• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararımı verdim

Çok h
boyle erkeklerden Allah hepımızı korusun.mumkunse bu adamlar evlenmesın ya kadınların hayatlarını mafetmekten baska bır sey degıl bu[/QUOTE çok haklısın resmen hayatıma girdiği günden beri herşwyi zehir etti böle bi insan görmedim tanımadım sevmediğim halde zorla tutuo yanında ya yok böle bi takıntı

arkadaslar resimler mahkemede delil olarak kabuledilir mi? cevap bekliyorum. birde arkasim evden kacmak cozummu ya dibini goremedigin Kòr kuyuya Kendini atma .. sen disariyi bilmiyorsun galiba ne ac kurtlar var avda bekleyen .. arkadas senin kac ay tutacak yaninda ..sorununu cozmelisin ama cozum.evden kacmak olmamali ...
Şöyle gerçekten güvendiğim derdimi anlattığım kız arkadaşlarım var mahkeme bitip boşanana kadar bi süre onlarda kalıcam çünkü çok sorun olay çıkıcak eminim ailemde laf söylücek tahammül edemem o yüzden delil toplayıp boşancam ailemin yanında kalırsam bana da bişi yapar die korkuyorum ayrıca

soylesın
bunca sey yasandıkdan sonra kı evlendıkden sonra ne olursa olsun aılen senın yanında olacaktır
ıllakı sorun yasayacaksınız zorluk yasayacaksınız fakat bu durumdan daha kotu olmayacak
en azından kurtulursunuz ustunuzden yuk kalkar
Şimdi kedi gibi resmen nazik bi adam oldu yemin ettim yapmıcam bi daha ağlamalar sızlamalar kapanıo ayaklarımı öpüo of ya kafayı yemek üzereyim gerçekten

en ıyı sız tanırsınız onu ama haddım olmadan fıkrımı soylemem gerekırse aynı hataları tekrarlayacak...

bu adamın sana niye şiddet uyguluyor o kısmı geçtim senle daha iyi geçinmeye çalışmalı zorla evlenen sensın çünkü

Guzel arkadasim bak 9 sayfa olmus konun. Ilk mesajini duzenleyebiliyorsan duzenle. Orada topla konuyu ki anlasilsin. Yorum yapabilmek icin tek tek mesajlari okumak zorunda kalinmasin.

Uzuldum durumuna. Insan musveddesiyle evlenmissin. Tehdit hakaret siddet.. Hele ayagi agrimasa vuracakti yazmissin ya. Buraya kocana ettigim kufuru yazmiyim. Allah merhamet versin gonlune.. Tez zamanda kurtulursun insallah bu adamdan. Yapip yapip ozur dileyen hataliydim affet diyen tiplerden hic haz etmem. Insan bir kerr ozur diler daha da o hatayi tekrarlamaz. Aksi takdirde karsindakini salak yerine koymus oluyorsun. Allah yolunu acsin da tezz zamanda kurtul bu adamdan.

sevgın yoksa dusunmene gerek yok bence :KK64:
o sana uzuluyormu acıyormu oyle psıkolojık baskı yaparken...
ya adam olsun ya adam olsun uleyn :KK12:

Uzuldum durumuna. Insan musveddesiyle evlenmissin. Tehdit hakaret siddet.. Hele ayagi agrimasa vuracakti yazmissin ya. Buraya kocana ettigim kufuru yazmiyim. Allah merhamet versin gonlune.. Tez zamanda kurtulursun insallah bu adamdan. Yapip yapip ozur dileyen hataliydim affet diyen tiplerden hic haz etmem. Insan bir kerr ozur diler daha da o hatayi tekrarlamaz. Aksi takdirde karsindakini salak yerine koymus oluyorsun. Allah yolunu acsin da tezz zamanda kurtul bu adamdan.
Allah razı olsun inan tam vurucaktı ayağına ağrı girdi dedim allahın taktidir bu başka bişi değil

bu adamın sana niye şiddet uyguluyor o kısmı geçtim senle daha iyi geçinmeye çalışmalı zorla evlenen sensın çünkü
Ya bende onu anlamıorum sonuçta istemeyen benim herşeyime katlanmalı sarılmıyorum sinirlenio herşeye sinirli e bile bile aldın normal yaptıklarım ama günah geçisi benim yine ya hak mı bu

Ya bende onu anlamıorum sonuçta istemeyen benim herşeyime katlanmalı sarılmıyorum sinirlenio herşeye sinirli e bile bile aldın normal yaptıklarım ama günah geçisi benim yine ya hak mı bu

hala tehtid edebileceğini sanıyor bence artık doktor kontrolüne götürecek ailenizde değil iftiralar atabilir ama nasıl ispatlayacak evlendiniz ciddi ve net şekilde konuşmalısınız bence boşanacağım artık ben yokum gibi. adam olman için çok dayandım ama hep beni ezdin aşaladın gibi

hala tehtid edebileceğini sanıyor bence artık doktor kontrolüne götürecek ailenizde değil iftiralar atabilir ama nasıl ispatlayacak evlendiniz ciddi ve net şekilde konuşmalısınız bence boşanacağım artık ben yokum gibi. adam olman için çok dayandım ama hep beni ezdin aşaladın gibi
Neler dedim bak sende kendie yazık ediosun seni seven biriyle evlenebilirsin die ben senden başkasını istemiorum boşanmam kendimi yakarım yine boşanmam çocukta yapma yatma yinede boşanmıcam dio

Neler dedim bak sende kendie yazık ediosun seni seven biriyle evlenebilirsin die ben senden başkasını istemiorum boşanmam kendimi yakarım yine boşanmam çocukta yapma yatma yinede boşanmıcam dio

dava açabilirsin ailenede anlat ve davanı aç canım bu iş böyle gitmez

Allah razı olsun inan tam vurucaktı ayağına ağrı girdi dedim allahın taktidir bu başka bişi değil
Canim benim sana hukuki olarak yol gosteremem. Bu konuda bilgim yeterli degil ancak cok uzuldum durumuna. Gercekten cok icten dua etttim. Bugun agri giren ayagi yarin tas olursa hic sasirmam. Aciz herif gucu sana yetiyor tabii. Dualarim seninle.

Back
X