seni yargılamıyorum, psikolojik olarak türlü sebepleri olabilir onu seçmenin ama yaşına yakın biriyle daha mutlu olabileceğini düşünüyorum. beraber öğreneceğin, beraber yaşlanabileceğin biriyle olsan ya. seni daha iyi anlayacak biriyle mesela, neticede senin genç olduğun vakitle onun genç olduğu vakit, o günlere göre ülkenin, ekonominin, sosyal çevrenin durumu çooook başka.
İnstagramda beni üç kez uyarmasına rağmen öne çıkanlarımda eski erkek arkadaşımla gittim mekan vs pozları vardı bizi rahatsız edecek şeyleri sil demesine rağmen silmemişim aslında şöyle ne o anı unutamadığımdan ne aklımda kaldığından değil sadece vallahi unutmuşum ben onları deniz manzarası ne bileyim alt tarafı bir resim parçası olarak gördüm hep rahatsız olmayacagını altında birşeyler aramayacagını düşündüm çünkü ben sadece o şekilde deniz orman veya ambiyansını beğendiğim bir kareydi ama unutamadınmı bir senedir evliyiz gibi şeyler hep neden bizimleydiler diyerek ki haklı da ama gerçekten kötü bir niyetim yoktu
haklı falan değil. sana kızdığı şeylerin beteri kendisinde çıkmış, genelde partner bir şeye fazla takılıp psikolojik baskı yapıyorsa kendisi de o yandan eksik olabilir, kıskançlık meselelerinde özellikle, güvensiz ve kompleksli insanlar kendileri de güvenilmez oldukları için böyle yapıyorlar. gerçekten rahatsız olacak bir şey olsa ortada, baskı ve zorbalık yapmaz çeker gider aklı başında insan karşısındaki onunla aynı ahlaki ölçütlerde değilse, di mi? uyumlu olduğu, güven veren, emek veren biriyle olur. gençsin, çocuğun yok, boşan ne olacak sanki. sana bir daha ulaşmasına izin verme.
ben ilişkim bittikten sonra ona dair her şeyi silerim ve atarım bu arada. galerim, maillerim, mesajlarım hep düzenlidir, işe yaramaz şeyleri silerim gider. ama manzara fotoğraflarının ilişkinle ilgisi yok ki, o fotoğrafları silince ne olacak eski erkek arkadaşınla paylaştığın anıların da mı silinecek? anılarından rahatsız olan adamın sana saygısı yoktur. erkek arkadaşım bana ne demişti biliyor musun, "seni bugüne dek buraya (bana) getiren yollardan geçtiğin için asla pişman olma, ben de olmuyorum çünkü o yolları geçmeseydim seninle tanışamazdım."