Bu kk"da bakireliğimi yitirdim cümlesi kim yazarsa yazsın o kişiyi yerden yere vuruyorlar böyle bir hata asla af etmiyor ki af etmeyenler fazla büyük konuşmasın ileride sizinde kızlarınız olacak , bence yargılamayın bu bakire olayı olmasaydı mesajlar bu kadar acımasız olmazdı
Yazdiklarinin belki 10 da 2 sini okudum ve hemen anladim ki
senin daha ne istedigini bilmedigin ve erkek arkadasina eger deger veriyorsan birazcik ölc tart kendini ve gerekiyorsa simdi bitir iliskini sonra daha büyük hüsranlar olmadan.
Bu kk"da bakireliğimi yitirdim cümlesi kim yazarsa yazsın o kişiyi yerden yere vuruyorlar böyle bir hata asla af etmiyor ki af etmeyenler fazla büyük konuşmasın ileride sizinde kızlarınız olacak , bence yargılamayın bu bakire olayı olmasaydı mesajlar bu kadar acımasız olmazdı
Siz sadece kendi mutluluğunuzu düşünüyorsunuz.. Öyle olmasa, sevmediğiniz bir adamla 2 sene geçirmediniz.. Sizin tek derdiniz, Tahir'in ideal sevgili formunda olması.. Platonik aşkınızın sizin bakire olmadığınızı kabulleneceğine ve ailenizin adamın boşanmış olmasını sorun etmeyeceğine inansanız, Tahir'i 1 saniye tutmazsınız hayatınızda.. Henüz bunlardan emin olmadığınız için Tahir'i yedekte bekletiyorsunuz..
Ayrıca millet neler yapıyor deyip durmayın.. Sizin hayatınızı sizden kötülere bakıp normal görmek zorunda değiliz.
Mutsuz şuanda ama ayrılırsam daha kötü olacak. haklısınız bugün tahirle konuşma zamanı sanırım..
Haklısın .. Bu durumu düzelteceğim..
yine klasik bir "akıl verir misiniz" yalanı temalı , ahlaki olarak yozlaşmış bir insanın açtığı konu.
amaç akıl almak değil vicdan rahatlatmak zaten aklı kötülüğe çalışmayan bir insanın yapacağı şey bellidir.
bir de kendini mazlum gibi göstermesi yok mu en çok o güldürüyor beni .
"ben ne yapacağım ühühühühü" diye ağlak tavırlarla gelip yol çizmesine yardım istiyor.
başta 2 yıllık ilişkim var beni çok seviyor diye başlayıp sonra gelen sorular üzerine 1 aydır hiç konuşmuyoruz diyerek ağız değiştiriyor.
bütün bunların bahanesi ise erkek arkadaşının üzülmemesiymiş , evet onu aldatarak büyük bir iyilik etmiş oluyorsun.
güzelim tahirden ayrılıyosun diğer şahısada durumunu anlatıyosun, sen evlenmiş boşanmış adamı kabul ediyosan o da senin özeline saygı göstermeli, yok eğer ki göstermiyosa kendi bilir onunla da ilişkini bitirirsin kendini nadasa bırakırsın, bi kadın sadece hayatında bi adam varken anlamlı olmaz
yaprak dökümü bihter behlül olayı millet filimlerden ilham alıpta mı bunları yaratıyor acaba ? :44: Dürüst hiç kimse kalmadı mı bi erkek bize yapsa bunu saymadığımı söylemediğimiz kötü küfrlerde dahil hiç bişey kalmazdı... Bence bir an evel bişeyler yap.... Ama yanlış yapma derim.
Tahir de askerlik arkadaşımızmış gibi Tahir Tahir demişizÇocuk kulak çınlamasından anneannesini duyamıyordur muhtemelen
kankama bak yıne dokturmus beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?