• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Karar veremiyorum :( (Resimli)

saç renklerimiz neredeyse aynı ve bunca yıl boyattığıma pişmanım,kuaförler dahil herkez çok beğeniyor..ben hariç..bana biraz koyu geliyor ama çevremden sakın boyatma bu halin daha iyi gibi sözleri duydukça bunca yıl sarı gölge attırdığım saçlarım için pişmanlık duyuyorum..siyahı hiç düşünme zaten..papatya suyunun bir takım zararlarını okumuştum bu yüzen bende yapmaktan vazgeçtim ama şimdi hatırlayamıyorum zararlarını..netten bi araştır istersen..

papatya suyunu yaparken ıslatıp ıslatıp kurutuyoruz ya canım saçlarım yıprandı keçe gibi oldu kurudu.turp suyu da uyguluyorum uzatmak ve bakım için.kurumasını engellemek için turp suyunun içine bir çorba kaşığı zeytinyağı koyuyorum.saçlarım biraz olsun kendine geldi.papatya suyunu 3 gün yaptım.1 gram değişiklik olmadı.ben de bıraktım yapmayı.
bir arkadaşın uyguladığı formülü öğrendim saçın rengini koyulaştırmak için.siyahı gerçekten çok istiyorum ama herkes boyatma çok pişman olursun diyor ya.benim de gözüm korktu.ceviz yağı + zeytinyağı + badem yağını haftada 2 kere saçıma uygulayacağım. tamamen doğal. bakım da yapıyormuş. inşallah işe yarar canım denemekte fayda var. kuaförler de çok beğeniyor saçımı boyatma diyor. kadınlar bu renge boyatmak için geliyor sen saçımı siyah yapacağım diyorsun diye kızıyorlar hatta. :)

valla siyah saci hic tavsiye etmem ben yaptirdim sonunda kökten kazimak zorunda kaldim.yandi saclarim uzamaya yön tutuncada koptu kökten mecbur sifira vurdum saclarimi:(
sonra siyahtan dönmeside zor oluyor yaptirsan baska renk yaptir birde bir kac yikamada cikanlardan oolsun bir bakarsin nasil olcak diye

valla siyah saci hic tavsiye etmem ben yaptirdim sonunda kökten kazimak zorunda kaldim.yandi saclarim uzamaya yön tutuncada koptu kökten mecbur sifira vurdum saclarimi:(
sonra siyahtan dönmeside zor oluyor yaptirsan baska renk yaptir birde bir kac yikamada cikanlardan oolsun bir bakarsin nasil olcak diye

ayy gerçekten kazıttın mı valla kendi saçım kazınmış gibi hissettim :(
hayatta en son isteyeceğim şey olur çünkü saçlarım bu konuya koyduğum resimdekilerden daha uzun neredeyse belime gelmek üzere
siyaha boyatırım düz maşa yaparım bi de ışıl ışıl parlar süper olur diye düşünüyordum gözüm iyice korktu ya :(
babam izin vermiyor ben de okula gidince senden habersiz boyatırım siyaha madem demiştim :(
hff napcam ben bu saç boyatma işini yaa:1no2:

canim bu renk oluyor bal köpügü aslinda sana da yakisir canim

ayy renk güzelmiş canım ama ben saçlarına düzleştirici kullanan biriyim hem de her gün düpdüz kullanırım bu renkte çok sönük durmaz mı saçlarım CADIARZU

gercekten kazittim canim
2 yil oldusimdi ancak omuzumda oldu bende akillanmadim benim sacimda kumrak bende bu sefer pilatin sarisina taktim ama bakiyorum kiminde cok acikk hic güzel durmuyor benim yapmak istedigimin de resmini koyarim simdi.

himmm düzse bilmiyorum ama acik renkler genelde dalgali sacda cok güzel duruyor koyu renklerde düz sacda gibi geliyor bana

gercekten kazittim canim
2 yil oldusimdi ancak omuzumda oldu bende akillanmadim benim sacimda kumrak bende bu sefer pilatin sarisina taktim ama bakiyorum kiminde cok acikk hic güzel durmuyor benim yapmak istedigimin de resmini koyarim simdi.

iki yılda yine iyi uzamış canım saç uzatma formüllerini uygula istersen faydalı oluyor.ben platin sarısını kısacık saçta çok seviyorum aslında.senin üzerinde nasıl durur bilemem açık tenlilere çok yakışıyor gerçekten.dipleri çıkınca daha güzel oluyor hatta(bence).yerimseniben

himmm düzse bilmiyorum ama acik renkler genelde dalgali sacda cok güzel duruyor koyu renklerde düz sacda gibi geliyor bana

hep düz kullandığım için siyah istedim ben de işteCADIARZU
bi de daha tarz gösterirsengözlerimebaksanab
düzleştirici yaptığım için de ışıl ışıl dururduhihoyyyt
ama vereceği zarardan çok korkuyorum.ve o renkten bir daha geri dönememekten..:1no2:
o yüzden doğal yollar arıyorum:uhm:
ceviz kabuğu / ceviz yağı / hint yağı hakkında neler biliyorsun canım saçı koyulaştırmaları hakkında bir bilgin var mı? doğal olduğu için soruyorum..

iki yılda yine iyi uzamış canım saç uzatma formüllerini uygula istersen faydalı oluyor.ben platin sarısını kısacık saçta çok seviyorum aslında.senin üzerinde nasıl durur bilemem açık tenlilere çok yakışıyor gerçekten.dipleri çıkınca daha güzel oluyor hatta(bence).yerimseniben

beyaz tenliyim bende kendi sacim kumral.bir iki haftaya kadar yapticam bende koyarim resim.

hic duymadim canim ya denedin mi hic sen cevizin kabugu yesilken daha bizim agac vardi alirdik kirinca ellerimiz kina yakmis gibi olurdu o yesilleri ezip bu yaglarla karistirir sürersen koyulasma olur canim sonrada zamanlar geri kendi sac rengine döner.birde yaptigi rengi begenmezsen o var ya:( nasil bir sonuc cikcak bilemezsin

beyaz tenliyim bende kendi sacim kumral.bir iki haftaya kadar yapticam bende koyarim resim.

ayy tamam canım böyle biri boyatacağında nasıl heyecanlanıyorum bilemezsin hihoyyyt
içimde ukte kalmış resmen kaydirigubbakcemile3
resmini buraya koy tamam mı dört gözle bekliyorum kaydirigubbakcemile5

hic duymadim canim ya denedin mi hic sen cevizin kabugu yesilken daha bizim agac vardi alirdik kirinca ellerimiz kina yakmis gibi olurdu o yesilleri ezip bu yaglarla karistirir sürersen koyulasma olur canim sonrada zamanlar geri kendi sac rengine döner.birde yaptigi rengi begenmezsen o var ya:( nasil bir sonuc cikcak bilemezsin

denemedim henüz canım bu forumdaki bir arkadaştan öğrendim.bayağı mesaj attım sordum.ona kuaförü diyormuş saçların siyah diye.gerçekten boya gibi oluyormuş.ama onun doğal saç rengi koyu kumralmış.benimki kumral.tam siyah elde edemesem de biraz koyulaşır en azından.çünkü gerçekten içimde kaldı siyah saç.çok istiyorum.denemekte fayda var diye düşünüyorum.eğer saçlarım çoo..k kötü olursa boyatmak zorunda kalırım işte ne güzelkaydirigubbakcemile3

bi kız daha yazmış foruma ceviz yağlı karışım uyguluyormuş.çevresindekiler aa saçını siyaha mı boyattın diyormuş.umarım benim saçıma da tutar bu yağlar gerçek boya gibi.akması sorun değil boya da akıyor nasıl olsa.en azından zarar vermemiş olurum saçıma.ekstradan yağlar saçlarımı besler bile.:uhm:

Back