• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararımı verdim

Avukatlar kanıt istiyo hemen polise gitmeliymişim evden çıkartmadı nasıl gideyim bende önce kanıt toplayıp aştınlarıda alıp evden kaçıcam napayım çarem yok başka
Polisi arayabilirsin gidemiyorsanda..
Aynen öyle ama dikkatli ol yakalanma ona yoksa daha da kötü olur..
Allah yardımcın olsun

A
canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. seni neyle tehdit ediyor böyle ailen sana bunları yapan birini haklı bulmayacaktır. ses kaydını iyi düşünmüşsün fotoları da sakla yakalanma sakın
geçmişimle tehtid wsio defalarca dedim ben temi değilsem git temi bi kızla evlen kabul etmedi ayrılmak îstedim sürekli tehtid seviom die ağlıo bide saklıyorum dikkatliyim o konuda yandı başım işte ah

Polisi arayabilirsin gidemiyorsanda..
Aynen öyle ama dikkatli ol yakalanma ona yoksa daha da kötü olur..
Allah yardımcın olsun
Aratır mı hyatta alır telefonu elimden adres bile söyleyemeden ahh nelee çektim şimdi melek gibi ama neye yarar o değişmez 2 hafta iyi olur anca

Aratır mı hyatta alır telefonu elimden adres bile söyleyemeden ahh nelee çektim şimdi melek gibi ama neye yarar o değişmez 2 hafta iyi olur anca
o zaman ses kaydıyla hallediceksin işini..
İyi davrandığında bile kararından vazgeçme sakın

anladım canım. herkes hata yapabilir ama bunun kullanılması çok çirkin. ispatlayamayacaksa eşin iftira atıyor dersin

anladım canım. herkes hata yapabilir ama bunun kullanılması çok çirkin. ispatlayamayacaksa eşin iftira atıyor dersin
Onuda düşündüm çok herşeyimi bilio ailem onun yanında olucaktır bu kadar eminim malesef kaçmaktan başka çarem yok işin kötü tarafı mahkeme olursa gitmek zorundayım

O kadarını bilemeyeceğim ama darp raporu alsan iyi olur
Paikoloğa gidip durumumu anlatıp yardımcı olmasını istesem yapar mı die düşündüm şimdi tahminim artık dövmez yemin etmiş çünkü allaha dua ettim beni bırakma die dio nasıl kanıtlıcam dayağı sadece fotoğraf var

Geçmiş derken özel değilse ne yaşadın ki bu adama boyun eğecek kadar.....Boşansan bile bu adamdan kurtulman zor gibi Allah kurtarsın ne diyelim gerçekten zor sakın amaa sakınn çocuk felan düşünmee

Paikoloğa gidip durumumu anlatıp yardımcı olmasını istesem yapar mı die düşündüm şimdi tahminim artık dövmez yemin etmiş çünkü allaha dua ettim beni bırakma die dio nasıl kanıtlıcam dayağı sadece fotoğraf var
Yeminler etsede,kur'ana da el bassa bile değişmez bu tipler ben sana söyliyim de..
Psikoloğa gitmeni tavsiye ederim ben..
O fotoğraf iyi bir kanıt olurr

Geçmiş derken özel değilse ne yaşadın ki bu adama boyun eğecek kadar.....Boşansan bile bu adamdan kurtulman zor gibi Allah kurtarsın ne diyelim gerçekten zor sakın amaa sakınn çocuk felan düşünmee
Yaşanmışlıllarım birliktelikleeim oldu oda namussuz muamelesi yaptı dürüstçe anlattğım herşeyi başıma kaktı git temiz kız bul dedim kabulde etmedi ne çocuk mu allahım mümkün diil

Yeminler etsede,kur'ana da el bassa bile değişmez bu tipler ben sana söyliyim de..
Psikoloğa gitmeni tavsiye ederim ben..
O fotoğraf iyi bir kanıt olurr
Hasta kesin takıntılı sorunlu bula bula beni buldu haklısın katılıyorum dışardan o kadar efendi ki ama babam bî kere göZlerinde pis bi bakışvar dedi o kadar sinsi ki

Yaşanmışlıllarım birliktelikleeim oldu oda namussuz muamelesi yaptı dürüstçe anlattğım herşeyi başıma kaktı git temiz kız bul dedim kabulde etmedi ne çocuk mu allahım mümkün diil
Erkek müsvettesii resmen bir de erkeğim diye gezer.Bunu anlamıyorum temiz kız ne demek arkadşaım namus iki bacak arası değil beyinde biter.İnsanın kalbime ve beyni temiz olsun yeter.Kendini hiç ona muhtaç hissetme ailene anlat arkanda olacaklardır evlatlarısın bir an önce kurtul bu kişiden ve en acilinden kendine iş bul ki ayaklarının üzerine sağlam basabilesin.

Erkek müsvettesii resmen bir de erkeğim diye gezer.Bunu anlamıyorum temiz kız ne demek arkadşaım namus iki bacak arası değil beyinde biter.İnsanın kalbime ve beyni temiz olsun yeter.Kendini hiç ona muhtaç hissetme ailene anlat arkanda olacaklardır evlatlarısın bir an önce kurtul bu kişiden ve en acilinden kendine iş bul ki ayaklarının üzerine sağlam basabilesin.
Aileme sığınamam ondan çok korkuyorum iş haytımı elimden aldı neymiş iş yerinde bana asılan olurmuş kendinede başkasınada güveni yok böyle insan görmedim hayatım boyunca benden başkada kimse çekmez onu çalışıcam tabiki ama zaman tabiki değil ben ona hiç yanlış yapmadım o kadar lafına karşı kendime yakıştıramam çünkü saygımı kaybederim yinede evimin işini hiç aksatmadım sabah kahvaltısını yemeğini ütüsünü hiç eksik etmedim sevmediğim halde

Hasta kesin takıntılı sorunlu bula bula beni buldu haklısın katılıyorum dışardan o kadar efendi ki ama babam bî kere göZlerinde pis bi bakışvar dedi o kadar sinsi ki
Kurtulmak için çabala,inan,korkma..ve dua et ..
Gerçek yüzünü sana göstermiş işte ama zamanla herşey ortaya çıkar yanına kalmaz merak etme

Back
X