Karar veremiyorum..

Ben o yorumları tahmin edebiliyorum.
Aldatma eylemi ne zamandır kalp sesi dinlemek inan bilmiyorum.
Eğer aldatmak yanlışsa bunun cinsiyeti olamaz bana göre.
ALDATMA ALDATMADIR HAFİFLETİCİ NEDENLERİ OLMAZ , OLAMAZ.

konunu ilk okudugumda sana çok kızdım. tahir e yaptığın kabul etsen de etmesen de aldatma oluyor. ama sonuç olarak ayrılmışsın dün sanırsam. doğru bir karar vermişsin.
konuya yorum yapanları da okudum gerçekten bir cogunuz haklısınız 2kişiyle aynı anda bir birliktelik yaşamak hiç etik değil. bu konuda yorum yapanlara sonuna kadar hak veriyorum. ama bekaretiyle ilgili yapılan elştirilere dogru bulmuyorum. namus iki bacak arasından gelecek kanda değil. evlenmeden çok fazla erkekle ilşki yaşayıp bekaretini kaybetmeyenler var. o yüzden namus kavramını 2 damla kana sıgdırmak acımasızca ve çok mantıksız geliyor.

güzelim evlenip ayrılması senin için şimdilk sorun değil ama inan ileride çok sorun yaşıcaksın emin ol keşke yaşamasan ama yaşıcaksın ki sen bunları biliyosun görüyosun mantıklı bi insana benziyosun ama çok net karar veremiyosun bak benim de şuanda problemli bi ilşkim var bizm aramızdada yaş farkı var oda boşandı ve bn bu adama 3,5 senemi verdim sonuç giden emeğim grurum oldu daha çok gençsin sana şu durumda söyleyebilceğim tek şey inan seni seven değer veren adamla çok daha mutlu olursun kiş bu adamla 2 sene berabermişsin demekki bu adamla 2 sene geçirebildiğpine göre boş değilsin ona karşı otur bi mantıklı düğşün şuanda aşk çok cazip gelicek biliyorum ama inana ilerde pişman olmamak için çok ii düşün derim ben sorunlu başlayan ilişki sorunla devam eder aileni sakın karşına alma karşı çıkacaklar demişsin inan senn göremediğin şeyleri ailen görür onların sözlerini kulak ardı etme vardır bi bildikleri bnden tavsiyee

canım sen tahir e boş değilsin bence sadece monotonlaşan hayatına heyecan katmışın okadar bence diğerini bırak tahir le git ve bence sen tahir inde her dediğini yapıyorsun ben gitmek istemezdim tahir sürekli yanımda ol diyor dye gittim demenden belli ayrıca yanlış anlama sakın kızmada eski insanların yanına sürekli gidilmez evlenmeden hadi onu geçtim erkekin ailesiyle yüzgöz olmamak için sen çağırsalarda 1 inde gidip 2 sinde gitmemelisin mesafeni korumamışın kırılmışın sonra kendine heyecan bulmuşun sen tamam deli gibi sevmiyorsun tahir i ama öyle çok da boş değilsin ayrıca diğeri sana herşeyi göze alıp gel diyor beraber üstesinden gelelim başka bu cümle başka bence diğer tarafa çok güvenme 1 senede kimbilir ne olduda boşandı bilemezsin sakın kadın kötüymüş deme herkese karşı herkesin kendisi değil karşısındaki suçludur

kesinlikleee katılıyorumm arkadaşımıza bnce bunları düşün ve tahiri harcama boş bi heves heycan uğruna pişman olma

teşekkür ederim yorumlarınız için hepsini tek tek okudum artık kararımı verdim
Tahir ile mantıklı bir şekilde konuştum. Bu günde annesinin yanına hastaneye gidip vedalaştım.
Çok zor oldu ama yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…