• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsiz kaldim

5 yaşında oğlum var küçük 1.5 yaşında hani çocuk odasina ceviremesemde cekyattda yatarlar şuan baza veya çocuk odası takimi almaya bütçem yok hiç yoktan bu şekilde olunca misafirim geldiğinde başka bi odam daha olur degerlendirebilcegim
Ev sizin eviniz değil mi? Kayınailenin değil çocukların bir odası kendilerine ait alanları olması gerekiyor. Ev ev üstüne olmaz zaten böyle ördek ailesi gibi.

Danışmak olarak değil ama böyle yapmayı düşünüyorum diye bilgilendirin. Ancak baskı aldştında bırakıldığınızı düşünüyorum bu kaygıya düştüğünüze göre.
Çocukların odası da yok haliyle onlar 3 ay gelecek diye?

Arkadaşlar merhaba hemen kısaca konuya gireyim 8 senelik evliyim 2 oğlum var esimin ailesi kislari Bnde kalıyor yazlari köyde oluyorlar 3 ay filan Bnde kalıyorlar bnm evim 2+1 bnm ve kv yatak odası olduğu için doğal olarak yetersiz kalıyor odalarim bu arada 8 senedir bu duzende yaşadık kayinvalidemlerin odasini çoğunlukla yanimda olmadiklari için iki çekyat filan koyup kullanisli bir oda daha yapmayı düşünüyorum ama danismadan böyle işe kalkismam sormaya da çekiniyorum hani kendilerine ait bir odaya o yüzden iki cekyat koysam geldiklerinde yatarlar sorun olmaz hem gunduz kullanabileceğim bir odam daha olmuş olur diye düşünüyorum sizce nasıl soyleyim yada hiç acmayayimi konuyu
O değil de bu kadar fedakâr anlayışlı bir gelin ilk kez duydum..demek kışın sizde kalıyorlar 😲evin tapusu onların mi acaba😊

Ev senin düzen senin , istediğin gibi yap.

Çocuklarınız kaç yaşında ?
Odaları yok mu ?

Çocukları bahane etmek çok mantıklı. Hem oturma alanınız çoğalır. tv koyarsın
Baktın alınıyorlar. Magduru oyna. Ben kimsenin kalbini kırmak istemedm. Evi daha kullanışlı hale getirmek istedim sadece die

Senede sadece 3 ay kullanılan bir oda mı var evde? Çok saçma değil mi? Ev zaten küçük. 3 ay gelip kalacaklar diye odayı onlara tahsis etmeniz mantıksız olan.

Bu arada neden bu kadar dert ediniyorsunuz ki bu durumu kendinize ?

Çocuklarınıza zaten oda yapmanız gerekecek , o zaman da mı müsade isteyeceksiniz ?

Evet aslında o yüzden kararsız kaliyorumya normalde bn esimin ailesinin evine gelin geldim en söyle bi durum var esim bakıyor ailesinede yani onlara bagimlilil yok maddi anlamda ben 4 sene önce taşındım kendi dzuenimi esyalrimi kurdum yani eski eve ait hicbir eşya yok şuan birazda böyle olması için capaladim diyebilirim çünkü kv ister istemez esyalrini çok sahipleniyordu bn gelin geldihimd2 maddi durumları yok diye pek bişy istemedim eşya anlamı da galiba içinde ukte kaldı herşeyi yenilemek nasip oldu allah razı olsun eşimden alamadik yapamadik dedi zamaninda seninde hakkin dedi alırken yani böyle geçmişim

Siz başta onların evine geldiğiniz için, ayrı bir odaları olması gerekiyor tabi.
Sonradan ev tutup kendi düzeninizi kurduğunuz,odayı onlar yokken de kullanılacak şekilde dizayn etseydiniz keşke. Siz evi değiştirseniz bile beraber yaşıyor gibisiniz, birkaç ay içinde olsa,baştan beri düzen bu.
Konuşup değiştirin, çocuklarda büyüyor, siz yokken de odayı kullansak iyi olacak diye.

Arkadaşlar merhaba hemen kısaca konuya gireyim 8 senelik evliyim 2 oğlum var esimin ailesi kislari Bnde kalıyor yazlari köyde oluyorlar 3 ay filan Bnde kalıyorlar bnm evim 2+1 bnm ve kv yatak odası olduğu için doğal olarak yetersiz kalıyor odalarim bu arada 8 senedir bu duzende yaşadık kayinvalidemlerin odasini çoğunlukla yanimda olmadiklari için iki çekyat filan koyup kullanisli bir oda daha yapmayı düşünüyorum ama danismadan böyle işe kalkismam sormaya da çekiniyorum hani kendilerine ait bir odaya o yüzden iki cekyat koysam geldiklerinde yatarlar sorun olmaz hem gunduz kullanabileceğim bir odam daha olmuş olur diye düşünüyorum sizce nasıl soyleyim yada hiç acmayayimi konuyu
Kendi eviniz kendi düzeniniz üstelik rahatlatın bozacak birşey de değil ne kadar çok cekiniyorsunuz

Kendi snnesi evinde kaldığı için kayınvalide gelecek diye evine çekyat alarak her sorunun çözüleceğine inanan üye siz misiniz, lütfen doğru söyleyin.

5 yaşındaki çocukla aynı odada yatılmaz. Üstüne de 1,5 yaşındaki varmış.4 kişi nasıl aynı odada yatıyorsunuz,kokar o oda ya😞 kvnizin evine gelin geldiyseniz söyleyin de o odadaki çekyatlarda çocuklarınız yatsın. Gündüz kullanılacak odadan çok çocuklarınız için bir odaya ihtiyacınız var.

Evleri ayirmaya gucunuz yok mu ev ev ustune uc ayda olsa olmaz. Daha o cocuklar buyuyecekler kendi odalarinin olmadigini gorup uzulecekler salonda mi yatiyor su an bu cocuklar boyle duzen olmaz ki. Siz siginti gibisiniz kendi evinizde cekyat almak icin bile izin almaniz gerekiyor cok zor. O ev kayinvalidenizin eviyse kiraya cikin bence.

Çocukları balkonda mi yatırıyorsunuz?Evde iki yetişkin iki çocuk iki oda var, zaten size yetmiyor, hala birinde kv mi yatsın yoksa misafire oturma odası yapsam kv ye ayıp olur mu diye soruyorsunuz....Çocukları hurca koyup kaldırın bence , yer kaplamasınlar evde boşuna...

Kendi eviniz kendi düzeniniz üstelik rahatlatın bozacak birşey de değil ne kadar çok cekiniyorsunuz

5 yaşındaki çocukla aynı odada yatılmaz. Üstüne de 1,5 yaşındaki varmış.4 kişi nasıl aynı odada yatıyorsunuz,kokar o oda ya😞 kvnizin evine gelin geldiyseniz söyleyin de o odadaki çekyatlarda çocuklarınız yatsın. Gündüz kullanılacak odadan çok çocuklarınız için bir odaya ihtiyacınız var.
büyük oğlum salonda yatıyor küçük oğlum besiginde yatıyor ama dediginiz gibi düzen yok suanlik onlar koyden gelmeden degistirecegim odayı

büyük oğlum salonda yatıyor küçük oğlum besiginde yatıyor ama dediginiz gibi düzen yok suanlik onlar koyden gelmeden degistirecegim odayı
Çocuklarınızın kendi alanları olmalı,küçükler diye buna ihtiyaç duymazlar sanıyorsunuz ama öyle değil. Boşverin kaynanayı,siz o odayı elinizdeki imkanlarla çocuk odası yapın. İlla mobilya şart değil, salonda çocuk yatar mı yazık günah;(

Back
X