• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsız kaldım. Hangi seçenek olmalı? Fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Sizce aileleri tanıştırmada hangisi daha mantıklı ve doğru bir karar olur?

• Ankete Katılan
    248
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu pandemide hiçbirini yapmazdım. Yapmıyorum da. Yine biz bu işi yapmaya niyetliyiz dersiniz de dışarısı daha güvenli sanki?
Biz dışarıda buluşmuştuk, daha sonra onlar bize biz onlara gidip gelme yapmıştık. Hem daha çok görüşme ortamı olmuş kaynaşma sağlanmıştı.

Biz ilk evde ağırladık cay tatli aksam yemege çıktık uzak yoldan geldikleri için. Bence dışarıda tek yemek de yeterdi gerçi siz oyle yapabilirsiniz.

• Beğen
Reactions: 000
Şu pandemide hiçbirini yapmazdım. Yapmıyorum da. Yine biz bu işi yapmaya niyetliyiz dersiniz de dışarısı daha güvenli sanki?
Biz dışarıda buluşmuştuk, daha sonra onlar bize biz onlara gidip gelme yapmıştık. Hem daha çok görüşme ortamı olmuş kaynaşma sağlanmıştı.
Çoğunluk ev daha güvenli dedi ama..

Normal zaman olsa bizde dışarıda düşünüyorduk. Ama şu an emin değilim.. Sakin bir yer bulunabilir mi..

Evde korona bulaşırsa ihale size kalır, vicdan azabına sebep olur, bence kordona bitene kadar görüşme olmamalı zaten onun ailesi balkona çıksa bile bulaşacak risk grubunda bence buluşma ertelenmeli.
Sonbaharda da haftasonu yasakları gelecek diyorlar.
O yüzden aradan çıksın istiyoruz ama..
En az risksiz ne zaman olur acaba..

restoran seçenler neden onu seçti anlamadım aileler tanışacak iş değil bu
Vallahi anket sonucu baş başa geldi. :KK57:
Kararsızlık devam ediyor..:KK70:

65 yaş üstü belirli bi saatten sonra dışarıya çıkmaları kısıtlanmıştı diye biliyorum. O yüzden ev diyorum

• Beğen
Reactions: 000
restoran seçenler neden onu seçti anlamadım aileler tanışacak iş değil bu
Ben öyle tanıştırdım. 1 senelik evliyim, oluyor yani.
Tarafsız bir bölge olsun istemiştik. Tanışmada konu direkt biz olmayalım, isteme söz nişan konuşulmasın bu yüzden daha resmi bir ortam olsun istemiştik. Yemekten, denizin üstündeki parıltıdan, yukarıdan geçen uçaktan falan konu açıldıkça kimse de sessiz kalmadı.

Biz ilk evde ağırladık cay tatli aksam yemege çıktık uzak yoldan geldikleri için. Bence dışarıda tek yemek de yeterdi gerçi siz oyle yapabilirsiniz.
Tahminen 2 saat yeter. Hem çay hem yemek fazla olur diye düşünüyorum.
Zaten onlarda çaya gelmek istiyor gibi..
Tabi dışarıda olursa yemek olacak mecbur..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back