• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karar öncesi karar

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
aslında ne yapmam gerektigini biliyorum cesaretim de var ama

esimle iliskimi biliyosnuz cougunlukya yazdım buraya bana iyi ama herkezede iyi herkezin sözüne kanan sorgulamam yetenegi olmayan birisi bu benim icin dogrumu yanlıs mı yada simdi kırıyım dökiyim sonra barısıım kafasında birii

bayramda kaynana yüzünden kavga ettik hayatımda ilk defa sinir krizi neymis gördüm yasım 30

neyse bi sekilde hallettik geldikkk ama kaynanam kavga anında bisey yapmadı b,z geldikten sonra esimi doldurmus

geldik 2 gun super sonra delirmis bi vaziyette 2 haftadır kavgalıyız 2 haftadırda is basvurusu yapıyorum sürekli en azındna part time olsun babamlarada gidince onlarında vırvırını cekmiyim diye onlarıda biliyosunuz

istesem kisiligimden ödün verip bu evliligi sürdürürüm ama saygı yok annesi yüzünden karısına laf söyleyen bi adam var karsımda ki ben onun icin ailemi bırakıp kacmıstım allahtan ki barısmısız yıllardı cocuk yapmamanın nedenine eger bosanırsak o aileyle bi bagım kalmasın diye aslında kendime cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk guveniyorum babam olmasa aslında daha kolay atlatırım biraz geri kafalı cünkü is bulmadan bu evdende ayrılmak istemiyorum cunku hic bi isi beyenmez özgürlügme düskünüm cünkü burda öyle bi kııstlama yok istesem esimin suyuna gider istedigimi yasar yaparım ama saygı olmadna cünkü en ufak bi kavgada ooooooooooooo dünyada duyulmayan laflar agzında simdide 2 haftadır muhattap olmuyorum diye

kendini yeni kocana mı saklıyosun gibi asalık bi cümle kuruyo annesiyle ne konusuyo bilmiyorum bu gazı ondan alıyo aslında annesine kızmak gerekmez karakterli bi erkek anasınada laf söylemeli karısınada tek taraflı degil tabiki bendede suc vardır ama ana madde evliligimizde dısardan biri bisey dedimi esimin bana tavır alması

simdi aklımda konusmak geciyo bu sekılde olmaz gel anlasmalı halledelim ama is bulmadan burdan cıkmak istemiyorum bizimkleri düsünüyroum

yıllardır aynı mahalle aynı kisiler esim gelip rezilllk cıkarırmı hani cıkarsın umrumda degil ama bizimkiler canımı cıkıyo cok takarlar hele babam bide kendime kızıyorum sen bu adam icin aileni bıraktın zaten yanlıstı babam demisti bu olmaz ben seni baska yetistirdin sen onlarla yapamazsın diye

babamın lafına gelmis olcam bilemiyorum kızlar dua edin is cıksın ona göre yolumu cizicem insallahh

Birikim falan yapıyordun ne oldu ? Belki şu süreçte işe yarar.

Eşin ara sıra saçmalıyor küçük bi oğlan çocuğu gibi , bi iş bulmak senin için en mantıklı olanı hakkında hayırlısı..

Hakkınızda hayırlısı olsun...

Benim anlamadığım şey şu, demişsiniz ya eşim annesinin ağzına bakıyor vs diye, annesine bile laf söyleten adam niye sizin kaldığınız yere gelip rezillik çıkarsın ki?
Adamın korkarım zaten sizi önemsediği yok ki...

Bana sizin evliliğiniz kurtarılabilir gibi geliyor
Eşini annesinin etkisinden çıkarabilirsin sanki

Ne yaparsan yap ailenle kafan uyuşmuyor ise kendini garantiye almadan hareket etme
Biraz birikim yap ve iş mevzusunu hallet

Mutlumusun esinle bunu sor once kendine .Evet se eger duzene koyabilirsin evliliginini.Kv deni takma konusursa azinin payini ver gec.

Eski konularınızıda bilen biri olarak,eşinizi idare ettiğinizi düşünüyorum. Ama baba evine dönme kaygısı ama başka birşey bilemem ama sevgiden,aşktan ziyade bir idare etme durumu hakim gibi. Zaten siz suyuna gidince gayet idare edilebilir bir adam gibi eşiniz ama belliki bu kez siz geri adım atmadınız.
Bir dönemde çocuk konusunda çocuk olur ayrılırım minvalinde konuşmalarınız vardı yanlış hatırlamıyorsam. Sevgiye dair,aşka dair hiçbir kelimenizi hatırlamıyorum ha eşinizde mükemmel biri değil hatırladığım kadarıyla,olur olmaz harcamalar yapıyordu falan.
Bilemedim. Sevmiyorsanız ,birlikte bir hayatı paylaşmak istemiyorsanız ayrılın demek istiyorum,30 yaş çalışmak,kendi ayakları üzerinde durmak için geç bir yaş değil,o enerji,o güç vardır içinizde eminim. Seneler geçtikçe daha zorlaşıp,gözünüzde büyüyecek herşey

Hakkında hayırlısı olsun limoncu. Ekonomik bağımsızlık çok önemli vardır senin birikimin ama birikimle olacak iş değil bu düzenli gelir lazım, o gelirin de hayatını idame ettirecek kadar yeterli olması lazım.

Bence boşanma işini bir iş bulduktan birkaç ay sonra düşün. Sen de çalışırsan evliliğin gidişatı değişebilir belki de. Eşin daha düzgün davranmaya başlar, sen ona sarmazsın vs. Olmazsa bile birikim yapmış olursun daha rahat edersin.

Simdi kv sinir oluyorsun oteki turlude babana sinir olacaksin zor bir adammis ordada huzurun olmaz misal mesaiye kalsan sorgular veya eve gec gitsen veya bir yere gitmek istesen (konu komsu ne der bosanmis kadinsin vs vs)once isi bul sonra gidisata gelisen olaylara gore olmadi alir esini karsina konusursun mutlu degilsen ayrilirsin belki kafan dagilacak istemeyeceksin ayrilmak

Meslek var mi limoncu ?
Egitim ne ?
Is bulursan tek basina mi yasicaksin ?
Birikim duruyosa ne ala degilse isin zor ...
Allah kolaylik versin

Meslek var mi limoncu ?
Egitim ne ?
Is bulursan tek basina mi yasicaksin ?
Birikim duruyosa ne ala degilse isin zor ...
Allah kolaylik versin
müşteri hizm olarak bilindik cagrı merkezlerinde calıstım en son arcelikte memnuniyet hattındaydım mesaisi cok diye cıkmıstım keske cıkmasaydım 1 haftdır bi sürü is basvurusu yaptım hatta part tıme bile ama ses seda yok basiretim bagladındı heralde

Kimseyi beğenmiyorsun kendi babanı bile, nedense aslında sorunun sende olduğunu düşünüyorum. Çünkü herkes mi kötü olur? Belki senin de insanların hoşuna gitmeyen davranışların vardır ki bir kaç yorumunu da okudum çok kötü yorumlarınız vardı. Aşırı kötü tavsiyeler(!) veriyordunuz.
Bence al eline aynayı ve ben kimim ve karşımdakine nasıl davranıyorum de.

Back
X