kararsız kaldım,zevkli bayanlar yardım lütfen..

1. daha hoş bence de eğer klasik bir takım istiyorsan 2. yerine başka takımlara bakabilirsin bernardo'dan. benim yemek takımım ve çay setim rose garden. porseleni falan çok daha farklı bunlardan. ama günlük kullanım için 1. daha iyi bence. rosy'nin kahve takımı var bende çok şirin neşeli insnaın içini açıyor beyazla çok güzel kombinleniyor.

dediğim gibi klasik istiyorsan bile 2. den daha güzellerini bulabilirsin sanki :)) cookie'de ve pelincik de vardı takımlardan onlara sor istersen bir de :)

ben de birinci takımdan var... alalı 3-4 ay oldu

çok tatlılar... bana Fransız pastahanelerini İngilteredeki turtacıları hatırlatıyor...

mükemmel

heee yazmışlar bile pardon kızlar

sanırım 1.takımı alıcam,herkes 1.diyo başka bişi demiyo ki zaten adı üstünde BİRİNCİ :)

kızlar hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız ve karar vermeme yardımcı oldunuz için..1.takımı almaya karar verdim,hazır indirimdeyken alayım gitsin,güle güle de kullanim inşallah :)

1. Ye bayıldım herkes gibi bende :)) çok tatlı markası ne bernardonun ürünlerine benziyor. İhtiyacı olmasa bile insana kendini aldırır cok tatlı 💕🎀

aa melekayla gelmişşş :) bak şimdi bi yorum yaptın verdiğim kararı altüst ettin kız yine başa döndürdün ya beni :)

ama çoğunluk 1 demiş canım sen 1i al :) benm görüşm daha farklı 1. modelde oyuncak gibi yani nebiliyim böyle çocuk masası gibi olur geldi bana ama 2. de model böyle hafif naziik daha çıtır çıtır duruyor:) çOk hoşuma gitt ki benmkilerin çoğu bu şeklde:)

heh işte bende senin gibi düşünüyorum ama diğer yorum yapan arkadaşlar gibi de düşünüyorum :) sanki 2.model hiç modası geçmicekmiş gibi ama 1.model daha çok göz dolduruyor..1.modelin çok güzel bi başucu sürahisi var onu da almayı düşündüğümden büyük ihtimal 1.modeli alırım..aklıma şöyle de bişi geldi 2.modelin de pasta takımını alırım varsa..

evet canım olabilir ikisndede aklın kalmamş olur bizlerinde gönlü olur hehehe:))) güle güle kullaan şmdiden canmm

o yakından bakınca resmindeki kadar güzel değil bence

seni çok iyi anlıyoruz merak etme
ben de almak istiyorum ama ben de senin 1. koyduğunla Rosenne arasında kaldım, sununla yani

Ben olsam 2.yi alırdım
çünkü 1.yi görmekten fenalık geldi
herkesin evinde var
sen de haklısın çok kişi de var gerçekten ama günlük kahvaltı takımı bu, misafire değil bzi mutlu ediyorsa isterse herkeste olsun :)) bir de güzel diye herkes alıyor

aynen yaaa
1. model çok tatlı ama 2. modele benzeyen beğendiğim Rosenne 'nin vintage havasına bayılıyorum.. nişanlıma gösterdiğimde öyle çiçekli modelleri bu ne be, babaannemin tabakları diye diyor :)) anlamıyor vintage şeylerinde kendi tarzında bir güzelliği olduğunu .
bir de ben normalde çayı fincanda içmeyi sevmem o yüzden sadece kek setlerinii mi alsam ikisinin de, sadece tabaklarını yani diyorum. bir iki kayık tabağını aldım mı 2 tane kahvaltı takım, ama evimiz de küçük olcak o kadar tabağı çanağı nereye koycam

offf of çok zor bu çeyiz işi

şimdi baktım da ben de kek seti de 109 tl. hem de küçük kahvaltılıkları ayrı satılmıyor galiba gerçi internet sitesinde her şey yazmıyor. gidip bernardoya sormak lazım.

şimdi baktım da ben de kek seti de 109 tl. hem de küçük kahvaltılıkları ayrı satılmıyor galiba gerçi internet sitesinde her şey yazmıyor. gidip bernardoya sormak lazım.

yaaa evet ben de fincanda çay içmeyi sevmediğimden cam bardaklı altı porselen tabaklı takımlardan aldım, iyi ki de öyle yapmışım dedim :) çünkü cam kırılınca yerine yenisini koyarım ama fincan kırılınca takım bozulur..

Herhangi bir yerden altı takımına uyacak renkte cay bardagı takımı mı aldın yoksa bernardoda mı var bu takımın cay bardakları ??

ben bernardo markasını çok seviyorum ama bence ikisinide alma çünkü pasta seti gibi duruyorlar bence daha değişik güzel modeller var cnm içinde çaydanlığın olduğu kütahya porselenin keramikanın takımları güzel

Herhangi bir yerden altı takımına uyacak renkte cay bardagı takımı mı aldın yoksa bernardoda mı var bu takımın cay bardakları ??

canım ben bernardodan almadım kahvaltılıkları, cupcake desenli bi takım aldım, evim.nette vardı. yumurtalığı yoktu onu da deseni uyuyo diye bernardodan tamamladım, cidden de hoş durdu. takımdaki parçaları parça parça satın aldım. istersem fincan da vardı ama ben cam bardaklı çay takımını seçtim :)
bak burda var eski kampanyalardan fotolar : http://www.altincicadde.com/kampanya/cupcake-partisi-17970

sanırım 1.takımı alıcam,herkes 1.diyo başka bişi demiyo ki zaten adı üstünde BİRİNCİ :)

Gözümüze gözümüze soktun şunları. Aklım kaldı ben de ikincisini aldım bugün. İlk gördüğümde birincisine bayıldım, buradaki yorumlardan da etkilenmiş olabilirim. İlkini alacaktım, ama gir bak gir bak derken ilki gözüme çok çirkin gelmeye başladı, özellikle içindeki yazılar çok kötü. Ayrıca yayık tabakları da çok anlamsız. İkinci takımda daha kullanışlı olabilecek kahvaltı tabakları var. Çaydanlığı da var. Ayrıca ikincisinin dantel ayrıntıları daha çok hoşuma gitti. Vintıcccıyım biraz :) Derken ikincisini aldım. Ayrıca ilk takımın siyah pembe olması benim için bir sorun çünkü ben çoğu şeyde olduğu gibi bu tarz şeylerde de siyahı sevmem. Ama ilk bakınca çok cici geliyor. İkincisine babanne işi dediler başta beni de etkilediler ama yakından bakınca anlaşılıyor ne olduğu ve sanırım zevkten çok tarz meselesi. Sen de ilkini almışsın, güle güle kullanalım. :) Konuyu açıp bana böyle cici bir şey aldırdığın için teşekkürler. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…