bence boyama.zaten biraz yaşın ilerlediğinde mecburen boyayacaksın.)) boya dediğin kimsayal maddedir ve zararlıdır.böyle kalsın.beyazların çıkınca boyamaktan bıkarsın.))
benim saçımda senin saçınla aynı hemen hemen renk ve biçim olarak. ve yarın ilk kez saçımı boyayacağım mavi siyaha :) bayadır aklımdaydı hazır tatildeyken de beklemenin bi anlamı yok artık. dün az bir yerinde hint kınasıyla deneme yaptım gayet güzel oldu ama boyadan sonra umarım pişman olmam:) açık renklere ilgi duyuyomusun bilmiyorum eğer ilgi duyuyosan siyaha hiç kalkışma dönüşü zor ben açık renkler sevmediğimden siyaha boyamam sorun olmayacaktır benim açımdan :)
cnm mavı sıyah derım senınde ıcınde kalmamış olur
o kadını biliyorum da saç rengini bilmiyorum canım boyayla aram yok pek ,hiç boyatmadığım için:)
bu arada teşekkür ederim sen de çok şekersin avatardaki sensin sanırım kaç seferdir gözüme çarpıyoropuyorumnanaktan
evet benım bıtanem cok tsk ederım sende cookk sekersınopuyorumnanaktan:asigim:
eheh benimde babamın haberi yok henüz=) annem biliyo o da bişey demiyo ona güvenerekten dert etmiyorum pek :dance: bence istediğinden eminsen gerçekten istiyosan dene içinde kalmasın.. beğenmezsende uzar gider.. aklına takılıp duracağına deneyerek görmüş olursun bence ben öyle düşünüyorum=) ( he bu arada kına düşünmemekte haklısın, hint kınaları uzun süre çıkmıyomus ve üstüne normal boya yapılmıyomus sanırım )
bence boyat canım ne yap ne et boyat ama sadece siyah değil mavi-siyah yerimseniben bence çok hoş olur zaten böyle rockcı gibi bi havan var siyah ojeler falan çok yakışır bana göre teninde beyazmış zaten :1rolleyes:
evet canım boyatacağım ama okula gitmeden önce. yazın burda hemen hemen her gün denize, havuza giriyorum. güneşte falan çok yıpranır.mavi-siyahı saçımda rezil etmeyeyim dedim.hem bakım yapıyorum şu günlerde,okul açılana kadar iyice uzar ve kendine gelir saç,kırıklarını aldırıp mavi-siyaha boyatırım resim de koyarım. kaydirigubbakcemile5
ama şu anki sorum renk hakkında değil,kesim hakkında :)
kahkülüm yok şu an.burada gördüğünüz kahküllü resim eski bi resmim.boyatmaya ve kırıklarını aldırmaya gittiğimde tekrar kahkül kestireyim mi yoksa yandan perçem olarak mı kalsın??
CADIARZU
slm canım ben geçen yaz saçımı hem hint knasyla hem normal boyayla siyaha boyadm çok pişmanım şimdi saçmın rengni dğştrmek istyom ama siyahm akmadğı için boyayamyrm sakın ama sakın siyah yapma çok pişman olursn ben de çok heveslnmştm ilk önce ama şimdi nefret edym ama bence çikolata kahve çok tatlı sana da yakışır....mafoldumben
bence kakülüde kestir canım :1hug: bak bu resimdeki kıza hayranım aynı böyle olursun süper bence alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bu arada gözlerin hangi renk cnm :uhm:
kızın saçları gerçekten çok güzelmiş canım adı ne?kahkül de çok yakışmış.ama benim gözlerim onunki kadar güzel değil kahverengi benimkileryerimseniben
kesim çok güzel.sarıyla hareketlendirebilirsin.
siyah saçı sarıyla mı,anlamadım :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?