saç renklerimiz neredeyse aynı ve bunca yıl boyattığıma pişmanım,kuaförler dahil herkez çok beğeniyor..ben hariç..bana biraz koyu geliyor ama çevremden sakın boyatma bu halin daha iyi gibi sözleri duydukça bunca yıl sarı gölge attırdığım saçlarım için pişmanlık duyuyorum..siyahı hiç düşünme zaten..papatya suyunun bir takım zararlarını okumuştum bu yüzen bende yapmaktan vazgeçtim ama şimdi hatırlayamıyorum zararlarını..netten bi araştır istersen..
papatya suyunu yaparken ıslatıp ıslatıp kurutuyoruz ya canım saçlarım yıprandı keçe gibi oldu kurudu.turp suyu da uyguluyorum uzatmak ve bakım için.kurumasını engellemek için turp suyunun içine bir çorba kaşığı zeytinyağı koyuyorum.saçlarım biraz olsun kendine geldi.papatya suyunu 3 gün yaptım.1 gram değişiklik olmadı.ben de bıraktım yapmayı.
bir arkadaşın uyguladığı formülü öğrendim saçın rengini koyulaştırmak için.siyahı gerçekten çok istiyorum ama herkes boyatma çok pişman olursun diyor ya.benim de gözüm korktu.ceviz yağı + zeytinyağı + badem yağını haftada 2 kere saçıma uygulayacağım. tamamen doğal. bakım da yapıyormuş. inşallah işe yarar canım denemekte fayda var. kuaförler de çok beğeniyor saçımı boyatma diyor. kadınlar bu renge boyatmak için geliyor sen saçımı siyah yapacağım diyorsun diye kızıyorlar hatta. :)