• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsız kaldım. Hangi seçenek olmalı? Fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Sizce aileleri tanıştırmada hangisi daha mantıklı ve doğru bir karar olur?

• Ankete Katılan
    248
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açık havada haftaya

Zira bu haftaya davet için zaman yok

Belki hazırlık yapacak kıyafet vs alacaklar

Haftaya ve dışarıda

Evde uzun süre aynı ortamda kalınır kalk git diyemezsin onlar da hemen kalkalım diyemezler temas artar

Onun ailesi 70 üstüler. Benim babamda 70 yaşında. Pandemiden dolayı biraz çekiniyorlar.
Ama gene de kibarlık yapıp kararı bize bıraktılar.
Bende kararsızım maalesef.

Yaşları baya varmış. Evde olsa daha rahat olurlar sanki şu durumda, hem hastalik hem yaş bilemedim...🙄
Benim babam daha yeni 50 oldu, biraz kendime göre düşündüm ben.

Neden peki desem?

İlk tanisma icin daha uygun , hem evde olunca birilerinin hizmet etmesi lazim ki bu kisiler genelde evin kizi ve anne oluyor , bence ikisinin de masada oturup muhabet etmeleri gerekiyor yani kopukluk olmamasi lazim
Restoranda herkes karsilikli oturur sohbet bolunmez , daha rahat olur her iki tarafta , yabanci birinin evine gitmis olma gerginligi olmaz , cisi gelen bile daha rahat gider tuvalete ( biraz acik yazdim kusura bakma ama ben boyle düşünüyorum, samimiyetimize dayanarak samimi yazdim )

eve davet etmek daha yakisik alir ve daha nazik olur. daha kiymet verildigini gosterir bana gore. ama bence annenizin dedigi gibi iki secenegi de sunup karari karsi tarafa birakin.
Seçenek bırakmam daha mı iyi olur? Tek bir kararla gitmeyeyim mi?

Onun ailesi 70 üstüler. Benim babamda 70 yaşında. Pandemiden dolayı biraz çekiniyorlar.
Ama gene de kibarlık yapıp kararı bize bıraktılar.
Bende kararsızım maalesef.
o zaman kesinlikle ev hem pandemi olmasa bile o yaşlarda çabuk yorulurlar ebeveynler dışarda uzun zaman geçiremezler ev ortamı samimi olur birbirlerini uzun uzun tanırlar ısınırlar

Ben basta restaurant diyecektim sosyal mesafe sebebiyle ama ev daha saglikli gibi
Disarida bulunduğunuz ortamdan birinden de gecebilir, garsonu vs korona bulasma riski evde daha az olur hem daha samimi olur. Oturma duzenini de ona göre ayarlarsiniz
Off bu süreçte tanismalar/buluşmalar/ sosyallesme bile dusunduruyor insanı hep...
Sormayın ya..
Bende hep düşünüyorum. Fakat sonbaharda hafta sonu yasakları gelebilir diyorlar. O zaman tamamen ertelenecek.
Tanıştılar tanıştılar yani..

C şıkkı hiçbiri.

Ülkede salgın hastalık var, en tehlikeli dönemine girildi, ikinci piki yaşıyoruz diye açıklamalar yapılıyor, 8 günde 8 doktor ölüyorken halkımızdaki bu cesaret beni korkutuyor.

Sosyal mesafenizi koruyamayacağınız aşikar, her türlü sonuca hazırlıklıyım illa tanışılacak diye diretiyorsanız da lütfen açık havada bir yerde oturun ve insanlara sarılıp, öpmeyin.
Ben ailemi bile 6 7 aydır öpmüyorum. Yaşları 65 ve üstü..
Sosyal mesafe olacak,yoksa ben önce kendi babamı riske asla atmam. Salon büyük ve herkes farklı yere mesafeli oturacak.
Sonbaharda hafta sonu yasakları gelecek diyorlar. Öyle olursa hiç bir alternatif kalmayacak.

Eve davet etmeniz daha iyi olur

• Beğen
Reactions: 000
Açık havada haftaya

Zira bu haftaya davet için zaman yok

Belki hazırlık yapacak kıyafet vs alacaklar

Haftaya ve dışarıda

Evde uzun süre aynı ortamda kalınır kalk git diyemezsin onlar da hemen kalkalım diyemezler temas artar
Teşekkür ederim çok şeker düşündünüz. :KK51:
Ben giyeceğimi almıştım:)
Bu linkteki çiçekli tulumu almıştım 1 ay önce..

Kıyafetim hazır..
Link de bu..

Floral long jumpsuit - Woman | Mango Bulgaria

Evde tabiki

• Beğen
Reactions: 000
Aileler tanisiyorsa restaurant daha uygun bence. İlk tanismalar bence hep disarida olmalı.
Yok ilk defa birbirini görecekler, gıyaben tanıyorlar.
Ben onun ailesi ile tanıştım. O da benim ailemle tanıştı.
Ama aileler hiç bir araya gelmedi..

Yaşları baya varmış. Evde olsa daha rahat olurlar sanki şu durumda, hem hastalik hem yaş bilemedim...🙄
Benim babam daha yeni 50 oldu, biraz kendime göre düşündüm ben.
Ben 33 yaşındayım. Bir de babam 37de baba olmuş:)
O yüzden evet yaşları var..

Son düzenleme:
İlk tanisma icin daha uygun , hem evde olunca birilerinin hizmet etmesi lazim ki bu kisiler genelde evin kizi ve anne oluyor , bence ikisinin de masada oturup muhabet etmeleri gerekiyor yani kopukluk olmamasi lazim
Restoranda herkes karsilikli oturur sohbet bolunmez , daha rahat olur her iki tarafta , yabanci birinin evine gitmis olma gerginligi olmaz , cisi gelen bile daha rahat gider tuvalete ( biraz acik yazdim kusura bakma ama ben boyle düşünüyorum, samimiyetimize dayanarak samimi yazdim )
Çok güzel yazdınız teşekkür ederim.. :KK51:
Evet bize gelinirse ben ve annem hizmet edeceğiz mecburen..
İşte sakin bir restaurant bulmak lazım.

Billdiğiniz bir yer var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back