Saç Rengi ve Saç Boyama Karar veremiyorum :( (Resimli)

ya bence de insan bu yaşta hevesini almalı bazı şeylerden.boyama boyama nereye kadar.bu dünyaya bi daha gelecek olsak bu sefer doğal yaşıyım,sonraki hayatımda da boyayı denerim derdim ama böyle bi şansımız olmayacak bi daha.şimdi saçını erken yaşta boyayıp da saçları yıpranan arkadaşlar kızacak belki bize,çünkü onlar deneyimliler ve doğal saç rengine dönmeye çalışıyolar ya da boya olarak doğal renkleri seçmeye çalışıyolar..koyu kahve konusunda ise tereddütlerim var.biliosun siyah boyandığı zaman hele ilk zamanlar ışıl ışıl duruyo,böyle sicim gibi parlak duruyo,bazılarında yapay duruyo ya da peruk gibi oluyo diyebilirsiniz ama ben çok seviyorum o ışıltıyı.pırıl pırıl parlıyo resmen.koyu kahvede bunu elde edemezsem diye korkuyorum.acaba koyu kahve gerçekten siyah kadar etkili mi.bu konuda tereddütlerim var.sonra kadın gibi olurum ya annem teyzem falan kahveye boyatıo da o yüzden böyle diorum.siyah ise tam benim yaşlarımın rengi bence.

çok doğru konuşmussun =) yha koyu kahve siyahtan daha doğal durur benim bildğim siyah daha kadınsı durur ve aynı ışıltıyı yakalarsın ama.... bence sen vazgeç boyatmaktan öyle kalsın saçların ki zaten haziranda açmışsın konuyu temmuzun ortasındayız bu zamana kadar bi sonuca varman gerekirdi çok ilerlemiş konun ben bi dip saç boyası için yardım istedim yalnızca bir kişi yazdı =)

zaten yazın boyatmam canım aklıma esti fikir almak için açtım konuyu:) her gün deniz havuz güneş çok zarar verir boyamamın bi anlamı kalmaz havuzda akar o yüzden okul başlamadan boyatcam:)

hmmm anladım canım yha kusura bakma öyle düşünemedim =) harbi haklısın valla yazın boya saçta mantıklı değil =)

hele de mavi siyah gibi harika bi saç rengini saçımda rezil edemem yazın :) okul başlasın,yeni dönem yeni saçlar pırıl pırıl daha iyi olur diye düşünmüştüm:)

illa sarı tonları istersen 1-2 ton koyusunu alabilirsin :) kumral mesela. veya şu nasıl?

Bu renk çok şirin olur işte sana opuyorumnanaktan

Ten renklerimiz yakın gibi sanırım bak şu da iyi olabilir

Hep kumraldan dem vuruyorum ama napim:)

Son düzenleme:
canım bence artık bi karara var ve boyat yakışacağından emin olabilirsin yani istemiyosanda boyatma lmaz: ama boyatcaksanda okul açılmadan boyatma eğer beğenmezsen aradan süre geçmeden değiştiremezsin daha zararlı bunu biliyosun o yüzden şimdi bi boyat eğer çok beğenirsen okul açılmadan önce bi kez daha boyatırsın daha iy olur yıpranmasındanda korkma beğenmeyipte değiştirmeye çalışmak daha kötü yerimseniben

aslında haklısın canım şimdi boyatıp da beğenmezsem okul açılana kadar değiştirme fırsatım olur. ama denemek istediğim renk siyah ve babamdan izinsiz boyıcam. bu da okul açılınca mümkün CADIARZU
aslında izinsiz yaparım şimdi. boyatır gelirim kızmaz ama yakışmamış falan der bikaç gün konuşmak istemez onun sözünü dinlemedim diye beni hala küçük kızı olarak görüyo da :bbo:kaydirigubbakcemile3
okul bi açılsın gider gitmez geçici boyalarla renkleri denemeye karar verdim canım önce mavi siyah deneyeceğim sonra kızıl deneyeceğim içimde kalmasın bunlar zemuszemus
şu anda geçiçi boyaları falan araştırıyorum hangi markanın hangi rengini alsam diye ama karar veremiyorum ya da istediğim bilgilere ulaşamıyorum doğru dürüst :uhm:
bi de phyto color diye doğal saç boyası varmış bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba? CADIARZU

o boya hakkında bi fikrim yok cnm
şimdi sen saçını geçiçi boyamayamı karar verdin tatlım gerçekten çok kararsızsın :1rolleyes: o zaman o geçici boyaları şimdi dene okul açılmadan geçmeyenini boyatırsın sırnaşık şey

arkadaşlar hevesimi almam için geçici boya ile boyamamı önerdiler canım. çünkü istediğim renk siyah ve sonradan ondan kurtulmak çok zor olur dediler. aynı şey kızıl için de mavi-siyah için de geçerli.kararsız olduğum kadar canı hemen sıkılan biriymdir.siyahı ne kadar istesem de kısa sürede doğal saç rengimi özleyeceğime eminim:) bi de babam kimyager olduğu için bu tür boyaya falan diğer babalara oranla daha bi karşı çıkıyo. o yüzden ikna edemedim onu.bu nedenle okul dönemi geçici boya yapmak en mantıklısı gibi gelmişti.tatile kadar doğal rengime dönerim diye düşündüm.kınayı da ben istemiyorum.çünkü saçtan çok zor çıkıomuş ve üstüne boya tutmuomuş.baya bi kararsızım anlayacağın canım.uzun zaman sonunda böyle yapmaya karar verdim tavsiyeler sonucu kaydirigubbakcemile3

Saçlarının bu hali çok hoş ama uçlara siyah atmak da senin tarzına gidebilir. Ama platin baljajı da deneyebilirsin. Neticede uçlarda olacağı için sıkılırsan değiştirme veya kestirme imkanın olur. Sevgiler. a.s.

bence boyatcaksan düzgün bişeye boyat yarısı siyah yarısı sarı hiç hoş durmaz.
ya sarı yap ya siyah

yorumun için teşekkürler canım platin balyajı yaşım biraz daha ilerleyince yaptırmayı düşünüyorum :kedi:

bence boyatcaksan düzgün bişeye boyat yarısı siyah yarısı sarı hiç hoş durmaz.
ya sarı yap ya siyah

emriniz olurr buyrunnnnnnnnn
:roflol:
üstler doğal hali kalacak zaten canım sadece altları, uçları falan siyaha boyamak nasıl olur diye düşüdüm yerimseniben

Teşekkürler tatlım Doğal canım ama bu ton boyayla tutturulabilir sanırsamyerimseniben

Sana da çok yakışır bu renk diye düşünmüştüm :içelim:

vayy doğal mı süper yaa herkes sakın boyatma diyodur alkisalkisalkis

Seninkiler de süper bebeka.s.

Evet öyle diyorlar zaten başka renk gitmez bana canım yerimseniben

teşekkür ederim canım peki hiç heves etmiyo musun başka renk boyamaya ben can atıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…