- 26 Aralık 2011
- 896
- 0
bide sabah tartıldım bir günde 400 gram gitmiş valla ohh sefam olsun
dilini ısır totonu kaşı bebeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide sabah tartıldım bir günde 400 gram gitmiş valla ohh sefam olsun
Canım pko nun tedavisinde çocuk düşünmeyen ve bekar olanlara veriliyor o hap..Bence karatay yapan biri o haplarla kg.almazCanim dogum kontrol haplari kilo aldiriyor....Ben kulaniyorken Karataya baslayinca biraktim...
Cok saglikli olduklarinida düsünmüyorum acikcasi...
olmaz fırsat yaratıp ceylincik yürümeli valla bu yağ kütlesi ağırlıklı bedenimle yatmadan evvel tazı gibi zıplayıp evi annemlerin başına yıkıyorum.ip atlarken avize sallanıomuş düşünün
selam...........
sabah:2 yumurtadan maydonozlu salata
1 çatal peynir
8 zeytin
1 çatal çökelek
ceviz-fındık
1 saat yürüyüş
İyi insan lafının üstüne şeeder
Yine çatlattın bizi canım
2.öğünüm :
1 kase sulu köfte ( suyu çok,sadece 2 köfte içinde)
2 dilim portakal
1 köşe ekmeğin kabuğu çok cnm çekti 2 aydır yemiyorum neredeyse
1,5 lt limonlu su
.
az önce yürüyüş sonrası markete girdim...yakında lise var lise öğrencileri markete doluşmuş abur cubur alıyorlar....kasada kuyruktayı;bende nescafe aldım,çocuklara kraker falan...kadın bana diyor ki yavrum öğlen arasında karnınızı onlarlamı doyuruyorsunuz,anneniz nasıl izin veriyor dedi..dedim teyze ben öğrenci değilim....ama çok hoşuma gitti geldim eşime anlatıyorum..
birde geçenlerde eşimle aramızda 8 yaş var,arkadaşın biri diyor ki eşinle aranızda 15 yaşmı var.yok dedim eşim kaç görünüyor:44: dedi ki 36-37 tamam eşim o yaşlarda...ozaman ben 30 görünmüyorum;30 yaşında olduğumu öğrenince şok oldu kadın...
az önce yürüyüş sonrası markete girdim...yakında lise var lise öğrencileri markete doluşmuş abur cubur alıyorlar....kasada kuyruktayı;bende nescafe aldım,çocuklara kraker falan...kadın bana diyor ki yavrum öğlen arasında karnınızı onlarlamı doyuruyorsunuz,anneniz nasıl izin veriyor dedi..dedim teyze ben öğrenci değilim....ama çok hoşuma gitti geldim eşime anlatıyorum..
birde geçenlerde eşimle aramızda 8 yaş var,arkadaşın biri diyor ki eşinle aranızda 15 yaşmı var.yok dedim eşim kaç görünüyor:44: dedi ki 36-37 tamam eşim o yaşlarda...ozaman ben 30 görünmüyorum;30 yaşında olduğumu öğrenince şok oldu kadın...
aaay ne güzeeeeeell bende 25 yaşındayım ama ruhum 18 bedenim 30
tüttütüü maşşAllah kaşı bi yerini
Öğlen yemeğim kızlar :
1 armut
7 ad.köfte
Domates
Salatalık turşusu
1 lokma ekmek
çok az olmamış mı canım?ilaveten biraz badem,ceviz ye bence
Benim kafam çok karışık ..Ben bugün sabah 1 yumurtadan krep ve 5 tane falan biberli yeşil zeytin yedim.Öğlen Hellimli zeytiyağlı salata yedim.Yarım bardak da ayran..Ve nerdeyse 1,5 aydır böyle besleniyorum kilo falan da veremiyorum.Az yediğim için mi?Offf ya uzaya füze fırlatsam daha kolay olurdu..Ya az yiyince zayıflanmıyor mu?Delircem ben zaten yemek yemeye korkuyorum.Millet dana gibi yiyo incecik ben nefes alamıyorum havada karbonhidrat var mıdır diye ..İmdaaaaaaaat
aaay ne güzeeeeeell bende 25 yaşındayım ama ruhum 18 bedenim 30
çok az olmamış mı canım?ilaveten biraz badem,ceviz ye bence
bu sefer biz değil kocan orta yerinden çatlasın cillop gibi hatunu olan ben değilim en nihayetinde