• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsız kaldım. Hangi seçenek olmalı? Fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Sizce aileleri tanıştırmada hangisi daha mantıklı ve doğru bir karar olur?

• Ankete Katılan
    248
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

000

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
5.254
13.270
448
Merhaba Sevgili Üyeler, :KK25:
Nasılsınız? Umarım iyisinizdir.
Size danışmak istediğim bir konu var. Benim ciddi ve güzel giden bir ilişkim var.
Daha önce ben onun ailesi ile tanıştım. O da benim ailem ile tanıştı. Şimdi de aileleri ilk kez bir araya getireceğiz.
Bu durumda iki alternatif var;

• Ya tanışma bu haftasonu olacak ve dışarıda sakin bir restaurantta olacak.
  • Ya da haftaya haftasonu olacak ama bizde olacak. Bize gelecekler.

Aile buluşması derken; ben annem ve babam olacağız; onların tarafında da erkek arkadaşım, annesi ve babası olacak. Toplamda sadece 6 kişi olacağız. Bu arada annem ikisini de önerebilirsin. Hangisini kabul ederlerse dedi. Ben gene de en doğru ve en mantıklı seçeneği seçmek için bir fikir almak istiyorum. O yüzden hem konu hem anket açtım:)

Sizce hangisi daha uygun olur?

Fikir belirtir ve anketime katılırsanız çok sevinirim.

Sevgiler :KK200:

Bizimkiler dışarıda olmuştu. Eşimle tanistiklarinda da dışardaydik. Bu her ailenin yapısına göre değişir diye düşünüyorum.
Onun ailesi 70 üstüler. Benim babamda 70 yaşında. Pandemiden dolayı biraz çekiniyorlar.
Ama gene de kibarlık yapıp kararı bize bıraktılar.
Bende kararsızım maalesef.

Ben basta restaurant diyecektim sosyal mesafe sebebiyle ama ev daha saglikli gibi
Disarida bulunduğunuz ortamdan birinden de gecebilir, garsonu vs korona bulasma riski evde daha az olur hem daha samimi olur. Oturma duzenini de ona göre ayarlarsiniz
Off bu süreçte tanismalar/buluşmalar/ sosyallesme bile dusunduruyor insanı hep...

Bence ilk tanışma için restorant daha makul. Hem daha rahat olursunuz şahsen ben olsam öyle yapardım
Aslında normal zamanda olsa öyle istiyorlarmış. Ama malum bir salgın durumu var.
Çekiniyorlar. Bende o yüzden kararsızım. İnsanları tedirgin etmek istemiyorum.

C şıkkı hiçbiri.

Ülkede salgın hastalık var, en tehlikeli dönemine girildi, ikinci piki yaşıyoruz diye açıklamalar yapılıyor, 8 günde 8 doktor ölüyorken halkımızdaki bu cesaret beni korkutuyor.

Sosyal mesafenizi koruyamayacağınız aşikar, her türlü sonuca hazırlıklıyım illa tanışılacak diye diretiyorsanız da lütfen açık havada bir yerde oturun ve insanlara sarılıp, öpmeyin.

C şıkkı hiçbiri.

Ülkede salgın hastalık var, en tehlikeli dönemine girildi, ikinci piki yaşıyoruz diye açıklamalar yapılıyor, 8 günde 8 doktor ölüyorken halkımızdaki bu cesaret beni korkutuyor.

Sosyal mesafenizi koruyamayacağınız aşikar, her türlü sonuca hazırlıklıyım illa tanışılacak diye diretiyorsanız da lütfen açık havada bir yerde oturun ve insanlara sarılıp, öpmeyin.
Tam bende kamu spotu gibi konuya dalacaktım

Evde korona bulaşırsa ihale size kalır, vicdan azabına sebep olur, bence kordona bitene kadar görüşme olmamalı zaten onun ailesi balkona çıksa bile bulaşacak risk grubunda bence buluşma ertelenmeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back