• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararımı verdim

Yanlış bilmiyorsam eğer mahkemede ses kayıtları kabul edilmiyor siz suçlu bile çıkabilirsiniz yani. Bu konuyu bir araştırın ya da bir avukata sorun.

Hiç korkmuyorum bi tek ailemi düşünüyorum üzülecekler kaçtığım zaman ama güvendiğim kız arkadaşlarım var onlarda kalıcak bi süre

neden soru cevap şeklinde yazıyorsunuz en başa yazsanız sıkıntılarınızı bizde 5 sayfa tek tek okumasak

Zaten evliliğiniz saglikli baslamamis. tehditle şiddetle nereye kadar devam ederki. Zorla da güzellik olmaz. Hersey gonlunuzce olsun.

Konuyu anlamak için her yorumu okumak gerekiyor keşke bi toparlasanız.
Bu arada ses kayıtları bildiğim kadarıyla delil olarak gösterilemiyor.
Keşke darp raporu alsaydınız.

Onuda yaZdım evden çıkamadım bırakmadı tatildi yazın balayından dönüşte çıkmadı evden

Kusura bakmayın pek bilmiyorum cvp vermeden görünmüo sanıyorum neyse avukat ses kayıt dedi avukatın bayan olursa merak etme savunur seni haklı çıkarsın dedi

Tehtidle evlendim geçmişimi biliodu koz olarak kullandı yalvardım evlenmeyelim die evlendik 2 kez şiddet uyguladı hakaret diz boyu belden aşşağı vuruyo sürekli 9 aydır mutlu görünmekten yoruldum ailemede anlatamadım

Başlığı okudukdan sonra birde konuyu okudukdan sonra, illa altındaki yorumlarıda okuyup birde verilen cvplarımı okumalıyız konuyu anlayabilmek için.türkçe bu kadar zor anlaşılabilir olmamalı...

Tehditle korkutmayla yapilan evliliklerde iptalini isteyebilirsin diye hatirliyorum

zoraki evlendin. .
Şimdi de şiddet görüyorsunuz..
polise şikayet edin..
ailenize gidip, çalışın..

Konu sahibi o kadar caresiz görünüyorsun da, bu adam hiç calismiyor mu? Bu kadar sürede hiç mi yalnız kalmadin? Hic mi telefon eline gecmedi, hiç mi dışarıya cikamadin..?

Ses kaydi alacak ve darpin fotoğrafını cekip saklayacak ortami buluyorsun ve bunları gizleyebiliyorsun; bi polise alo demek bu kadar mi zor?

Buraya yazıyorsun polise ulaşamıyorsun.. Çok enteresann..

zorla tehditle evlenilir mi ya hangi yıldayız arkadaş ben de bunu anlamıyorum! sen evlendiğinde o adamla mutsuz olacaksın bunu biliyorsun buna rağmen yaptığın hangi yanlış annene babana evlensin daha iyi dedirtir. evlenmeden önce ailenle konuşacaktın böyle böyle bir manyak benle evlenmek istiyor ben kabul etmedim diye iftiralar attı, size anlatmakla tehdit ediyor haberiniz olsun diye. hangi anne baba çocuğunun mutsuz olacağını bile bile evlendirir.

temiz kız nedir offff!!! sen devam et kendini kirli kötü pis görmeye! ne zaman değişecek bu kafalar acaba! temizliğin bacak arasında değil kalpte beyinde olduğunu ne zaman anlayacağız acaba!!!

• Beğen
Reactions: anu
Back
X