- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
İstanbul için mi???Seker uzgunum ama bu hafta sonu icin sokaga cikma yasagi aciklanmis
Bu kadar olamaz ya..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul için mi???Seker uzgunum ama bu hafta sonu icin sokaga cikma yasagi aciklanmis
Seker uzgunum ama bu hafta sonu icin sokaga cikma yasagi aciklanmis
Nasıl oldu?Ben evde tanıştırdım bizim eve geldiler
Sizde öyle yapın ev daha mantıklı
Teşekkür ederim..Haftasonu size gelsinler ❤ ne guzel heyecanlar ya bunlar, hayırlı ugurlu olsun ❤
Çoğunluk ev daha güvenli dedi ama..Şu pandemide hiçbirini yapmazdım. Yapmıyorum da. Yine biz bu işi yapmaya niyetliyiz dersiniz de dışarısı daha güvenli sanki?
Biz dışarıda buluşmuştuk, daha sonra onlar bize biz onlara gidip gelme yapmıştık. Hem daha çok görüşme ortamı olmuş kaynaşma sağlanmıştı.
Sonbaharda da haftasonu yasakları gelecek diyorlar.Evde korona bulaşırsa ihale size kalır, vicdan azabına sebep olur, bence kordona bitene kadar görüşme olmamalı zaten onun ailesi balkona çıksa bile bulaşacak risk grubunda bence buluşma ertelenmeli.
Acaba 2 eylül 2020 tüm yurtta düğün kına gecesi yasağı denilen haber bu mu?Ben okumadım öyle bir haber. Nerde gördünüz acaba?
Karşı tarafın covid taşıyıcısı olmadığına emin olabilirseniz elbet ev daha güvenli.Çoğunluk ev daha güvenli dedi ama..
Normal zaman olsa bizde dışarıda düşünüyorduk. Ama şu an emin değilim.. Sakin bir yer bulunabilir mi..
Maalesef , uzun zamandır İstanbul'da yasamiyorumÇok güzel yazdınız teşekkür ederim..
Evet bize gelinirse ben ve annem hizmet edeceğiz mecburen..
İşte sakin bir restaurant bulmak lazım.
Billdiğiniz bir yer var mı?
İstanbul için mi???
Bu kadar olamaz ya..
Ben okumadım öyle bir haber. Nerde gördünüz acaba?
Vallahi anket sonucu baş başa geldi.restoran seçenler neden onu seçti anlamadım aileler tanışacak iş değil bu
Seçenek bırakmam daha mı iyi olur? Tek bir kararla gitmeyeyim mi?
Ben öyle tanıştırdım. 1 senelik evliyim, oluyor yani.restoran seçenler neden onu seçti anlamadım aileler tanışacak iş değil bu
Tahminen 2 saat yeter. Hem çay hem yemek fazla olur diye düşünüyorum.Biz ilk evde ağırladık cay tatli aksam yemege çıktık uzak yoldan geldikleri için. Bence dışarıda tek yemek de yeterdi gerçi siz oyle yapabilirsiniz.