- 14 Ağustos 2018
- 19.994
- En iyi cevaplar
- 2
- 75.161
- 598
- Konu Sahibi Biranolsun
-
Ev sizin eviniz değil mi? Kayınailenin değil çocukların bir odası kendilerine ait alanları olması gerekiyor. Ev ev üstüne olmaz zaten böyle ördek ailesi gibi.5 yaşında oğlum var küçük 1.5 yaşında hani çocuk odasina ceviremesemde cekyattda yatarlar şuan baza veya çocuk odası takimi almaya bütçem yok hiç yoktan bu şekilde olunca misafirim geldiğinde başka bi odam daha olur degerlendirebilcegim
O değil de bu kadar fedakâr anlayışlı bir gelin ilk kez duydum..demek kışın sizde kalıyorlarArkadaşlar merhaba hemen kısaca konuya gireyim 8 senelik evliyim 2 oğlum var esimin ailesi kislari Bnde kalıyor yazlari köyde oluyorlar 3 ay filan Bnde kalıyorlar bnm evim 2+1 bnm ve kv yatak odası olduğu için doğal olarak yetersiz kalıyor odalarim bu arada 8 senedir bu duzende yaşadık kayinvalidemlerin odasini çoğunlukla yanimda olmadiklari için iki çekyat filan koyup kullanisli bir oda daha yapmayı düşünüyorum ama danismadan böyle işe kalkismam sormaya da çekiniyorum hani kendilerine ait bir odaya o yüzden iki cekyat koysam geldiklerinde yatarlar sorun olmaz hem gunduz kullanabileceğim bir odam daha olmuş olur diye düşünüyorum sizce nasıl soyleyim yada hiç acmayayimi konuyu
Evet aslında o yüzden kararsız kaliyorumya normalde bn esimin ailesinin evine gelin geldim en söyle bi durum var esim bakıyor ailesinede yani onlara bagimlilil yok maddi anlamda ben 4 sene önce taşındım kendi dzuenimi esyalrimi kurdum yani eski eve ait hicbir eşya yok şuan birazda böyle olması için capaladim diyebilirim çünkü kv ister istemez esyalrini çok sahipleniyordu bn gelin geldihimd2 maddi durumları yok diye pek bişy istemedim eşya anlamı da galiba içinde ukte kaldı herşeyi yenilemek nasip oldu allah razı olsun eşimden alamadik yapamadik dedi zamaninda seninde hakkin dedi alırken yani böyle geçmişim
Kendi eviniz kendi düzeniniz üstelik rahatlatın bozacak birşey de değil ne kadar çok cekiniyorsunuzArkadaşlar merhaba hemen kısaca konuya gireyim 8 senelik evliyim 2 oğlum var esimin ailesi kislari Bnde kalıyor yazlari köyde oluyorlar 3 ay filan Bnde kalıyorlar bnm evim 2+1 bnm ve kv yatak odası olduğu için doğal olarak yetersiz kalıyor odalarim bu arada 8 senedir bu duzende yaşadık kayinvalidemlerin odasini çoğunlukla yanimda olmadiklari için iki çekyat filan koyup kullanisli bir oda daha yapmayı düşünüyorum ama danismadan böyle işe kalkismam sormaya da çekiniyorum hani kendilerine ait bir odaya o yüzden iki cekyat koysam geldiklerinde yatarlar sorun olmaz hem gunduz kullanabileceğim bir odam daha olmuş olur diye düşünüyorum sizce nasıl soyleyim yada hiç acmayayimi konuyu
O uyenin oda sayisi daha fazlaydi sanki.Kendi snnesi evinde kaldığı için kayınvalide gelecek diye evine çekyat alarak her sorunun çözüleceğine inanan üye siz misiniz, lütfen doğru söyleyin.
Evet ya merak edip buldum onu. Ne bileyim sürekli çekyat alsak diyordu, kafama kazınmış. Konu sahibi siz bana aldırmayın.O uyenin oda sayisi daha fazlaydi sanki.
Kendi eviniz kendi düzeniniz üstelik rahatlatın bozacak birşey de değil ne kadar çok cekiniyorsunuz
büyük oğlum salonda yatıyor küçük oğlum besiginde yatıyor ama dediginiz gibi düzen yok suanlik onlar koyden gelmeden degistirecegim odayı5 yaşındaki çocukla aynı odada yatılmaz. Üstüne de 1,5 yaşındaki varmış.4 kişi nasıl aynı odada yatıyorsunuz,kokar o oda yakvnizin evine gelin geldiyseniz söyleyin de o odadaki çekyatlarda çocuklarınız yatsın. Gündüz kullanılacak odadan çok çocuklarınız için bir odaya ihtiyacınız var.
Çocuklarınızın kendi alanları olmalı,küçükler diye buna ihtiyaç duymazlar sanıyorsunuz ama öyle değil. Boşverin kaynanayı,siz o odayı elinizdeki imkanlarla çocuk odası yapın. İlla mobilya şart değil, salonda çocuk yatar mı yazık günah;(büyük oğlum salonda yatıyor küçük oğlum besiginde yatıyor ama dediginiz gibi düzen yok suanlik onlar koyden gelmeden degistirecegim odayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?