısını yaparken kabağı haşlamadan nası yumuşatıcaz acabüüüüü..
ve bal kabağı hiç dettelı bişey değil mutlaka tatlandırmak lazımmm..
neyle tatlanıcakk bilemedim yaniiiii....
zeynoo çok ösledin herhal :)) ateşlenmişinn
Canim Loxi falanda cok begenmis arada yaparim böyle güzellikler. Internetten kopyalayim degistiriyorum.bol şansss dileyrum sanaaa azmin daim olsun arkidişşş
ceylinimm bu özverilerimiz bize sağlık ve tartıda eksi olarak geri dönsün inşallah bende dediklerimi aynen yedim seninki de gayet iyiymiş bir de ayran iç afiyet olsun
jarnimm davşanımm yidüklerin gözelmiş nazar deymesin değilll değmesin olcek şirineee ben o kelimeye çok takarım deyil değil ona göree :)) değmesin değmesin kem gözler değmesin sanaa
takipte kal ajan jarnii stop
tanem yimedim valla zinhar elimi bile dokunmadım dediklerimi yidim geldim muzum,cevizim bademim ve yoğurdumla mesuttum
burçinnn bu harikaa çok beğendimm onayladığını da sevindim afiyetlen yidim geldimm
loxaa yidim geldimm güzelce de doydumm işkembeye bende bayılırım emme burda ununu çok koyuyorlar diye yemedim kayınvalideye sipariş vericem yapsında doya doya içicem sirkeyi sarımsağı da basıcam içine :))
o şişlik gazdır gazz bi pırtlık işi var :) eccük yürü çıkar kendinden
greyfurta hocadan izin çıktı hareket edenler bir bütünü götürebilir demiş ton ton hoca hadi gene iyiyizz
süper haberr yarım yarım yiyek garii gömülün kızlarrr
ahanda bende bir video buldum izleyin bacılarımm Zayıflatan mucize greyfurt / Kanal D Haber
hayret yarım saat nasıl yetti sana ikizim :)
olmassss ceylinimmm olmasss sen bu pilavları ben bu ikram gelen irmik helvalarını bırkamalıyız olmaz böylee
papdiyaa çatlatma adamı yaa kete mete ühüüüüüüüüü kete yiye yiye verdi hatun yaaa
1 saat yürüdüm geldim dışarda
kardeşimmm bodur tombiş sevimli kardeşim demek sendin oo ablan kurban olsun sanaayyy çok şımarrttınız benüüü bu akşam ki apaçi dansımı size armağan edücümm
Tamam ben de itiraf ediyorum ben de petuşun yıllar önce evlatlık verilen kardeşiyimsana abla diyebilir miyim petuşşş
oh maşallahhhh maşallah loxiii endorfin doldun disene1 saat yürüdüm geldim dışarda
Darısı başıma darısı başımaaahep ben okuyorum yaaa birisi de çıksın sevabına beni okuyup üflesin pıtı pıtı yürüyem ben de
:)) işte budur gelin kaynana aşkıı part 1sorma bacım bir ösledim bir ösledim heyecandan uykularım kaçıyor
kardeşimmm bodur tombiş sevimli kardeşim demek sendin oo ablan kurban olsun sana
oh maşallahhhh maşallah loxiii endorfin doldun disene
üfledim getti üf püf jarnide yürüsünn tüfff tüff
Darısı başıma darısı başımaaahep ben okuyorum yaaa birisi de çıksın sevabına beni okuyup üflesin pıtı pıtı yürüyem ben de
yaw kabagı haslayıp,üzerine tahin dökerek tatlandırmıs arkadas.bunda anlamayacak ne var anlamadım gardaaaşşşşş