• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararımı verdim

arkadaim mahkemede ses kaydinin hic bi onemi yokk. darp raporun olmali o nasil bi avukatmis ses kaydi al demis. senmi uyduruyosun yksa avukatmi son senesini okumamis tam anlayamadm. yaa tehtittle evlendim dye bikac şahit bulcaksin arkaasin ailenden birileri belki nikahin iptal bile olablr hemen polise gt o gece uyurke kac delimisin ne duruyosunn

Gerçekten avukat öyle dedi kanıt olmalı dio başka nasıl kanıtlarım şahitleeim var ama kanıt olmalı senin sözüne karşılık onun sözü dio avukat yalanlarsa kanıtlaman gerekir dedi şahitlerin dedikleri yaramıo yani döverlen hakaret ederken biri tanık olmalıymış kesin

zorla tehditle evlenilir mi ya hangi yıldayız arkadaş ben de bunu anlamıyorum! sen evlendiğinde o adamla mutsuz olacaksın bunu biliyorsun buna rağmen yaptığın hangi yanlış annene babana evlensin daha iyi dedirtir. evlenmeden önce ailenle konuşacaktın böyle böyle bir manyak benle evlenmek istiyor ben kabul etmedim diye iftiralar attı, size anlatmakla tehdit ediyor haberiniz olsun diye. hangi anne baba çocuğunun mutsuz olacağını bile bile evlendirir.

temiz kız nedir offff!!! sen devam et kendini kirli kötü pis görmeye! ne zaman değişecek bu kafalar acaba! temizliğin bacak arasında değil kalpte beyinde olduğunu ne zaman anlayacağız acaba!!!
Onun kafasıyla onunla konuştum tabiki kendimi temiz görüyorum ettiği hakaretlerde ona göre kirliydim fikri değişmezdi nişanlıyken ailene herşeyi anlatırım sonrada ben onunla evlenirim derim dedi e benim ailem alır beni doktora görürse napıcam öldürürler keşke o kadar basit olsaydı herşey

Konu sahibi o kadar caresiz görünüyorsun da, bu adam hiç calismiyor mu? Bu kadar sürede hiç mi yalnız kalmadin? Hic mi telefon eline gecmedi, hiç mi dışarıya cikamadin..?

Ses kaydi alacak ve darpin fotoğrafını cekip saklayacak ortami buluyorsun ve bunları gizleyebiliyorsun; bi polise alo demek bu kadar mi zor?

Buraya yazıyorsun polise ulaşamıyorsun.. Çok enteresann..
Yargısız infaz yapmayalım o zman tatildi çalışmıodu yaz tatili 2.5 ay hep yanımda ayrılmadı iş görüşmesine bile yanında götürdü şimdi çalışıo gizlice yapabiliyorum akşam giremedim yanımdaydı çünkü polis hiç çözüm değil hiçbişey yapamıolar sadce şikayet dava açılıo ailem git kocandır barış der biliorum

arkadaim mahkemede ses kaydinin hic bi onemi yokk. darp raporun olmali o nasil bi avukatmis ses kaydi al demis. senmi uyduruyosun yksa avukatmi son senesini okumamis tam anlayamadm. yaa tehtittle evlendim dye bikac şahit bulcaksin arkaasin ailenden birileri belki nikahin iptal bile olablr hemen polise gt o gece uyurke kac delimisin ne duruyosunn
9 ay oldu evleneli nasıl kanıtlıcam beni tehtid ettiğini elimde delil yok bu ara çok iyi davranıo melek gibi ne kötü söz ne bişi yemin etmiş dualar ediom beni tekrar sev diye dio ama zamanını bekliyorum gidicem boşanmam asla dedi senden

Kızlar, boşanma davalarında ses kaydı kesinlikle kabul görüyor. Çünkü eşlerden birinin özel hayatı diğerini ilgilendirir.

bi adam bırsey yapacaksa tehtıt etmez
havlayan kopek ısırmaz misali

soylesın
bunca sey yasandıkdan sonra kı evlendıkden sonra ne olursa olsun aılen senın yanında olacaktır
ıllakı sorun yasayacaksınız zorluk yasayacaksınız fakat bu durumdan daha kotu olmayacak
en azından kurtulursunuz ustunuzden yuk kalkar

Tehtidle evlendim geçmişimi biliodu koz olarak kullandı yalvardım evlenmeyelim die evlendik 2 kez şiddet uyguladı hakaret diz boyu belden aşşağı vuruyo sürekli 9 aydır mutlu görünmekten yoruldum ailemede anlatamadım
nasıl tahditle evlendin?

İnan korkudan aklıma gelmedi zaten adresi vermeden kapıyı kırardı buda ayrı
arkadaslar resimler mahkemede delil olarak kabuledilir mi? cevap bekliyorum. birde arkasim evden kacmak cozummu ya dibini goremedigin Kòr kuyuya Kendini atma .. sen disariyi bilmiyorsun galiba ne ac kurtlar var avda bekleyen .. arkadas senin kac ay tutacak yaninda ..sorununu cozmelisin ama cozum.evden kacmak olmamali ...

boyle erkeklerden Allah hepımızı korusun.mumkunse bu adamlar evlenmesın ya kadınların hayatlarını mafetmekten baska bır sey degıl bu

Back