kızlar bugün bağlantım berbat yoksa şimdiye on kere 20 cevap yazmıştım :)) hadii gene iyisiniz bugün çenem düşmeyecek geçmişi okudum aklımda kalanlar
pepetinin yaptığı muhteşem spor muhteşem sülüman eşliğinde bende seyrediyorum bu diziyi fırsat buldukça neden bilmem hoşuma gidiyor heleki kıyafetler tokalar takılar bayılıyorummm sırf onlara bakmak için seyredilir yanii neyse özetlen pepeti tebrik ederim harikasınn aynından yap genee
diğer aklımda kalan greyfurt çılgınlığı ee tabi bende eksik kalmadım sabah yarım greyfurt yidim :)
menüler harikaydı şu kete yi gördükçe bir ısırıkta benim alasım geliyor yapmayın etmeyin loo
kızlar ben akşam ne yidim:kara lahana kavurması vardı bol soğanlı üstüne bir yumurta kırdım yidim yanınada bir kase ev yoğurduu,bir dilim greyfurt ve bol ceviz,bir avuçta fındık(bu çerezleri abartıyorum sanki ben yani sabah yeniyor evet ama akşam yiyen yok sadece ben mi bu kadar çok yiyorum yaaa akşamları daha hafif yemem gerek kendimi çok şiş hissediyorum
(
dün adım sayarım :10316 ile kapanış yaptı 46 dakika hızlı yürüyüş yapıldı evdede sülümanı izlerkene tepindim arada ayağa kalkıp deli gibi sağa sola sallandım :)
sabah:yarım greyfurt yidim suyu değil kendisini ,2 yerli muz,2 avuç ceviz,bir avuç badem,5 adet zeytin yidim
adımsayarım henüz 620 gösteriyorr totomu kaldrımamışım yani ben hemen hareketleniyorum patronda gelmedi telede cevap vermiyor neyse başlıyayım bir yerden kızlarr iyi ki çenemden kurtuldunuz yazdım heee doldurdum gene neyse bir oldu pir oldu net yavaş o yüzden bugün sadece okurum sizi sanırım düzelirse arada yazarım hepinizi öperimmmm