Karar veremiyorum..

sen bence konuyu anlamamışsın her zaman ki gibi

burada kimse niye bakire değil diye eleştirmiyor konu sahibini

yazılanların içeriğini okusaydın anlardın.

Yazdiklarinin belki 10 da 2 sini okudum ve hemen anladim ki

senin daha ne istedigini bilmedigin ve erkek arkadasina eger deger veriyorsan birazcik ölc tart kendini ve gerekiyorsa simdi bitir iliskini sonra daha büyük hüsranlar olmadan.

haklısın öyle yapacağım zaten teşekkür ederim yorumun için

Kimse bakireliğine laf etmiyor. Sorun 2 erkeği aynı anda idare etmesi..

kimse onun bakire olup olmamasına bişey demiyor ki iki kişi arasında kalıp napıcağını bilmemesi adına geçekleşiyor 2 yıllık sevgilisini 15 gündür tandıığı ama çocukluğumda tanıyorum dediği adama değişiyor. Onun bakire olup olmaması hakkında kimse bişey demedi.....

yapma ema; bence buradaki yorumların 80%'sinin bakirelik ile alakası yok.
sorun her iki taraftan da vazgeçememesinde.
başlık bile "karar veremiyorum"

eğer dese ki 2 senelik ilşkim var, birbirimizi çok seviyorduk, gönlüm 15 gündür başkasınakaydı, belki anlayabileceğim

ama zaten 2 senedir beraber olduğu insanı hiç sevmemiş ki
sırf onu böyle kabul etti diye 2 seneyi geçirmiş
şimdi gönlü başkasına kayınca, zaten sevmediği kişiden iyice soğumuş

tmm buraya kadar hepsini anlayabiliriz
ama neden hala tahir'den vazgeçmiyor?

platonik ile yürümezse Tahir yedekte de ondan
bizim takıldığımız nokta sadece bu

Haklısın .. Bu durumu düzelteceğim..

güzelim tahirden ayrılıyosun diğer şahısada durumunu anlatıyosun, sen evlenmiş boşanmış adamı kabul ediyosan o da senin özeline saygı göstermeli, yok eğer ki göstermiyosa kendi bilir onunla da ilişkini bitirirsin kendini nadasa bırakırsın, bi kadın sadece hayatında bi adam varken anlamlı olmaz

Daha güzel açıklanamazdı.

Bakireliğe takılan tek kişi sizsiniz. Geriye dönüp yorumları tekrar okuyun isterseniz.

Sanırım ben yalnız kalmaktan korkuyorum. Tahir'in ilgisine alışmışım. ayrılırsam onu tamamen kaybetmekten korktum o yüzden söyleyemedim. Hata yaptığımı biliyorum 15 gündür de kafayı yemek üzereyim düşünmekten.. Yani yan gelip her şey olacağına varır herkes yapıyor bunu demiyorum o anlamda değildi dediğim. Bu olay beni çok yıprattı yeterince ama yorumlarınızla bi karara vardım. Teşekkür ederim.

teşekkür ederim anlayışlı yorumun için

kızlar yorum yaparken şunu da göz önünde bulundurun derim naçizane: ne konular var sahipleri cazgır, hiçbir eleştiriye tahammül edemiyolar, üstüne bide beddua ediyolar, bu kız en azından yanlışını da kabul ediyo, insan bazen destekçi bulmak için konu açar bazende yaptığı yanlışı bilir adım atmak ister evet yanlış yapıyosun diyenleri görmek ister bu ona ivme kazandırır doğru olanı yapmak için

Tahır'den ayrıl ona karsı bırsey hıssetmedıgını anlamalı...Platonık asknla devam edersen yıne uzulursun gıbı gelıyor bana aılen kabul etmez anlattıgına gore...Bakırelık konusunu hıc kafana takma zaten takıyormus gıbı de gorunmuyorsun onun ıcın kısacası bence ıkısını de cıkar hayatından bır sure kafanı dınle cunku kafan cok karısmıs bırr sure yalnız kalıp kendını dınlemen gerektıgını dusunuyorum mantıklı kararlar verebılecek yastasın netıcede...

Tahir de askerlik arkadaşımızmış gibi Tahir Tahir demişiz Çocuk kulak çınlamasından anneannesini duyamıyordur muhtemelen

kankama bak yıne dokturmus beeee

bence daha fazla bu konuyu didiklemeye gerek yok bence arkadaşımız burda hatasını anladığını ve düzelticeğini söylüyor nasıl bi insan olduğunu tam olarak neler yaşadığını bu duruma onu neyin getirdiğini bilemeyiz.. İlk okuduğumda bende tepki gösterdim ama arkadaşımız hiç birimizin söylediğine agrasif cevaplar vermemiş ılımlı yaklaşmış tepki gösteren göstermeyen herkezin konuşmasını dikkate almış ve bi karara varmışş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…