canım benim bildiğim kuaförler asla kınayı tavsiye etmiyorlar bence boya mantıklı bide saçı yıpratıyor diyorlar yha aman yha bu yaşımızda yıpratmıycaz da 60 yaşımıza geldiğinde mi yıpratıcaz .... ben her rengi denedim şu ana kadar saçımda da yıpranma göremedim yani.... bide sadece altlara mı siyah atıyım demişsin ben onu çok hoş bulmuyorum bana göre güzel görünmüyor bide ben siyah diyip duruyorum da ilk sayfalarda da önermişler siyah a değil koyu kahveye boya senin saçına baya bi siyah girer hem akar da öyleee işde ....delikafadulden
çok doğru konuşmussun =) yha koyu kahve siyahtan daha doğal durur benim bildğim siyah daha kadınsı durur ve aynı ışıltıyı yakalarsın ama.... bence sen vazgeç boyatmaktan öyle kalsın saçların ki zaten haziranda açmışsın konuyu temmuzun ortasındayız bu zamana kadar bi sonuca varman gerekirdi çok ilerlemiş konun ben bi dip saç boyası için yardım istedim yalnızca bir kişi yazdı =)
illa sarı tonları istersen 1-2 ton koyusunu alabilirsin :) kumral mesela. veya şu nasıl?
Bu renk çok şirin olur işte sana opuyorumnanaktan
Ten renklerimiz yakın gibi sanırım bak şu da iyi olabilir
Hep kumraldan dem vuruyorum ama napim:)
canım bence artık bi karara var ve boyat yakışacağından emin olabilirsin yani istemiyosanda boyatmalmaz: ama boyatcaksanda okul açılmadan boyatma eğer beğenmezsen aradan süre geçmeden değiştiremezsin daha zararlı bunu biliyosun o yüzden şimdi bi boyat eğer çok beğenirsen okul açılmadan önce bi kez daha boyatırsın daha iy olur yıpranmasındanda korkma beğenmeyipte değiştirmeye çalışmak daha kötü yerimseniben
aslında haklısın canım şimdi boyatıp da beğenmezsem okul açılana kadar değiştirme fırsatım olur. ama denemek istediğim renk siyah ve babamdan izinsiz boyıcam. bu da okul açılınca mümkün CADIARZU
aslında izinsiz yaparım şimdi. boyatır gelirim kızmaz ama yakışmamış falan der bikaç gün konuşmak istemez onun sözünü dinlemedim diye beni hala küçük kızı olarak görüyo da :bbo:kaydirigubbakcemile3
okul bi açılsın gider gitmez geçici boyalarla renkleri denemeye karar verdim canım önce mavi siyah deneyeceğim sonra kızıl deneyeceğim içimde kalmasın bunlar zemuszemus
şu anda geçiçi boyaları falan araştırıyorum hangi markanın hangi rengini alsam diye ama karar veremiyorum ya da istediğim bilgilere ulaşamıyorum doğru dürüst :uhm:
bi de phyto color diye doğal saç boyası varmış bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba? CADIARZU
o boya hakkında bi fikrim yok cnm
şimdi sen saçını geçiçi boyamayamı karar verdin tatlım gerçekten çok kararsızsın :1rolleyes: o zaman o geçici boyaları şimdi dene okul açılmadan geçmeyenini boyatırsın sırnaşık şey
Saçlarının bu hali çok hoş ama uçlara siyah atmak da senin tarzına gidebilir. Ama platin baljajı da deneyebilirsin. Neticede uçlarda olacağı için sıkılırsan değiştirme veya kestirme imkanın olur. Sevgiler. a.s.
bence boyatcaksan düzgün bişeye boyat yarısı siyah yarısı sarı hiç hoş durmaz.
ya sarı yap ya siyah
senin saç rengin çok harika canım doğal mı?yerimseniben
Teşekkürler tatlımDoğal canım ama bu ton boyayla tutturulabilir sanırsamyerimseniben
Sana da çok yakışır bu renk diye düşünmüştüm :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?