Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben henüz cuma bildirimlerine katılamıyorum galiba. Ne zaman bizde bu liste olayına girebileceğiz yardımcı olursanız sevinirim.
Loxandra üzülme ben 1 aydır karatay yapıyorum sadece 600gr - 1 kg arasında gidip geliyor verdiğim kilo üstelik yok denecek kadar az kaçamakla. Bu konuda yalnız değilsin. Sabır göstericez, kafamıza takmıycaz ve devam edicez. üstelik sen baya bi kilo kaybı yaşamışsın bu diyetin ne kadar işe yaradığını yaşayarak gördün demekki devamıda gelecek. Inşallah eninde sonunda gidecek bu kilolar.
Bu günkü mönümüde yazayım
sabah 10.00
2 günkurusu kayısı
2 omega3
yumurtalı menemen
7 zeytin
1kk beyaz peynir
1çb ceviz
500ml su+250ml yeşilçay
1 haftalık menumu buldum.sizce burda hata var mı?yılbası menusu dısında tabiionu da telafı etmeye calısmıstım ertesi gün,zaten pztesi sabah 71.8 çıkmıstım,ondan sonra arttı kilom garip bir şekilde:44:
Arkadaşalr bişey sormak istiyorum bu Leslie yapan arkadaşlarımız cd sini fln mı bulup aldı yoksa internetten izleyerek mi yapıyosunuz bend ebi başlamak istiyorumda lütfen ayrdım...
günaydın kızlar burası hakikaten çok çok güzel paylaşımlarınız desteğiniz çok güzel burdan çok destek alıyorum dün yediklerimi yazıyım bende sabah klasik karatay kahvaltısı kahvaltım 11.30 gibi olduğu için öğleyin bir avuç fındık akşam pırasa yemeği ve biraz tavuk
ben çok katıyım ama hiç kaçamak yapmıyorum
80 kilodan 75 kiloya geldim 2 lt suyumu yeşil çayımı içiyorum 21.12.2011 başladım artık hergün size katılmayı düşünüyorum desteklerinizi bekliyorum ...
Arkadaşalr bişey sormak istiyorum bu Leslie yapan arkadaşlarımız cd sini fln mı bulup aldı yoksa internetten izleyerek mi yapıyosunuz bend ebi başlamak istiyorumda lütfen ayrdım...
bana yardımcı olabilecek kimse yok mu (((
merhaba aramıza hoşgeldin 1.sayfadaki formata göre bütün menülerinş paylaş mutlaka kolay gelsin...
canım netten izliyor herkes ben cd aradım ama bulamadım.yo-tbe'a gir orda leslie yürüyüş yap hepsi var
Bildirim: 06.01.2012
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 62.7
Bu hafta: 61.7
Fark: -1 kg
Toplam fark: - 11.1 kg
Beden:40
Boy: 1.66
Hedef: 57
merhaba aramıza hoşgeldin 1.sayfadaki formata göre bütün menülerinş paylaş mutlaka kolay gelsin...