- 8 Aralık 2011
- 43.992
- 153.400
katıl tabii kii ama bol bol paylaşım yapmak şartıyla
bu hafta seni iyi bir sonuç bekliyor gibime geliyor
akşam yürüyüşe gitcen mi eşinle
tabiside
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katıl tabii kii ama bol bol paylaşım yapmak şartıyla
bu hafta seni iyi bir sonuç bekliyor gibime geliyor
akşam yürüyüşe gitcen mi eşinle
63 ü koyarız canım hedef olarak o kolay. Ben ilk başta dedim hedefi küçk koyayaımda beynimi kandırayım.30 yaşıma geldiğimde lise eteğime ihtiyaç duyup giymek istiycemi nerden bilirdim ki, üstüne beyaz tişört kısa ve eteğin boyuda kalça altına gelecek şekilde kısalıcak tabi.70 i - 63 ü göreyimde iç çamaşırı manyağı yapıcam kendimi
zaten kim tutar bizicanım metobolizmamız için süreç i 1-2 aymış.bende geçen gün +100 gr gördüm tınmadım ertesi sabah baktım gitmişti.kaçamak dışındaki değişimler geçici biz diyetimize bakalım havamızı bulalaım
aman eksik kalma sen yürü yürü :)) yürüyüş cenevarııı yürüki biz gaza gelelimbende yarın çok yürürüm...
yürüdüm geldim papişşya band dışarısı gibi olmuyor dışarıda yürümek en güzeli saat 17:19 şu an ve toplam adım 6752 oldu tempolu yürüyüş sürem tam 30 dk akşamda yaparım inşallah bişeyler 10 bini tamamlarım herhalde bakalımtsekkurler canım
kolay gele benım ıcınde yuru kosu bandı bana ben ona bakıyorum ama burası daha guzel kalkamıyorum
jarniiimm canım benimm nede güzel yazmışsın hepiciğinii moral oldu bana iyiki varsınnn canım jarnimmm amin aminn hepimiz olalım mutluluk sarhoşuu yürüyünce oluyorum ben galiba şu an mesela durduk yere mutluyum :))aynen şekerim kendime bir haftalık yürüyüş planı çıkarıyorum şimdikendimi paraalmak değilde şu geziye 75 olaark gitmaya karalıyım.
karataycı azimlidir,karatycı vazgeçmez di mi
inşallah her sabah düşmanı denize döküp toksinlerden arınıp güne başlarızhiç utanamıcam ama
içtiğin için kendine kızma kafa dağıtmışsın bu hafta ödemini atar rahat edersin bütün yıl mutluluk sarhoşu olursun inşallah
bende burayı sizleri seviyorum süperiz süpersiniz süperlerrrr 52:çılgın karatay kızlarıııııı,
süpersiniz, harika bi otokontrol merkezi olmuş burası. Insan iradesini burda test edip kontrol altına alabiliyor. Harika sizi takip etmeyi seviyorum.
aynen katılıyorummm sana akşama uygulamalı olarak hatırlamalı hatırlatmalı :)30 ve 30+ lar bi kadının en güzel, en akıllı, en verimli ve en seksi yaşları....
evet tanem birtanemmm maşallahhhhyaaaa 2 saat gıttım 5 sayfa yazmılmış nazar degmesın topiğimize
loxaaa yüzbin baloncuk yuttun mu? :)) içtiğin sular yağ olarak çıksın inşallahhh :))şuana kadar içtiğim su 2,5 lt oldu
handannn bizde özledikkkkk ben gidiyorum ama olsun yarın gene görüşürüzz afiyet olsunn muckkmerhaba arkadaşlar dün öğlenden beri giremedim nasılsınız çok özledim sizleri...dün akşam menümle başlayayım...
3 lüfer ızgara
soğan salatası roka
1 kk kutusu tahin helvası
bugünkü menülerim
1.öğün
1 çay bardağı karışık kuruyemiş
1 kk peynir
10 zeytin
2 gün kurusu
yarım mandalina
1 küçük muz
2.öğün
1.5 tabak etli kuru fasülye
1 kase yoğurt
biraz turşu
aralarda bol su 1 yeşil çay,
zaten kim tutar bizi
aman eksik kalma sen yürü yürü :)) yürüyüş cenevarııı yürüki biz gaza gelelim
Yürüdüm geldim papişşya band dışarısı gibi olmuyor dışarıda yürümek en güzeli saat 17:19 şu an ve toplam adım 6752 oldu tempolu yürüyüş sürem tam 30 dk akşamda yaparım inşallah bişeyler 10 bini tamamlarım herhalde bakalım
Jarniiimm canım benimm nede güzel yazmışsın hepiciğinii moral oldu bana iyiki varsınnn canım jarnimmm amin aminn hepimiz olalım mutluluk sarhoşuu yürüyünce oluyorum ben galiba şu an mesela durduk yere mutluyum :))
Bende burayı sizleri seviyorum süperiz süpersiniz süperlerrrr 52:
Aynen katılıyorummm sana akşama uygulamalı olarak hatırlamalı hatırlatmalı :)
evet tanem birtanemmm maşallahhhh
Loxaaa yüzbin baloncuk yuttun mu? :)) içtiğin sular yağ olarak çıksın inşallahhh :))
handannn bizde özledikkkkk ben gidiyorum ama olsun yarın gene görüşürüzz afiyet olsunn muckk
kimse tutamazzz heleki beni kimse tutamaz bu gazla eve gidiyorum tepinebildiğim kadar tepinicem aşağıdada sevmediğim görümcem var börülce suratlıı onada iyi gelir benim tepinmeler hehe Ben kaçar hepinizi seviyorum yarın görüşürüz anacımmmm
Bugünki menüm;
sabah: (09:00) 1 dilim kepek ekmeği, 1 parça yağlı beyaz peynir, 3 zeytin, yarım çay bardağı ceviz, 1 fincan yeşil çay.
öğle: (12:30) 1 portakal, 1 elma (ikisi de orta boy), 1 fincan yeşil çay
öğle: (15:30) 1 kase mercimek çorbası, 7-8 kaşık etli sebzeli türlü, 2 dilim kıymalı börek
Akşamı daha henüz yemedim ama 2 tane köfte, salata, yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Ben bu diyetle yaklaşık 23 kilo vermiş biri olarak size çok doğru bi yolda olduğunuzu söylemek istedim arkadaşlar
iyiyim canım sen nasılsın?
bu hafta kilo verebılcek mıyım merak ediyorumm
loxıcım senı ve ıdealıstcımı gormuyodum ondan cıkıyodum burda oldukca muhabbet ederız tabıkıde
kıslar nasılsınız kac gundur ızındeydım ara ara gırdım slm verdım cıktım .artık evdede netım var daha cok gırebılecegım ama bu dort gunde baya bı kacamagım oldu neyse yenıden bısmıllah dıyerek devam edıcem hayırlısıyla bakalım
2.öğün:ekşili köfte(bulgur köftelerini az koydum)limonlu
kuru soğan
1 elma
3 gün kurusu kayısı
ohh ne güzel yemekafiyet olsun2.öğün:ekşili köfte(bulgur köftelerini az koydum)limonlu
kuru soğan
1 elma
3 gün kurusu kayısı
kilolarını ver de düşman çatlat sen düğündevermem gereken 10 kilom ve nisanda da görümcemin düğünü var İnşallah bırakmam bu diyeti gözüm korkuyor yapamazmışım gibi geliyo
çok güzel menümerhaba arkadaşlar dün öğlenden beri giremedim nasılsınız çok özledim sizleri...dün akşam menümle başlayayım...
3 lüfer ızgara
soğan salatası roka
1 kk kutusu tahin helvası
bugünkü menülerim
1.öğün
1 çay bardağı karışık kuruyemiş
1 kk peynir
10 zeytin
2 gün kurusu
yarım mandalina
1 küçük muz
2.öğün
1.5 tabak etli kuru fasülye
1 kase yoğurt
biraz turşu
aralarda bol su 1 yeşil çay,
hm guzelmıs,besleyıcı gercekten.içinde yasaklılar da var ama:26:loxıcım
benım corba bıraz ıslevsel bı corba oldu şöylekı 1 yasındakı kızım oglum esım ve benım ıcın faydalı olabılecek bır corba olması gerekıyodu bu yuzden ıkı parca brokolı bır parca karnıbahar yarım havuc 1 kucuk patates ve soganı dudukluye attım ıyıce haslanınca blendırdan gecırdım baska bır tencereye zyag tereyag pulbıber nane yaktım corbayı ekledım kaynamaya bıraktım koyu olursa su yada sutle acabılıyosun:)))nasıl?
sakın öyle bişi yapma,şakkadanak düşüp bayılırız şurdasoğan ve zeytin yağ ile kavrulmuş ıspanak ve ısırgan otu
keten tohumkLu yoğurt, BİRAZ CEVİZ
2 fincan 5li çay
2 lt su
4 gün aradan sonra akşam YÜRÜMEYİ PLANLIYORUM HADİ HAYIRLISI..
YARIN SABAHA 83 OLURSAM ŞAŞIRMAYIN