Karar veremiyorum..

Tabiki kimi seviyorsan onu seç sonuç ne olur bilemen evlilik kumar ama bakire olmadığını saklama

Burada ne konular okudum bunu dile getirmem mi suç.. Ahlaki olarak yozlaşmış ne demek? Benim hayatımda sadece toplam 3 kişi oldu ve sadece 1i ile gerçekten yakın oldum. Vicadanımda oldukça rahat.. yanlış birşey yaptığıma inanmıyorum. Ağızda değiştirmedim. Arkasındayım dediğimin..

Vicadanımda oldukça rahat.. yanlış birşey yaptığıma inanmıyorum. Ağızda değiştirmedim. Arkasındayım dediğimin..

İlkin 15 gündür birlikteyiz diyorsunuz. Tahirle de devam ediyor.
Bu mu doğru.
Vicdanınız nasıl rahat.
Ben ilk başta gerçekten karmaşık ve üzgün olduğunuzu düşünmüştüm.

İki erkeği aynı anda idare etmek, Türk toplum ahlakına göre, etik dışıdır sevgili sedaguclu..

Tahirle 2 yıldır birlikteyiz, platonikle 15 gündür birlikteyiz diyen biz değiliz. Kendinizle çelişip gülünç duruma düşmek istemiyorsanız, ilk mesajınızı iyi okumalısınız..

bu yaşadıklarını ablan biliyor mu,ne diyor

Kendime bunu yakıştıramadığım için bu konuyu açtım zaten tahire nasıl söyleyeceğimi bilemediğim için.. 2siyle birlikte asla görüşmedim. 1aydır Tahir i Daha sonra konuşuruz diye atlatıyorum.. Üzülmesin diye daha doğrusu onun bitirmesini beklemiştim soğutma çabalarıyla ama inan öyle biri değilim Özensiz yaşamadım hiç bir şeyi..

ahlaki olarak yozlaşmadan kastım tam da buydu işte.

burada ne konular okudum diye bahsettiğin konular da hemen hemen senin açtığın konuyla aynı özellikleri taşıyorlardı

Son düzenleyen: Moderatör:

Vicdanın rahat mı?
Bir şey hissetmiyor isen neden Tahir ile hala birliktesin?

Yapılacak iş çok basit:
Tahir'den ayrılır, platonikle yoluna devam edersin

Ama senin şu anda yaptığına
"ne yardan, ne serden vazgeçmemek" denir ki

evet bu vicdana da uymaz, ahlaka da.
ama senin vizdanın rahatsa biz ne diyelim.

umarım ikisine birden yakalanmazsın da
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan da olmazsın

Son düzenleme:

senin için bitmiş olabilir ama sen tahiri sonra konuşuruz diye atlatsan bile ortada hala bi ilişki var, onun için sen hala onun kız arkadaşısın..
biraz empati yapmanı öneririm, senin birlikte olduğun kişi aynı anda bi başkasıyla görüşse neler hissederdin..
bence hiç vakit kaybetmeden çıkar hayatından tahiri..
o kadar seviyosa seni, bu yaşattığını haketmiyo..

İlkin 15 gündür birlikteyiz diyorsunuz. Tahirle de devam ediyor.
Bu mu doğru.
Vicdanınız nasıl rahat.
Ben ilk başta gerçekten karmaşık ve üzgün olduğunuzu düşünmüştüm.

yanlış bir şey yapmıyorum millet neler yapıyor ben dile getirdim herkes yerden yere vurdu..
Duygusal olarak karışığım. Hep başkasının mutluluğunu düşündüm. Ama artık kendim mutlu olmak istiyorum. Üzgünüm evet ama sadece kendi adıma..

evet hak etmiyor. Eğer aynı şeyi tahir yapsa üzülürdüm tabi ki ama ben ona olan duygularımı hiç dile getirmedim. O hep zamanla ona alışmamı bekledi. Alıştım mı evet alıştım. ama sevgi olmadı hiç. Aslında söylemek çok kolay ama insan alışkanlıklarından da çabuk vazgeçemiyor.. Ve ayrılırsam neler yaşayacağı çok iyi bildiğim için kaybetmeyi göze alamıyorum.. Çok karışık durumdayım..

başkalarının ahını alarak mutlu olamazsın..
ilahi adalete inanır mısın bilmem ama inan bu yaptığın yanına kalmaz..
o yüzden mutluluğu başkalarının mutsuzluğunda arama

Yaptıklarınızın yanlış olmadığını düşünüyorsanız dert etmeyin o zaman.
15 gündür birlikte olduğunuzuyazıyorsunuz, diğerinden kaçıyorum söyleyemiyorum diyorsunuz, başka biriyle yaşadığınız birşey var bunu saklıyorsunuz.
Zaten siz sadece kendi mutluluğunuzu düşünüyorsunuz. Başkasının ne hissettiği umurunuzda değil ki.
Başkası yapıyor diye kendinizi de rahatlatıyorsunuz üstelik.
Millet ne yaparsa yapsın ben kendime bakarım.
Ve bunları yaşıyor olsaydım ne içim rahat olurdu ne vicdanım.
Hayat sizin hayatınız elbette ki.
İstediğinizi yapmakta özgürsünüz.
Size söylemek istediğim biran önce hayatınızı yoluna koymanız taviyesiydi.
Yaptıklarınız bana ters olduğu giçin fikrimi söylemekti.

Zaten bu böyle devam etmeyecek ki ikisini bir arada yürüteyim diye bi çabam yok benim.. Bazen bir şeylerden vazgeçmek kolay olmuyor. kendi mutluluğumu düşünüp yoluma çok kolay devam edebilirim bu hiç de zor olmaz ama işte herşey o kadar kolay olmuyor.. Teşekkür ederim yorumun için.

Tahire neden açıklamadığınızı merak ettim.
Gerçekten onun üzülmemesi için mi, yoksa şu 15 gündür birlikte olduğunuz kişinin durumunuzu öğrendiğinde sizi terketme ihtimalinin olması mı?
Tahiri terketmeyerek onu mutsuz etmediğinize gerçekten inanıyor musunuz

yaprak dökümü bihter behlül olayı millet filimlerden ilham alıpta mı bunları yaratıyor acaba ? :44: Dürüst hiç kimse kalmadı mı bi erkek bize yapsa bunu saymadığımı söylemediğimiz kötü küfrlerde dahil hiç bişey kalmazdı... Bence bir an evel bişeyler yap.... Ama yanlış yapma derim.

Siz sadece kendi mutluluğunuzu düşünüyorsunuz.. Öyle olmasa, sevmediğiniz bir adamla 2 sene geçirmediniz.. Sizin tek derdiniz, Tahir'in ideal sevgili formunda olması.. Platonik aşkınızın sizin bakire olmadığınızı kabulleneceğine ve ailenizin adamın boşanmış olmasını sorun etmeyeceğine inansanız, Tahir'i 1 saniye tutmazsınız hayatınızda.. Henüz bunlardan emin olmadığınız için Tahir'i yedekte bekletiyorsunuz..

Ayrıca millet neler yapıyor deyip durmayın.. Sizin hayatınızı sizden kötülere bakıp normal görmek zorunda değiliz.

Yazdiklarinin belki 10 da 2 sini okudum ve hemen anladim ki

senin daha ne istedigini bilmedigin ve erkek arkadasina eger deger veriyorsan birazcik ölc tart kendini ve gerekiyorsa simdi bitir iliskini sonra daha büyük hüsranlar olmadan.

Bu kk"da bakireliğimi yitirdim cümlesi kim yazarsa yazsın o kişiyi yerden yere vuruyorlar böyle bir hata asla af etmiyor ki af etmeyenler fazla büyük konuşmasın ileride sizinde kızlarınız olacak , bence yargılamayın bu bakire olayı olmasaydı mesajlar bu kadar acımasız olmazdı

Mutsuz şuanda ama ayrılırsam daha kötü olacak. haklısınız bugün tahirle konuşma zamanı sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…