- 16 Ağustos 2010
- 293.075
- 602.993
- 43
selam arkadaslar gecen gün greyfurt ile ilgili deneyip yazicam sonuclarini demistim...hani hep merak ederiz bir bitki yada bir yiyecegin sonuclarini ve herkes birbirine sorar sonucu ne diye! ama kimse sonuna kadar israrla denemez pek ve sonucta yoktur genelde
ben 1 aydir tam hergün bir demlige 2 yemek kasigi yesil cay,1 kasik funda yapragi,bir kasik kekik,1 kasik biberiye ve birazda pul biber atiyorum demiliyorum 10-15 dakika ve normal cay iciyormussum gibi iciyorum...1 aydir tam..ve sonucu yazmadim cünki sonuc yok...bu bitkiler sözde kilo vermeye yardimci bitkiler ama bende bir ise yaramadi...tek tek ayri ayri yapipta ictim ama yine birsey olmadi malesef..
sadece mate yapragi o asiri sekilde istahimi kappatti ama kilo konusunda yine bir verme söz konusu degil...karatay cok saglikli yeme sekli ve bu sekilde destek olarak bu degisik bitkileri denedim tek tek..ama sonuc pek yok..birde ben israrla denerim sonuna kadar ama dedigim gibi sonuc yok yani..cünki son 4 senedir asiri sekilde bu olaylarla bitkilerle ilgileniyorum arastiriyorum evimde baharat konusunda yok yoktur..
zencefil sarimsak,mate defne biberiye kekik lahana vs vs vs kisacasi son 4 senemi bunlara ayirdim bitkilere ve israrla test etmeye..kardesimde sahidimdir oda salakmisim gibi bakiyor bana kilolu degilsin sorununda yok kafayimi yedin diye...ama ilgi iste cok merakliyimdir dogal seylere:))) ama bilincli sekilde tabi arastirarak yaptim hepsini..
simdi sizlerede dedigim gibi sira GREYFURTTA...tam zamanini hatirlamiyorum ama 5-6 en fazla 7 gündür sanirim fazlasi yok..belkide 7 gün bile olmadi...sonuc greyfurtla sabah ac karna omega 3 lerimi aliyorum...ve 10-15 dakika sonra karatay kahvaltimi yapiyorum..ve günün gerisi klasik karatay zaten...bu arada yürümeyi biraktim spor yok..
ve bugüne kadar her gün ama aksatmaksizin her gün 100 ile 200 gr eksik cikiyorum...ve gecen yazdigimda 700 gr eksik demistim simdi ise düz 1 kilo vermisim ve 6-7 günde...
simdi israrla devam edicem sonuna kadar...cünki 40 günden fazla karatayciyim 2 kiloyu vermistim gerisi mih gibi cakilip kalmis gram gitmiyordu...ne yaparsam yapiyim..simdi bir haftadir greyfurttanmi yoksa kilo verimi dondmustu yenidenmi basladi ondanmi bilemiycem...sadece son bir haftada yasadiklarim bunlar...
Önce 52,300 oldu sonraki gün 52 düz cikti...dün 51.9 du,bu sabah 51.7...hergün 100 ile 200 gr arasi eksik cikiyor...ayrica cizelgemde küsüratlari yazamadim ben...ben 54.5 ile basladim ve 52.5 te cakilip kaldim 40 gündür...greyfurttan sonra yukaridaki yazdigim rakamlar olmaya basladi..yineliyorum ama karar sizin cünki bende emin degilim greyfurttanmi diye ama yasadiklarimi yaziyorum sizlerle...
simdi sizlerle paylasicam devaminida ..ben yasadiklarimi yazdim artik yorum takdir siszin..cünki ben kendimde emin degilim sadece saskinim aceba greyfurttanmi diye!!ve devam edip sonuclari yazicagim.. herkese sevgiler..
sana katılıyorum canım greyfurt zayıflamaya yardımcı ben geçen yıl bu zamanlarda 1-2 ay denemiştim,3 kilo vermiştim.sadece yürüyüş+ greyfurt suyu...
bugün başladım bakalım sonuç ne olacak...:44: