- 2 Eylül 2019
- 59
- -7
- 3
- 32
- Konu Sahibi prensesindiyari
Öncelikle merhabalar, ben 27 yaşında bir kadınım. Erkek arkadaşım var ve çok da seviyorum 7 aylık bir birlikteliğimiz var. İnişli çıkışlı arada ayrılık yaşadık kendisi biraz yalan söyler kadın kız meseleleri ile ilgili. En son ayrılmamızdan sonra yalvar yakar döndü yapmıcam etmicem affet dedi affettim. Başka bir konu da işine çok düşkün pazar günleri bile çalışır ilerde evlenirsek korkuyorum beni bırakır işe gider diye. Hatta şakayla karışık sordum dedim biz evlensek sen beni tek bırakıp işe mi gidersin diye ne yapalım ekmek parası dedi. Biraz da odun bir yapısı var. Korkuyorum evlendikten sonra hevesini alıp da tekrar aynı hayatına dönmesinden. Ve bir benimle sevgili olmak isteyen biri daha var düğünde görmüş beğenmiş arayıp buldu. Yazıyor ediyor buda onun aksine çok iyi bir çocuk gibi hayatı yaşamasını biliyor gibi. Anlayacağınız çok kararsız kaldım. Çünkü sevgilim biraz odun diğeri daha naif. Farkları sevgilim gider parklarda içer diğer çocuk restoranda. Sevgilim ilerde evlensek eve bağlı olmaz diğer çocuk olur gibi. Bilmiyorum karmakarışığım lütfen bir akıl verin kızlar.