- Konu Sahibi Hayatgibi90
Yanlış bilmiyorsam eğer mahkemede ses kayıtları kabul edilmiyor siz suçlu bile çıkabilirsiniz yani. Bu konuyu bir araştırın ya da bir avukata sorun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sordum özel hayata girio dedim senin de özel hayatın dedi nasıl ıspatlıcaksın ses kaydı al dedi avukatYanlış bilmiyorsam eğer mahkemede ses kayıtları kabul edilmiyor siz suçlu bile çıkabilirsiniz yani. Bu konuyu bir araştırın ya da bir avukata sorun.
Sağolun inşallah inanın polyanna görünmekten bıktım kendimden iğrendim yaZaten evliliğiniz saglikli baslamamis. tehditle şiddetle nereye kadar devam ederki. Zorla da güzellik olmaz. Hersey gonlunuzce olsun.
Onuda yaZdım evden çıkamadım bırakmadı tatildi yazın balayından dönüşte çıkmadı evdenKonuyu anlamak için her yorumu okumak gerekiyor keşke bi toparlasanız.
Bu arada ses kayıtları bildiğim kadarıyla delil olarak gösterilemiyor.
Keşke darp raporu alsaydınız.
Tehtidle evlendim geçmişimi biliodu koz olarak kullandı yalvardım evlenmeyelim die evlendik 2 kez şiddet uyguladı hakaret diz boyu belden aşşağı vuruyo sürekli 9 aydır mutlu görünmekten yoruldum ailemede anlatamadımKonuyu anlamak için her yorumu okumak gerekiyor keşke bi toparlasanız.
Bu arada ses kayıtları bildiğim kadarıyla delil olarak gösterilemiyor.
Keşke darp raporu alsaydınız.
ses kaydı almak suç ve geçersizSordum özel hayata girio dedim senin de özel hayatın dedi nasıl ıspatlıcaksın ses kaydı al dedi avukat
Ses kaydı mahkemede delil olarak kabul edilmiyor. Çalışmama izin vermedi çalışamadım şimdi ses kaydı cihazı aldım kavga olursa hakaret ederse mahkemede sunmam lazım delilim yok bişi yapamıyorum az daha zaman var ama ksin gidicem
Avukatlar kanıt istiyo hemen polise gitmeliymişim evden çıkartmadı nasıl gideyim bende önce kanıt toplayıp aştınlarıda alıp evden kaçıcam napayım çarem yok başka