kararsız kaldım,zevkli bayanlar yardım lütfen..

1.yi alırdım sanırım çünkü 2. takımda o pot tek olunca bana saçma geliyor. 1. takımın ayrıca çaydanlığını alırsın daha güzel bi takım olur diyorum. rosy serisinde bi sürü şey var hem, takım yapma anlamında güzel olur :) kahve seti, tepsisi, çaydanlığı vs var diye hatırlıyorum

arama butonundan filtreleyerek bulabilirsin: http://shop.bernardo.com.tr/UrunArama.aspx?searchText=rosy&filter=#

Son düzenleme:
bu arada ben rosy serisinin kahve setinden aldım yakından da çok tatlı görünüyor :) öneririm

ben bi ara erkek arkadaşıma 2.yi göstermiştim, çok sıradan ve yaşlıların evinde de bundan gördüm dedi. eğer biraz romantik-modern-marjinal istiyorsan 1. model. ama yok daha sade-nostaljik-klasik olsun diyorsan 2. model :) sapları puantiyeli olan günlük kaşık takımıyla 1. model süper olur yaaa ama tabii sevgiline de bi sor istersen

Son düzenleme:

off offf :) aslında haklısın 1.takım daha marjinal amaaaa 2.takım hem sade ve tatlı hem de klasik amaaaaaa 1.takım daha modern amaaaaa 2.takım daha çıtı pıtı amaaa diye devam edip giden uyuz düşünceler içindeyim :))

Bence 1. Takımı al:) ben de dün bakıyorum bernardodan kardeşime söylicektim kendisine alsın. Sitesinde gördüm %50 indirimde fiyatı da iyi

1 numara derim ben.o kadar şeker kii...kıyamaz insan kullanmaya

1.takım en guzelı..hem herkesın evınde bulınmuyor oyle takımlar...2.takım ıse cok sıradan 1.yı al derım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…