Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kararsız kaldım. Hangi seçenek olmalı? Fikirlerinizi paylaşır mısınız?
- Konu Sahibi 000
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aileleri tanıştırma aileyle tanışma
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ekim 2014
- 31.847
- 142.625
- 798
Onun ailesi 70 üstüler. Benim babamda 70 yaşında. Pandemiden dolayı biraz çekiniyorlar.
Ama gene de kibarlık yapıp kararı bize bıraktılar.
Bende kararsızım maalesef.
Yaşları baya varmış. Evde olsa daha rahat olurlar sanki şu durumda, hem hastalik hem yaş bilemedim...
Benim babam daha yeni 50 oldu, biraz kendime göre düşündüm ben.
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Evet bence erkek arkadaşımda evden yana..Ev diyorum o zaman, pandemiye sebep ev daha guvenli olur
Ama bana söyleyip baskı yapmıyor ama ben öyle hissediyorum.
- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
Neden peki desem?
İlk tanisma icin daha uygun , hem evde olunca birilerinin hizmet etmesi lazim ki bu kisiler genelde evin kizi ve anne oluyor , bence ikisinin de masada oturup muhabet etmeleri gerekiyor yani kopukluk olmamasi lazim
Restoranda herkes karsilikli oturur sohbet bolunmez , daha rahat olur her iki tarafta , yabanci birinin evine gitmis olma gerginligi olmaz , cisi gelen bile daha rahat gider tuvalete ( biraz acik yazdim kusura bakma ama ben boyle düşünüyorum, samimiyetimize dayanarak samimi yazdim )
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Seçenek bırakmam daha mı iyi olur? Tek bir kararla gitmeyeyim mi?eve davet etmek daha yakisik alir ve daha nazik olur. daha kiymet verildigini gosterir bana gore. ama bence annenizin dedigi gibi iki secenegi de sunup karari karsi tarafa birakin.
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
o zaman kesinlikle ev hem pandemi olmasa bile o yaşlarda çabuk yorulurlar ebeveynler dışarda uzun zaman geçiremezler ev ortamı samimi olur birbirlerini uzun uzun tanırlar ısınırlarOnun ailesi 70 üstüler. Benim babamda 70 yaşında. Pandemiden dolayı biraz çekiniyorlar.
Ama gene de kibarlık yapıp kararı bize bıraktılar.
Bende kararsızım maalesef.
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Sormayın ya..Ben basta restaurant diyecektim sosyal mesafe sebebiyle ama ev daha saglikli gibi
Disarida bulunduğunuz ortamdan birinden de gecebilir, garsonu vs korona bulasma riski evde daha az olur hem daha samimi olur. Oturma duzenini de ona göre ayarlarsiniz
Off bu süreçte tanismalar/buluşmalar/ sosyallesme bile dusunduruyor insanı hep...
Bende hep düşünüyorum. Fakat sonbaharda hafta sonu yasakları gelebilir diyorlar. O zaman tamamen ertelenecek.
Tanıştılar tanıştılar yani..
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Ben ailemi bile 6 7 aydır öpmüyorum. Yaşları 65 ve üstü..C şıkkı hiçbiri.
Ülkede salgın hastalık var, en tehlikeli dönemine girildi, ikinci piki yaşıyoruz diye açıklamalar yapılıyor, 8 günde 8 doktor ölüyorken halkımızdaki bu cesaret beni korkutuyor.
Sosyal mesafenizi koruyamayacağınız aşikar, her türlü sonuca hazırlıklıyım illa tanışılacak diye diretiyorsanız da lütfen açık havada bir yerde oturun ve insanlara sarılıp, öpmeyin.
Sosyal mesafe olacak,yoksa ben önce kendi babamı riske asla atmam. Salon büyük ve herkes farklı yere mesafeli oturacak.
Sonbaharda hafta sonu yasakları gelecek diyorlar. Öyle olursa hiç bir alternatif kalmayacak.
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Bunun esprisini erkek arkadaşımda yaptı..Zoom'da olursa güzel olur
Artık haftasonu yasakları başlarsa öyle olacak artık:)
- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 158
- 28
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Teşekkür ederim çok şeker düşündünüz.Açık havada haftaya
Zira bu haftaya davet için zaman yok
Belki hazırlık yapacak kıyafet vs alacaklar
Haftaya ve dışarıda
Evde uzun süre aynı ortamda kalınır kalk git diyemezsin onlar da hemen kalkalım diyemezler temas artar
Ben giyeceğimi almıştım:)
Bu linkteki çiçekli tulumu almıştım 1 ay önce..
Kıyafetim hazır..
Link de bu..
Floral long jumpsuit - Woman | Mango Bulgaria
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Yok ilk defa birbirini görecekler, gıyaben tanıyorlar.Aileler tanisiyorsa restaurant daha uygun bence. İlk tanismalar bence hep disarida olmalı.
Ben onun ailesi ile tanıştım. O da benim ailemle tanıştı.
Ama aileler hiç bir araya gelmedi..
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Ben 33 yaşındayım. Bir de babam 37de baba olmuş:)Yaşları baya varmış. Evde olsa daha rahat olurlar sanki şu durumda, hem hastalik hem yaş bilemedim...
Benim babam daha yeni 50 oldu, biraz kendime göre düşündüm ben.
O yüzden evet yaşları var..
Son düzenleme:
- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Çok güzel yazdınız teşekkür ederim..İlk tanisma icin daha uygun , hem evde olunca birilerinin hizmet etmesi lazim ki bu kisiler genelde evin kizi ve anne oluyor , bence ikisinin de masada oturup muhabet etmeleri gerekiyor yani kopukluk olmamasi lazim
Restoranda herkes karsilikli oturur sohbet bolunmez , daha rahat olur her iki tarafta , yabanci birinin evine gitmis olma gerginligi olmaz , cisi gelen bile daha rahat gider tuvalete ( biraz acik yazdim kusura bakma ama ben boyle düşünüyorum, samimiyetimize dayanarak samimi yazdim )
Evet bize gelinirse ben ve annem hizmet edeceğiz mecburen..
İşte sakin bir restaurant bulmak lazım.
Billdiğiniz bir yer var mı?
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.