slm arkadaşlar;
yaklaşık 3-3,5 ay önce dukan diyetine başladım.2 ay kadar devam edip 1,5 ay kadar önce bıraktım.Toplamda 6 kilo falan verdim
.Fakat çalıştığım için iş yerinde hergün yemeğe çıkamamak,evdede 2 oğluşumla(büyük 5,küçük 1,5 yaşında olunca) akşam yemeklerinde sürekli sadece protein ve sıfır yağlı yemekler yapmak çok zor oldu.Bayağı farkedilir biçimde gidince kilolarım bende hemen gevşedim tabi
Neyse vermem gereken 6 kilo kadar daha var.Etrafımda birkaç arkadaşta bu diyete başlamış.Hiç zorlanmadıklarını söylüyorlar.Dukandan sonra zor gelmeyeceğini düşünüyorum bende.
Şimdiiiii.Sizden yardım istiyorum sevgili kader arkadaşlarım
Kitabı alıp okumadığımdan detayları bilmiyorum.Yarın itibariyle yeni yeme tarzıma başlamak istiyorum.Tüm unlu gıdalar,meyveler,tatlılar(şeker ve unlu gıdalar) yasak sanırım.
Başka neler yasak.Mesela kurubaklagillerden yiyebildiklerimiz neler?Bulgur mesela yasakmı?Yasak olan sebze varmı?Çalıştığım kurumda öğlen yemeği çıkıyor.Pilav makarna harici çıkan tüm etli tavuklu sebze yemeklerini yiyebilirmiyiz?Omega desteği neler(isimleriyle)kullanıyorsunuz?Kahvaltıda tulum,klasik inek peyniri falan yiyebilirmiyiz?Tatlı hiçbirşey kesinlikle yemiyecekmiyiz(dukanda arada ufak kaçamaklarım olmuştu,bundada arada bir parçacık çukulata falan yesek olmazmı)?
Şimdilik aklıma gelen bunlar.
ÇOK ACİLLLLL!!!!! CEVAPLARINIZI bekliyorum......