Gözümüze gözümüze soktun şunları.Aklım kaldı ben de ikincisini aldım bugün. İlk gördüğümde birincisine bayıldım, buradaki yorumlardan da etkilenmiş olabilirim. İlkini alacaktım, ama gir bak gir bak derken ilki gözüme çok çirkin gelmeye başladı, özellikle içindeki yazılar çok kötü. Ayrıca yayık tabakları da çok anlamsız. İkinci takımda daha kullanışlı olabilecek kahvaltı tabakları var. Çaydanlığı da var. Ayrıca ikincisinin dantel ayrıntıları daha çok hoşuma gitti. Vintıcccıyım biraz :) Derken ikincisini aldım. Ayrıca ilk takımın siyah pembe olması benim için bir sorun çünkü ben çoğu şeyde olduğu gibi bu tarz şeylerde de siyahı sevmem. Ama ilk bakınca çok cici geliyor. İkincisine babanne işi dediler başta beni de etkilediler ama yakından bakınca anlaşılıyor ne olduğu ve sanırım zevkten çok tarz meselesi. Sen de ilkini almışsın, güle güle kullanalım. :) Konuyu açıp bana böyle cici bir şey aldırdığın için teşekkürler. :))
seninde hayırlı olsun kahvaltı takımın canım dediğin gibi ikimizde güle güle kullanalım,hatta tüm kk güle güle kullansın :)