- 26 Temmuz 2011
- 2.215
- 22
ıyı fıkır ,ben de uygulayayım ......bende bugun aldım aktardan masalım.demledım su an ıcıyorum yarın tartıdan once wc nın yolunu tutmak ıstıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyı fıkır ,ben de uygulayayım ......bende bugun aldım aktardan masalım.demledım su an ıcıyorum yarın tartıdan once wc nın yolunu tutmak ıstıyorum
bak geçen haftaki gibi beni listenin sonuna atma olur muCanım Şekerler,
Yarın bildirim günü ve bu hafta listeyi ben hazılıyorum bilen bilmeyen herkese ilan olunur)
Bol eksili bir cuma olur inşallah:81:
çok merak ettim olcakları bizlede paylaş canım ne kadar oldu başlayalıctesı aksam esımın ıs arkadaslarından bır bayan bızı evıne davet ettı o grup benı en son 115 kıloyken gormustu bugun cıktım bıraz alısverıs yaptım.3 saat yurumus oldum ama tempolu degıl tabı.tepkılerı cok merak edıyorum tam 25 kılo eksıgım o gunden
benimde ihtiyacım var çıkmaya 2gündür içiyorum ama tık yokbende bugun aldım aktardan masalım.demledım su an ıcıyorum yarın tartıdan once wc nın yolunu tutmak ıstıyorum
uğraş uğraş yapamdım yaaaa
nerlerdesin kuzu seni merak ettik ya dün sordum gamzeed nerelerde diye hoşgeldinKızlarrrr merhaba hem hastalığımdan hem de pc de oluşan sorun yüzünden giremedim 2 3 gündür...
Çoook özledim sizi neler oluyor forumda okuma imkanım olmadı henüz
ben yılbaşından sonra tamamen olmasa da toparlandım gibi bu aralar tatlı şeyler istiyor canım nedense adet dönemide değil ama
neyse buda geliiir bu da geçeeer
benımde bugun 4.gunumde cozdum wc olayını buyuk sıkıntı gercekten
evet bıberıyeydı bugun aldım aktardan denıycem bır tatlı kasıgını kaynamıs suya ılave edıcem dımı sıyah
aferım kız atom karınca
amın amın ınsaallah kolay gelsın sımdıden seker
Yok kiz evdeki herkez götürdü bir ben usluydum icmedim hic. Ama bulgurlu mercimek köftesi,bilmiyom ki canım,Alkol mü aldın,o da ödem yapar diyorlar ya,belki ondandır:26:
tartıyı kaldıralım ama bozmak yok ona göre,yoksam böle yaparım seni
ama 1 ay uzun mu olur,tutabilirmiyiz kendimizi o kadar uzun süre,15 gün mü yapsak biz onu
o zaman da faydası mı olmaz acaba,bilemiyorum ,kafam çok karışık
çok tempolu yürüme bacikoooooo,4.2 ıle 4.5 arası bır hız olsun,o aralıkta en cok yağ yakımı oluyormus
o otları çöpleri de bilinçsizce kullanmayın canım ya,pko var dıyosun,başka bir etkisi olmasın,doktorun ne diyo?:26:
O zaman biz vatana hiyanetteyiz valla...Ben günde 15 kere en az cikiyorum tartiya...Yararli paylasim icinde tesekkürler canimmmmmNil Gün'ün kitabını okuyorum tam denk geldi Aşağıdakiler kitaptan alıntı:
Tartıda gördüğümüz rakam, toplam beden ağırlığını gösterir. Bu ağırlığa;
- Beden sıvıları
- Kaslar
- Yağlar
- Mide ve bağırsaklarda birikenler dahildir.
Bu değişkenlerle birlikte gün içinde bile ağırlığımız değişir. Sıkça tartılmak plato dönemleri yüzünden ve gün boyunca ağırlığın değişmesinden dolayı moral bozucudur. En sık tartılabileceğin zaman "haftada bir" olmalıdır; aynı gün aynı saat ve aynı koşullarda(yani sabah, tuvalet sonrası birşey yiyip içmeden ve çıplak olarak). Ayda bir tartılmak ideal olanıdır. Hergün tartılmak kendine yapacağın bir kötülüktür.
Hadi hadi Yarin tartil... kaldiriyoruz sonra tartiyi mizikmak yokkk. ama karar ver 15 gün mü??? 1 ay mi???çok güzel de bir de yapabilsek şunu,merakımıza karşı durabilsek
tartı aşagı ınerken çok güzel motivasyon hergun tartılmak ama yerınde saydıgında ve azcok artış oldugunda tam tersi moral çöküntüsü yapıyor.
ben 1 ay tartılmazsam altın madalya falan vermeleri lazım,öyle bir bağımlıyım,gerçi en son söz verdiğimde 1 hafta dayanmıştım ama tekrar o gücü bulamıyorum kendimde
offff aksam ne kadar motive olursun canim kimbilir 25 kilo ne demek yaw...en az 10 yas genclesmissindir..Gelince mutlaka yaz catlarimctesı aksam esımın ıs arkadaslarından bır bayan bızı evıne davet ettı o grup benı en son 115 kıloyken gormustu bugun cıktım bıraz alısverıs yaptım.3 saat yurumus oldum ama tempolu degıl tabı.tepkılerı cok merak edıyorum tam 25 kılo eksıgım o gunden