- 26 Aralık 2011
- 896
- 0
şimdiden amin amin aminnnnnnnnnnnnnn..
yemeklerden yarım saat önce içmeye çalış
okito yevruuumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdiden amin amin aminnnnnnnnnnnnnn..
yemeklerden yarım saat önce içmeye çalış
görüşürüz döndüğünde yürümüş ol ki bizde orta yerimizden çatlayalım
bende bu diyeti yapmak istiyorum katılabilirmiyim size
canım kitapta yazdığına göre ilk zamanlar metebolizmanın değişme ve insilün direncinin kırılma dönemi.bu dönemde fazla kilo kaybı olmaması doğal olabilirmiş.metebolizman tam olarak eskiye göre tepetaklak olunca haftanın birincisi olucağın günler gelecek kuzum inan
we are the champions
canım kitapta yazdığına göre ilk zamanlar metebolizmanın değişme ve insilün direncinin kırılma dönemi.bu dönemde fazla kilo kaybı olmaması doğal olabilirmiş.metebolizman tam olarak eskiye göre tepetaklak olunca haftanın birincisi olucağın günler gelecek kuzum inan
we are the champions
bol bol kullanırım o zaman,bundan sonra:)))anladım arada bir yeriz kısır bişicik olmaz
yanlız kara lahana çok lezzetli olmakla birlikte guatr hastalarının tüketmesi sakıncalıdır, dip not geçelim ona göre tüketin efendim
yaa ben o paylaşımı yaparken bağlantı koptu F5 e basınca 2 kere yayınlanmış kusura bakma loxii
bu arada bacikooo tabirine bayıldım bayıldım
lavaboda tepinmek miiiiiyice kafayı yedik zayıflycaz diyecanım bizde ofis insanıyız anlarım tabi halindensabahları biraz daha erken kalksan mesela güne sporla ve saat karmaşası olmadan başlasan.ayy bizim evin orada stat olsa içinde yatarım vallaofisin sürekli kalabalıksa gir lavaboya tepin göbek hareketi falan yap 5 dk.gün boyu en az beş defa lavayo gitsen 25 dk spor yapmış olursun
birde yatmadan leslie yaparsan şahane olur
1:leslie sansone adındakı bırıyle evde yuruyus programı.youtube dan bulabılırsınSelam;
Benim sizlere 2 sorum olacak. 1. Leslie ne demek ve nasıl yapılıyor. 2. Şeker hastaları da karatay diyeti yapabilir mi ? Aslında şeker hastalarına genelde çok uygun. Sabah günkurusu yenir mi? Bir de ara öğün eklenmeli mi?
maaşallah topiğimizeBu Karatay Diyeti enerji patlamasi yapıyor gerçekten...Sabahtan sonra giremedim, coşmuş sayfalar geçmişi okumaya yetişemiyorum:126:
ticker ın görükmüyor seksüüü hatunnnnben bi şu tıkırımı değiştireyim gari +800 gr ekle, hedefi küçült 65 yap
beden kitle indeksi: 28.72
SONUÇ:
Kilonuz normale yakın!!
Hafif kilo fazlanız var.
Yaşlanınca sorun oluşturabilir, bu nedenle şimdiden biraz kilo verseniz iyi olur.
Boyunuza Göre ideal kilonuz :
58.482 ile 73.1025 kg arasındadır
diyor. ben şimdilik 70 yapayım da hedef kilomu az varmış vermem gereken deyip kandırayım beynimi . çaktırmayın haaaa
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
Çok güldüm(aslında ağlanacak halimize:))Allah da seni güldürsün...En yakın tartıda öncelikle
arkadas senınki de ne büyük sınavdır,hergün pasta hergün pastakızlar ben gider malum evde de net yok yarın sabah görüşürüz kısmetse...
akşam:
balık salata yiyeceğim
benim için pasta kesecekler ama onu da yemeyeceğim belki bir çatal alırım o kadar, öpüyorum hepinizi
züppersin.ıkıncı ogunum
brokolı corbası
dereotlu yogurt
nasılım
ahanda bu cuma ılk 3 te olamazsam dahada olmam
yaaaa 2 saat gıttım 5 sayfa yazmılmış nazar degmesın topiğimize
bazen öyle oluyor,durup durup birden kilo veriyor vucutbende menümü paylaşayım:
sabah:
2 yumurta biraz peynir ve maydonozlu omlet
1bardak süt
3 kuru incir(çok güzeller dayanamadım kuru kayısım da var halbuki)
1 çay bardağı fıstık çiğ badem
öğlen:
1 ithal muz
1avuç fıstık badem
akşam
brokoli çorba
salata
ayran düşünüyorm
dün karatay günümden sonra 60 dk gece 10 dk gün içi olmak üzere 70 dk sporum var.ama 100 gr vermişim sadece.halbuki kaçamak sonrası şişliklerimde var ve bol yeşil çay içtim ve rezenede içtim sabah wc yede çıkmıştım oysaki.aslında çok iyi biliyorum hergün tartılmamak lazım da gelde dayan
umarım dediğin gibi olur da benim boy 1,72 kemik ağırlığımda fazla çok zor benim 58i görmem. lisede bie 60 lardaydım incecük incecükneyyyyy duymamış olalımhep o avatarın yüzünden güzel totolu hatunu koyda neşemizi bulalım yahuuuuhadii barış diyetinel:92:ben sana 58'den başkasına yakıştıramam bilesin
kesinlikle30 ve 30+ lar bi kadının en güzel, en akıllı, en verimli ve en seksi yaşları....
aferinokito yevruuumm
katıldın bile, hoşgeldin. kitabı mutlaka okubende bu diyeti yapmak istiyorum katılabilirmiyim size
eşim evde yok,olsaydı kesin çatlatırdım siziçocukları bırakamıyorum..
katıl tabii kii ama bol bol paylaşım yapmak şartıylabende bu diyeti yapmak istiyorum katılabilirmiyim size
ben geçen hafta anlamamamıştı hiç veremedım hata aldım 500gr 2 hafta oldu gerçi geçen hafta bır kaçamağım oldu aman nekaçamak şimdi daha iyim gitmeye başladı hata diyetisyenın verdiği diyettendeki iştah batlamaları yok çok mutluyum
umarım dediğin gibi olur da benim boy 1,72 kemik ağırlığımda fazla çok zor benim 58i görmem. lisede bie 60 lardaydım incecük incecük
kesinlikle
aferin
katıldın bile, hoşgeldin. kitabı mutlaka oku
umarım dediğin gibi olur da benim boy 1,72 kemik ağırlığımda fazla çok zor benim 58i görmem. lisede bie 60 lardaydım incecük incecük
kesinlikle
aferin
katıldın bile, hoşgeldin. kitabı mutlaka oku
ben geçen hafta anlamamamıştı hiç veremedım hata aldım 500gr 2 hafta oldu gerçi geçen hafta bır kaçamağım oldu aman nekaçamak şimdi daha iyim gitmeye başladı hata diyetisyenın verdiği diyettendeki iştah batlamaları yok çok mutluyum
hmm 1.72 demek benim 1.551:sözlerimi geri almamakla beraber alt sınırı 63 olarak koysak da liseli liseli salınsan