- 19 Kasım 2021
- 121
- 42
- 18
- 36
- Konu Sahibi Biranolsun
-
Danışmadan kalkışılamayacak iş değil bana göre. Mantıksız hiç değil. Danışmayın,uygun gördüğünüz gibi yapın derim. 12 ay beraber değilsiniz,2çocuk var ve ev 2+1. Bundan daha mantıklı ne olabilir ki?Arkadaşlar merhaba hemen kısaca konuya gireyim 8 senelik evliyim 2 oğlum var esimin ailesi kislari Bnde kalıyor yazlari köyde oluyorlar 3 ay filan Bnde kalıyorlar bnm evim 2+1 bnm ve kv yatak odası olduğu için doğal olarak yetersiz kalıyor odalarim bu arada 8 senedir bu duzende yaşadık kayinvalidemlerin odasini çoğunlukla yanimda olmadiklari için iki çekyat filan koyup kullanisli bir oda daha yapmayı düşünüyorum ama danismadan böyle işe kalkismam sormaya da çekiniyorum hani kendilerine ait bir odaya o yüzden iki cekyat koysam geldiklerinde yatarlar sorun olmaz hem gunduz kullanabileceğim bir odam daha olmuş olur diye düşünüyorum sizce nasıl soyleyim yada hiç acmayayimi konuyu
Banada mantıklı geliyor ama çok alıngan kayinvalidem bilmiyorumki desem üzmekte istemiyorum yaşli ne de olsaDanışmadan kalkışılamayacak iş değil bana göre. Mantıksız hiç değil. Danışmayın,uygun gördüğünüz gibi yapın derim. 12 ay beraber değilsiniz,2çocuk var ve ev 2+1. Bundan daha mantıklı ne olabilir ki?
Evet doğru soyluyorsunuz ama senelrdir odası varya o yüzden çekingen kaldim yani istediğim gibi duzenlesemde onlar gekdogimdede kullanissiz olmuyor düşününceEv sizin eviniz düzen sizin düzeniniz, neden sorma gereği görüyorsunuz ki?
Ev sahibi sizsiniz farkında mısınız
Benim evim 4 odalı, geniş ferah, buna rağmen istemem kimse için düzenimi bozmayı, rahatım dan olmayı. Allah kolaylık versin size.
Anlıyorum ama üzülecek ne var onu bilemedim. Kırıcı bir şey yok ortada. Anne siz yılın 3 ayı bizimlesiniz,malum bizim ev küçük ben de bu şekilde düşündüm diyebilirsiniz.Banada mantıklı geliyor ama çok alıngan kayinvalidem bilmiyorumki desem üzmekte istemiyorum yaşli ne de olsa
İçiniz rahat edecekse sorun madem.Evet doğru soyluyorsunuz ama senelrdir odası varya o yüzden çekingen kaldim yani istediğim gibi duzenlesemde onlar gekdogimdede kullanissiz olmuyor düşününce
Bi kaç güne gelecekler acayim konuyu dedğiniz gibiAnlıyorum ama üzülecek ne var onu bilemedim. Kırıcı bir şey yok ortada. Anne siz yılın 3 ayı bizimlesiniz,malum bizim ev küçük ben de bu şekilde düşündüm diyebilirsiniz.
Bunun üzerine de alınacaksa,paşa gönlü bilir.
Aynn taktım kafaya sormadan rahat edemicem cesaret geldiİçiniz rahat edecekse sorun madem.
Bence sormayın. Üslubunca alınan kararı bildirmek ile sormak arasında çok fark var. Siz bilirsiniz yine de. Sormak demek senin istediğin şekilde olsun demek olacak. Ama kararı söylemek demek ben buna karar verdim,sana da açıklıyorum demek. Yinede ilişkinizi bilemiyorum tabi.Aynn taktım kafaya sormadan rahat edemicem cesaret geldi
5 yaşında oğlum var küçük 1.5 yaşında hani çocuk odasina ceviremesemde cekyattda yatarlar şuan baza veya çocuk odası takimi almaya bütçem yok hiç yoktan bu şekilde olunca misafirim geldiğinde başka bi odam daha olur degerlendirebilcegimCocuklariniz nerde Yatıyor? Büyünce bu düzen gitmez ki.Cocuklari yatirmak icin bu sekilde tasarladik diyebilirsiniz kv nize.Sonucta oda isteyecekler hatta 1_2 yaşlarindan beri ayri oda da yatmalari gerekmiyor mu cocuklarin?
Evet aslında o yüzden kararsız kaliyorumya normalde bn esimin ailesinin evine gelin geldim en söyle bi durum var esim bakıyor ailesinede yani onlara bagimlilil yok maddi anlamda ben 4 sene önce taşındım kendi dzuenimi esyalrimi kurdum yani eski eve ait hicbir eşya yok şuan birazda böyle olması için capaladim diyebilirim çünkü kv ister istemez esyalrini çok sahipleniyordu bn gelin geldihimd2 maddi durumları yok diye pek bişy istemedim eşya anlamı da galiba içinde ukte kaldı herşeyi yenilemek nasip oldu allah razı olsun eşimden alamadik yapamadik dedi zamaninda seninde hakkin dedi alırken yani böyle geçmişimEski konuklarınıza şöyle bi göz attım da siz eş ailesi ile anlaşamıyorsunuz sanırım, eşinizle de problemleriniz varmış.
Eş ailesiyle kışın nasıl geçiniyorsunuz, problem olmuyor mu?
Halksınız bu sekilde avantajlarıni anlatırım bilgilendirmis olurum yapmadan onceBunu sanki onların iyiliği için yapmış gibi anlatın diyin ki anne ben düşündüm size ait bir oda sonuçta gündüz yatakları toplarız sizin oturacağınız bir oda olur gece de rahat yatacağınız yataklar olur çekyatı açarız. Yapayım mı diye sormayın, siz onları düşünüp bir karar almışsınız bilgi veriyorsunuz gibi konuşun bence.
5 yasindaki ayri yatmaya cok müsait hatta biraz daha beklerseniz ayrilmasi cook zor olur sizinle yatmaktan.Bence siz bunu bahane edin.Ikisi de ayri cekyatlarda yatabilirler baza almanız sart degil hemen.3 ay sizde kaliyorlar diye çocuk odası ya da oturma odasi yapmayacak misiniz? Bilemiyorum ,aslinda bunu kv nizin akil edip söylemesi lazim normalde.Kızim ; sen bu cocuklari ne zaman ayirican diye...5 yaşında oğlum var küçük 1.5 yaşında hani çocuk odasina ceviremesemde cekyattda yatarlar şuan baza veya çocuk odası takimi almaya bütçem yok hiç yoktan bu şekilde olunca misafirim geldiğinde başka bi odam daha olur degerlendirebilcegim
5 yasindaki ayri yatmaya cok müsait hatta biraz daha beklerseniz ayrilmasi cook zor olur sizinle yatmaktan.Bence siz bunu bahane edin.Ikisi de ayri cekyatlarda yatabilirler baza almanız sart degil hemen.3 ay sizde kaliyorlar diye çocuk odası ya da oturma odasi yapmayacak misiniz? Bilemiyorum ,aslinda bunu kv nizin akil edip söylemesi lazim normalde.Kızim ; sen bu cocuklari ne
bunları dusunse herşey inanın ikimiz içinde daha farklı olurdu geçmişte bazı sıkıntılarımız oldu ama oldugum halden ne öte ne geriye gidebildim 8 sene içinde belkide hep açımaktan düşünmekten şunu anladimki ne kadar acırsan acınacak hale gelirsin ve hala sorsammi diye dusunuyorm hicbir zaman kafama eseni pat diye yapamadim5 yasindaki ayri yatmaya cok müsait hatta biraz daha beklerseniz ayrilmasi cook zor olur sizinle yatmaktan.Bence siz bunu bahane edin.Ikisi de ayri cekyatlarda yatabilirler baza almanız sart degil hemen.3 ay sizde kaliyorlar diye çocuk odası ya da oturma odasi yapmayacak misiniz? Bilemiyorum ,aslinda bunu kv nizin akil edip söylemesi lazim normalde.Kızim ; sen bu cocuklari ne zaman ayirican diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?