- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
ben de birinci takımdan var... alalı 3-4 ay oldu
çok tatlılar... bana Fransız pastahanelerini İngilteredeki turtacıları hatırlatıyor...
mükemmel
Bende geçtiğimiz hafta birincisini aldım, çok güzel bi takım.. Daha önce Jardin'i beğeniyodum ancak Jardin'i mağazada görünce çok da canlı olmadığını farkettim Rosy'e diktim gözlerimi :)
Bence kahvaltı için de gayet uygun bi takım
Diğer gösterdiğin 2. takım daha çok günlük yemek takımı gibi canım.
1. daha hoş bence de eğer klasik bir takım istiyorsan 2. yerine başka takımlara bakabilirsin bernardo'dan. benim yemek takımım ve çay setim rose garden. porseleni falan çok daha farklı bunlardan. ama günlük kullanım için 1. daha iyi bence. rosy'nin kahve takımı var bende çok şirin neşeli insnaın içini açıyor beyazla çok güzel kombinleniyor.
dediğim gibi klasik istiyorsan bile 2. den daha güzellerini bulabilirsin sanki :)) cookie'de ve pelincik de vardı takımlardan onlara sor istersen bir de :)
iki kahvaltı takımı arasında kararsız kaldım,ikisine de bayıldım siz olsanız hangisini alırdınız?Eki Görüntüle 593977 Eki Görüntüle 593978
aşağıdaki bence :)
aa melekayla gelmişşş :) bak şimdi bi yorum yaptın verdiğim kararı altüst ettin kız yine başa döndürdün ya beni :)
1. Ye bayıldım herkes gibi bende :)) çok tatlı markası ne bernardonun ürünlerine benziyor. İhtiyacı olmasa bile insana kendini aldırır cok tatlı 
heh işte bende senin gibi düşünüyorum ama diğer yorum yapan arkadaşlar gibi de düşünüyorum :) sanki 2.model hiç modası geçmicekmiş gibi ama 1.model daha çok göz dolduruyor..1.modelin çok güzel bi başucu sürahisi var onu da almayı düşündüğümden büyük ihtimal 1.modeli alırım..aklıma şöyle de bişi geldi 2.modelin de pasta takımını alırım varsa..ama çoğunluk 1 demiş canım sen 1i al :) benm görüşm daha farklı 1. modelde oyuncak gibi yani nebiliyim böyle çocuk masası gibi olur geldi bana ama 2. de model böyle hafif naziik daha çıtır çıtır duruyor:) çOk hoşuma gitt ki benmkilerin çoğu bu şeklde:)
heh işte bende senin gibi düşünüyorum ama diğer yorum yapan arkadaşlar gibi de düşünüyorum :) sanki 2.model hiç modası geçmicekmiş gibi ama 1.model daha çok göz dolduruyor..1.modelin çok güzel bi başucu sürahisi var onu da almayı düşündüğümden büyük ihtimal 1.modeli alırım..aklıma şöyle de bişi geldi 2.modelin de pasta takımını alırım varsa..
evet canım olabilir ikisndede aklın kalmamş olur bizlerinde gönlü olur hehehe:))) güle güle kullaan şmdiden canmm
o yakından bakınca resmindeki kadar güzel değil benceBen aslında Smirna modelini de beğendim :))) Kahvaltı Setleri,Kahvaltı Takımları | Bernardo
seni çok iyi anlıyoruz merak etmedimi dimii:)minicik çiçekleri var çok tatlııı.dediğin gibi 1.takım herkeste var ve sanki göz yorucu..ama ya hala kararsızım :) şimdi birisi çıkıp dicek ki eeee yetti be çok beğendiysen al ikisinide dicek:)
sen de haklısın çok kişi de var gerçekten ama günlük kahvaltı takımı bu, misafire değil bzi mutlu ediyorsa isterse herkeste olsun :)) bir de güzel diye herkes alıyorBen olsam 2.yi alırdım
çünkü 1.yi görmekten fenalık geldi
herkesin evinde var
heh işte bende senin gibi düşünüyorum ama diğer yorum yapan arkadaşlar gibi de düşünüyorum :) sanki 2.model hiç modası geçmicekmiş gibi ama 1.model daha çok göz dolduruyor..1.modelin çok güzel bi başucu sürahisi var onu da almayı düşündüğümden büyük ihtimal 1.modeli alırım..aklıma şöyle de bişi geldi 2.modelin de pasta takımını alırım varsa..
şimdi baktım da ben de kek seti de 109 tl. hem de küçük kahvaltılıkları ayrı satılmıyor galiba gerçi internet sitesinde her şey yazmıyor. gidip bernardoya sormak lazım.
yaaa evet ben de fincanda çay içmeyi sevmediğimden cam bardaklı altı porselen tabaklı takımlardan aldım, iyi ki de öyle yapmışım dedim :) çünkü cam kırılınca yerine yenisini koyarım ama fincan kırılınca takım bozulur..
Herhangi bir yerden altı takımına uyacak renkte cay bardagı takımı mı aldın yoksa bernardoda mı var bu takımın cay bardakları ??
sanırım 1.takımı alıcam,herkes 1.diyo başka bişi demiyo ki zaten adı üstünde BİRİNCİ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?