Kararsiz kaldim

Ev sizin eviniz değil mi? Kayınailenin değil çocukların bir odası kendilerine ait alanları olması gerekiyor. Ev ev üstüne olmaz zaten böyle ördek ailesi gibi.

Danışmak olarak değil ama böyle yapmayı düşünüyorum diye bilgilendirin. Ancak baskı aldştında bırakıldığınızı düşünüyorum bu kaygıya düştüğünüze göre.
Çocukların odası da yok haliyle onlar 3 ay gelecek diye?

O değil de bu kadar fedakâr anlayışlı bir gelin ilk kez duydum..demek kışın sizde kalıyorlar evin tapusu onların mi acaba

Ev senin düzen senin , istediğin gibi yap.

Çocuklarınız kaç yaşında ?
Odaları yok mu ?

Çocukları bahane etmek çok mantıklı. Hem oturma alanınız çoğalır. tv koyarsın
Baktın alınıyorlar. Magduru oyna. Ben kimsenin kalbini kırmak istemedm. Evi daha kullanışlı hale getirmek istedim sadece die

Senede sadece 3 ay kullanılan bir oda mı var evde? Çok saçma değil mi? Ev zaten küçük. 3 ay gelip kalacaklar diye odayı onlara tahsis etmeniz mantıksız olan.

Bu arada neden bu kadar dert ediniyorsunuz ki bu durumu kendinize ?

Çocuklarınıza zaten oda yapmanız gerekecek , o zaman da mı müsade isteyeceksiniz ?

Siz başta onların evine geldiğiniz için, ayrı bir odaları olması gerekiyor tabi.
Sonradan ev tutup kendi düzeninizi kurduğunuz,odayı onlar yokken de kullanılacak şekilde dizayn etseydiniz keşke. Siz evi değiştirseniz bile beraber yaşıyor gibisiniz, birkaç ay içinde olsa,baştan beri düzen bu.
Konuşup değiştirin, çocuklarda büyüyor, siz yokken de odayı kullansak iyi olacak diye.

Kendi eviniz kendi düzeniniz üstelik rahatlatın bozacak birşey de değil ne kadar çok cekiniyorsunuz

Kendi snnesi evinde kaldığı için kayınvalide gelecek diye evine çekyat alarak her sorunun çözüleceğine inanan üye siz misiniz, lütfen doğru söyleyin.

5 yaşındaki çocukla aynı odada yatılmaz. Üstüne de 1,5 yaşındaki varmış.4 kişi nasıl aynı odada yatıyorsunuz,kokar o oda ya kvnizin evine gelin geldiyseniz söyleyin de o odadaki çekyatlarda çocuklarınız yatsın. Gündüz kullanılacak odadan çok çocuklarınız için bir odaya ihtiyacınız var.

Evleri ayirmaya gucunuz yok mu ev ev ustune uc ayda olsa olmaz. Daha o cocuklar buyuyecekler kendi odalarinin olmadigini gorup uzulecekler salonda mi yatiyor su an bu cocuklar boyle duzen olmaz ki. Siz siginti gibisiniz kendi evinizde cekyat almak icin bile izin almaniz gerekiyor cok zor. O ev kayinvalidenizin eviyse kiraya cikin bence.

Çocukları balkonda mi yatırıyorsunuz?Evde iki yetişkin iki çocuk iki oda var, zaten size yetmiyor, hala birinde kv mi yatsın yoksa misafire oturma odası yapsam kv ye ayıp olur mu diye soruyorsunuz....Çocukları hurca koyup kaldırın bence , yer kaplamasınlar evde boşuna...

Kendi eviniz kendi düzeniniz üstelik rahatlatın bozacak birşey de değil ne kadar çok cekiniyorsunuz

büyük oğlum salonda yatıyor küçük oğlum besiginde yatıyor ama dediginiz gibi düzen yok suanlik onlar koyden gelmeden degistirecegim odayı

büyük oğlum salonda yatıyor küçük oğlum besiginde yatıyor ama dediginiz gibi düzen yok suanlik onlar koyden gelmeden degistirecegim odayı
Çocuklarınızın kendi alanları olmalı,küçükler diye buna ihtiyaç duymazlar sanıyorsunuz ama öyle değil. Boşverin kaynanayı,siz o odayı elinizdeki imkanlarla çocuk odası yapın. İlla mobilya şart değil, salonda çocuk yatar mı yazık günah;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…