Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakalım olmuşmuuu
Ya öyle deme canim ya valla haftasonu icin o kadar pismanim ki tarti nasil olurda +2,5 gösterir..canım bu azimle sana kilo milo dayanmaz,ben inanıyorum yaza innncecikkk olacaksın,sakın moralini bozma
1 pepeti
2 burcin
3 loxandra
4 papadiya
15 Kişinin Pro Kart Alması, Çok Amaçlı Sandalye..
10 Kişinin Alması, Standart Sandalye..
Haydi Hanımlar Küçük Paralarla, Büyük Bağışlar..
güzel bir atak bekliyoruz senden o zaman
eeee hadi gözün aydin canim....:13::13::13::13::13::13:wc ile barıştım
wc ile barıştım
bilmiyom ki canım,Alkol mü aldın,o da ödem yapar diyorlar ya,belki ondandır:26:Ya öyle deme canim ya valla haftasonu icin o kadar pismanim ki tarti nasil olurda +2,5 gösterir..
Simdi daha anca yarisini verebildim. Yarina kesin ++++lardayim...
Tartiyi kaldirmayi bende düsünüyorum hadi yapalim bende varim...1 ay tamam mi!!!
Hadi hanimlar pamuk eller cebe...
çok tempolu yürüme bacikoooooo,4.2 ıle 4.5 arası bır hız olsun,o aralıkta en cok yağ yakımı oluyormusben de kendimden süper bi atak bekliyorum loxi galiba sonunda regl de olacağım benim ikizler acımaya başladı, taş gibi oldular 1-2 güne regl olursam göbek atacağım 100 tane buradaki herkese ilan ediyorum
diyete de tam gaz devam...
bu akşam koşu bandına çıkıp bir saat yürüyeceğim tempolu tempolu
sıvı: şimdilik 1.5 lt su
toplam 6 fincan (1 ltden fazla) bilimum bitki çayı
eve giderken civan perçemi otu alacağım aktardan bir de onu deniyeyim kızlar
CİVAN PERÇEMİYDİ değil mi?
Allah ım akıl fikir ver bana içmediğim ot-kök kalmadı
yok çoban çökerten yok öküz böğürten....
eeee hadi gözün aydin canim....:13::13::13::13::13::13:
heyo heyo...
çok sevindim arkadaşım
wc işi insanı çok rahatlatıyor ya
inşallah bundan sonra arayı açmazsınız
Nihayeeeettttt))
bilmiyom ki canım,Alkol mü aldın,o da ödem yapar diyorlar ya,belki ondandır:26:
tartıyı kaldıralım ama bozmak yok ona göre,yoksam böle yaparım seni
ama 1 ay uzun mu olur,tutabilirmiyiz kendimizi o kadar uzun süre,15 gün mü yapsak biz onu
o zaman da faydası mı olmaz acaba,bilemiyorum ,kafam çok karışık
Nil Gün'ün kitabını okuyorum tam denk geldi Aşağıdakiler kitaptan alıntı:
Tartıda gördüğümüz rakam, toplam beden ağırlığını gösterir. Bu ağırlığa;
- Beden sıvıları
- Kaslar
- Yağlar
- Mide ve bağırsaklarda birikenler dahildir.
Bu değişkenlerle birlikte gün içinde bile ağırlığımız değişir. Sıkça tartılmak plato dönemleri yüzünden ve gün boyunca ağırlığın değişmesinden dolayı moral bozucudur. En sık tartılabileceğin zaman "haftada bir" olmalıdır; aynı gün aynı saat ve aynı koşullarda(yani sabah, tuvalet sonrası birşey yiyip içmeden ve çıplak olarak). Ayda bir tartılmak ideal olanıdır. Hergün tartılmak kendine yapacağın bir kötülüktür.
nil gün'ün kitabını okuyorum tam denk geldi aşağıdakiler kitaptan alıntı:
- beden sıvıları
- kaslar
- yağlar
- mide ve bağırsaklarda birikenler dahildir.
Bu değişkenlerle birlikte gün içinde bile ağırlığımız değişir. Sıkça tartılmak plato dönemleri yüzünden ve gün boyunca ağırlığın değişmesinden dolayı moral bozucudur. En sık tartılabileceğin zaman "haftada bir" olmalıdır; aynı gün aynı saat ve aynı koşullarda(yani sabah, tuvalet sonrası birşey yiyip içmeden ve çıplak olarak). Ayda bir tartılmak ideal olanıdır. [ı]hergün tartılmak kendine yapacağın bir kötülüktür.[/ı]
bilmiyom ki canım,Alkol mü aldın,o da ödem yapar diyorlar ya,belki ondandır:26:
tartıyı kaldıralım ama bozmak yok ona göre,yoksam böle yaparım seni
ama 1 ay uzun mu olur,tutabilirmiyiz kendimizi o kadar uzun süre,15 gün mü yapsak biz onu
o zaman da faydası mı olmaz acaba,bilemiyorum ,kafam çok karışık
çok tempolu yürüme bacikoooooo,4.2 ıle 4.5 arası bır hız olsun,o aralıkta en cok yağ yakımı oluyormus
o otları çöpleri de bilinçsizce kullanmayın canım ya,pko var dıyosun,başka bir etkisi olmasın,doktorun ne diyo?:26:
Nil Gün'ün kitabını okuyorum tam denk geldi Aşağıdakiler kitaptan alıntı:
- Beden sıvıları
- Kaslar
- Yağlar
- Mide ve bağırsaklarda birikenler dahildir.
Bu değişkenlerle birlikte gün içinde bile ağırlığımız değişir. Sıkça tartılmak plato dönemleri yüzünden ve gün boyunca ağırlığın değişmesinden dolayı moral bozucudur. En sık tartılabileceğin zaman "haftada bir" olmalıdır; aynı gün aynı saat ve aynı koşullarda(yani sabah, tuvalet sonrası birşey yiyip içmeden ve çıplak olarak). Ayda bir tartılmak ideal olanıdır. Hergün tartılmak kendine yapacağın bir kötülüktür.
hehehehe ,tşk ederim
törenlerle kutluyoruz artık,o hale geldik
ara öğün yaptım türk kahvesi ve kuru kayısı ile,onun mu faydası oldu acep:44:boş mideye girince iyi geldi herhal