Gelinlik Modelleri kararsız gelin olmak zor iş :)

sEvGi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
258
1
118
Ankara
Merhabalar,
gelinlik konusunda fikirlerinize ihtiyacımız var.. zayıf 1.65 boyunda birine şu eklediğim modellerden hangisi gider? düğün havuz başında olacak.. bu modellerden başka model önerisinde bulunursanız da seviniriz :) şimdiden teşekkürlerr Rabbim herkese güzel günler nasip etsin

1-
2-
3-
4-
5-Eki Görüntüle 266130

Son düzenleme:
Çok şık çok hoş modeller hepsi. Tarzın belli zaten hepsi hemen hemen aynı modeller.
Hangisini seçersen güzel olucağına eminim.
Bi seçimden bulunmak gerekirse benim tercihim 2. model.
Ömür boyu mutluluklar şimdiden.

1.74 boyunda 58 kilo idim hayalimde hep tek parça gelinlik vardı ama beni olduğumdan daha zayıf ve çirkin gözterdi o yüzen 2 parça gelinlik aldım bence üzerinde deneyince fikirlerin değişiyor zaten

zayıf olmak beni biraz korkutuyor ama ben bunu avantaja çevirmek istedim aslında belimin inceliği ortaya çıksın altıda tülden olsun ki biraz da olsa beni toplu göstersin diye bu tarz gelinlik seçmeye karar verdim.. üzerinde basenin altına kadar dar inen bi tarz gelinlik denedim gördüm hoş oldu sanki.. tek hayalim tamamı dantel olan bi gelinlikti ama biraz hareketlilik olması gerektiğini söylediler bencede fena olmaz o yüzden bunlardan birini diktirmek istiyorum..

fikirleriniz için çok teşekkür ederim kararsızlığımdan nefret ediyorumm umarım doğru bir tercih yapabilirim

Ben ikinci ve sonuncu resimlerdeki gelinlik modellerini cok beyendim... Zayifa cok yakisir mutlaka

Ben de zayıfım boyum 1.68 kilom 48 ben olsam 2. ya da 5. yi seçerdim

modeller birbirine yakın ama 2. diyorum ben

birinci ve ya ikinci diyorum canım
darısı başıma inşallah ya :)

Amin canımmm darısı tüm bekarların başına inşallah :)

herkese fikirleri için çok teşekkür ediyorum sanırım çoğunluk 2 diyor daha bir ay kadar daha vaktim var iyi düşünüp öyle karar vermek gerek... tekrar teşekkürler:26:

ben kesinlikle 2 numara diyorum canım. zayıfsın madem, çok yakışır çok zarif olur.

2 numara diyor herkes neredeyse :) teşekkür ederim görüşler içinnnn

seni hiç görmedim ama çok güzel bir gelin olacağını hissediyorum :))

ben tercihimi 5 ten yana kullanıyorum straples olmaması dolayısıyla boyunu daha uzun gösterir. mutluluklar

seni hiç görmedim ama çok güzel bir gelin olacağını hissediyorum :))

çok teşekkür ederim mahçup oldum bi an umarım hepimiz güzel günler görürüz ve çok güzel birer gelin oluruz tüm genç kızlar hak ediyor böylesi bir güzelliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…