Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
karar öncesi karar
- Konu Sahibi limoncu28
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sende zaten kocana karşı aşk sevgi saygı yoktuki. zamanında bi cahillik edip kaçmışın, sanki onun bedelini çekiyomuşsun gibi bi evliliğin var. kaynana olmasa bile mutlu huzurlu bi evliliğiniz olmaz. kafanda hep boşanma düşüncsi.adam gizli birikim yapmalar, kendini güvene almalar. işte artık sona gelinmiş, boşuna uzatma bu evliliği. inşallah bi an önce iş bulursun
Limomcu deyince benim aklima aynen su portre geliyor; kenar mahallede dogmus buyumus, dolayisiyla gencliginde oradan da biriyle evlenmis ama kendisini gelistirmeye ve yasam sartlarini zorlayarak da olsa iyilestirmeye gucu yetebilecek,bulundugu yeri dolayisiyla asla begenmeyen ve begenmemekte de hakki olan bir kadin. Sana karada ölüm yok limoncu. İs bul,sakin cocuk yapma ve o adami bosa. Eminim cok daha guzel bir hayatin olur
size verebilecegim tavsiye;oncelikle kendinizi bilin istekleriniz hayattan beklentilerini nedir? sonra gerek esiniz gerek aileniz bu beklentilerinizi cevap verebilecek mi??
daha gercekci olmak gerekirse oncelikle kendinizi egitin hem sosyal hem kulturel olarak. egitimli insanlar daha gercekci olur.yetinmeyi bilir. sosyal medyada ki sozde muhtesemmm hayatlara bakip benim neden boyle bir hayatim yok?neden esim bu kadar kro?ne de ailem bu kadar gorgusuz diye herkese veryansin etmez..kusur aramaz olani oldugu gibi kabul eder degistirmeye calismaz. nasil baskasi bizi degistirmeye calissa kizariz ne haddine deriz. diger insanlar icin de oyle. karakter,kisilik kolay kolay degistirelemez haa yontulur ama degismez.bunu bilerek ve en onemlisi kabullenerek yolunuza ya devam edin ya da yol verin. esinizle olan problemler cozulemeyecek gibi degil. hallolur. siz gercekyen ne istiyorsunuz ona karar verin bence..
daha gercekci olmak gerekirse oncelikle kendinizi egitin hem sosyal hem kulturel olarak. egitimli insanlar daha gercekci olur.yetinmeyi bilir. sosyal medyada ki sozde muhtesemmm hayatlara bakip benim neden boyle bir hayatim yok?neden esim bu kadar kro?ne de ailem bu kadar gorgusuz diye herkese veryansin etmez..kusur aramaz olani oldugu gibi kabul eder degistirmeye calismaz. nasil baskasi bizi degistirmeye calissa kizariz ne haddine deriz. diger insanlar icin de oyle. karakter,kisilik kolay kolay degistirelemez haa yontulur ama degismez.bunu bilerek ve en onemlisi kabullenerek yolunuza ya devam edin ya da yol verin. esinizle olan problemler cozulemeyecek gibi degil. hallolur. siz gercekyen ne istiyorsunuz ona karar verin bence..
işte ben bunu anlayabilicek kapasitedeyim ama esimde o yok doldurusla karısıyla kavag edebiliyo alttan al al al nereye kadar o mendabur kadın yuzunden bu sekıldeysek esimde bunu anlamalı ben ona guvendim bide kactım üstelik eee o ne yaptı ki bu ilk kuvuatıde degil hayırlı işler bekliyorum kızlar dua edin lütfenBirak kaynanayi esinle evde iken mutlu bir ciftmisiniz huzurun var mi var ise
Evliliginiz duzelir.
ne güzel temenniler beni ask yaktı :))))))) ama 30 umda buldum kendimiLimomcu deyince benim aklima aynen su portre geliyor; kenar mahallede dogmus buyumus, dolayisiyla gencliginde oradan da biriyle evlenmis ama kendisini gelistirmeye ve yasam sartlarini zorlayarak da olsa iyilestirmeye gucu yetebilecek,bulundugu yeri dolayisiyla asla begenmeyen ve begenmemekte de hakki olan bir kadin. Sana karada ölüm yok limoncu. İs bul,sakin cocuk yapma ve o adami bosa. Eminim cok daha guzel bir hayatin olur
evliyim sahıs olarak kişilik olarak mutluyum tabiki saglıklıyım cok sükür daha ne olsun bide işim oldumu ooooooooooo paşa gibi olcam insallahh o kibirden cık ve dua et iş bulıyım ......Limoncu ben seni evli mutlu pırlantalar içinde yüzen,ziyagilvari bir ailenin gelini diye tahmin ediyordum.
Eşinin ailesi ile ilgili bazı konuları da abarttığını düşünüyorum
Limomcu deyince benim aklima aynen su portre geliyor; kenar mahallede dogmus buyumus, dolayisiyla gencliginde oradan da biriyle evlenmis ama kendisini gelistirmeye ve yasam sartlarini zorlayarak da olsa iyilestirmeye gucu yetebilecek,bulundugu yeri dolayisiyla asla begenmeyen ve begenmemekte de hakki olan bir kadin. Sana karada ölüm yok limoncu. İs bul,sakin cocuk yapma ve o adami bosa. Eminim cok daha guzel bir hayatin olur
+1
Diğerleri sabit kalırken, Limoncu ilerliyor, izliyor, görüyor, talep ediyor, gelişiyor. Bu yüzden de artık çevresi, içinde bulunduğu hayat ona yetmiyor. Dil olarak ve bazı düşünceleri ile her ne kadar hala sığ olduğunu düşünsem de, birkaç kulaç daha derine doğru yüzmek, kendini keşfetmek için zincir kırma çabası bence bu Limoncu'nun.
Hakkında hayırlısı olsun.
Benden cok daha profesyonel cumlelerle ifade etmissiniz valla helal olsun. Tam olarak icimden gecenler bu. Millet de kiziyor limoncuya "sen kimsin ki kocan ve ailesi ne olsun?" Demeye getiriyorlar. Ama insan ille ciktigi yerin standardinda kalacak hic gelismeyecek mal gibi duracak diye bir kural yok ki. Bu kadin ilerlemek istiyor, arastiriyor,gorduklerini istiyor,talepkar. Niye yerinde saysin? Ben cok takdir ediyorum limoncunun gayretini. O adamla kalmasin yazik yahu. Adam belli ki esek gelmis esek gidecek affedersiniz.+1
Diğerleri sabit kalırken, Limoncu ilerliyor, izliyor, görüyor, talep ediyor, gelişiyor. Bu yüzden de artık çevresi, içinde bulunduğu hayat ona yetmiyor. Dil olarak ve bazı düşünceleri ile her ne kadar hala sığ olduğunu düşünsem de, birkaç kulaç daha derine doğru yüzmek, kendini keşfetmek için zincir kırma çabası bence bu Limoncu'nun.
Hakkında hayırlısı olsun.
evliyim sahıs olarak kişilik olarak mutluyum tabiki saglıklıyım cok sükür daha ne olsun bide işim oldumu ooooooooooo paşa gibi olcam insallahh o kibird
Limoncu belki de bu kadar agresif ve alıngan olduğun için batıyor gözüne bazı şeylerevliyim sahıs olarak kişilik olarak mutluyum tabiki saglıklıyım cok sükür daha ne olsun bide işim oldumu ooooooooooo paşa gibi olcam insallahh o kibirden cık ve dua et iş bulıyım ......
Limoncu,çoğu düşüncelerine katılmam,ama seni samimi buluyorum.Tepki çekebilecek konularını bile dürüsçe bu üyeliğinle açıyorsun.Ve çoğu kişi katılmasa da sözlerinin arkasında duruyorsun.evliyim sahıs olarak kişilik olarak mutluyum tabiki saglıklıyım cok sükür daha ne olsun bide işim oldumu ooooooooooo paşa gibi olcam insallahh o kibirden cık ve dua et iş bulıyım ......
Çoğu konunu yarum yapmasam da okudum.
Özetlersek maddiyat senin için heerkes için olduğundan daha önemli.Eşinin maaşı çok değil,fakat gideriniz yok,faturalarınızı,yiyecek masrafınızı eşinin ailesi karşılıyor,çünki onlarda adet böyle.Dolayısıyla maaş tamamen elinize,daha doğrusu senin eline kalıyor.
Sen zor bir insansın bence canım.Bu sözüme kırılma.Eşine verilen ögle yemeği parasını bile sen harcıyordun yanlış hatırlamıyorsam.Benim için doğru olmasa da sonuçta aranızda ki bir konu.Eşin razıysa sorun yok.Şimdiyse işe girerek ayrılmayı düşünüyorsun.
Fakat bence iş, vefalı arkadaş gibidir limoncu.İyi gününde sen ona emek vereceksin ki,kötü gününde o da senin yanında olsun...Sen hiç çalışmadın,zorlukla karşılaşmadın.Annenin evinde bile onun yapmasını bekleyip çoğu şeye el sürmedin.
İşçi arılar tarafından beslenen kraliçe arı gibisin.Çalışma hayatı sana zor gelebilir,eşime katlansaydım keşke diyebilirsin.Bence iyi ölç tart.
Eşin de çok ağır konuşmuş bu defa.Ben olsam ardıma bakmazdım sanırım.İnşallah ben yanılırım,içinden bambaşka bir limoncu çıkar,işini bulur,sebat eder,ve cesaretle yürürsün.Çünki sen kozasına sığmayan bir kelebek gibisin.Gönlünce bir iş diliyorum sana...
Limoncu daha önce çalışmışsın,bunu yazmışsın,görmemişim.Bu iyi işte.Daha önce yaptıysan yine yaparsın.Başarılar...müşteri hizm olarak bilindik cagrı merkezlerinde calıstım en son arcelikte memnuniyet hattındaydım mesaisi cok diye cıkmıstım keske cıkmasaydım 1 haftdır bi sürü is basvurusu yaptım hatta part tıme bile ama ses seda yok basiretim bagladındı heralde
hala iş arıyorum ... sans iste baska zaman sürekli ararlar gelin diye simdi kimseden cıt yok saka gibibir şeye karar verdin mi limoncu28
olsun bunda da vardır bir hayır bayram yaklaşıyor piyasa canlanır biraz.hala iş arıyorum ... sans iste baska zaman sürekli ararlar gelin diye simdi kimseden cıt yok saka gibi
boşanma konusunda kararın nasıl oldu?
calısmadan karar veremem özgürlügümü ne esime ne aileme teslim etmem ben yoksa simdi giderim aileme zaten her gun ordayım maksat kendi ayaklarının üstünde durmak hesap vermeden kendi paranı harcamak nereye gidiyosun dırdırı olmadanolsun bunda da vardır bir hayır bayram yaklaşıyor piyasa canlanır biraz.
boşanma konusunda kararın nasıl oldu?
bu lafı diyen aptal kocamOff noktasız, virgülsüz ne diyorsunuz belli değil..
Kendini yeni kocana mı saklıyorsun diyen kim?