- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi Orman perisi olsam
-
Aynen bende hiç sevmiyorum benimde oğlum sağolsun telefon görünce kuduruyor :)Yok ama hem kitabın tadını vermıyor hem kızım elimde telefon görünce ağlayıp telefonu istiyor. Maalesef pdf okumak yapabıldıgım bişey degil
Çok teşekkür ederim bilgi icinMerhaba, ben asyada yasiyorum, asyada maske takmak cok gundelik bir durum. Ocak sonundan beri de vakalar bizde gozukmeye basladigi icin, %80 ben de maske takiyorum disari cikarken. Ancak maskeyi yikadiginiz anda -ya da islandigi anda- porlari aciliyor. Ozellikle cerrahi maske ise koruyuculugunu yitiriyor. O sebeple ic kismina iki kat kagit havlu koyup onu gunluk degistirirseniz daha cok isinizi gorecektir. Maske ile direkt temas etmediginiz icin terlediginizde de maskenin islanmasini engellersiniz. Kolay gelsin, umarim isinize yarayan bir bilgi olur.
Aynen bende hiç sevmiyorum benimde oğlum sağolsun telefon görünce kuduruyor :)
Bu dönemde nasıl misafir kabul ediyorsunuz.Cocugunuz çok kucuk ve siz doğumdan yeni çıkmış sayılırsınız.Aman lütfen hiç ama hiç kimseyi misafir kabul etmeyin , sizde gitmeyin.Bu dönemde ayıp layık olmaz kimseye.Cocuk küçük korona geçtikten sonra bekliyorum deyin.Kimsr sizin sağlığınızdan önemli değil.Gerekirse doktor kimseyle görüşmeyi diye tembihledi deyin
Sadece çalışanlar işine gitse sorun yok.cani sıkılan bankaya geliyor.cekmeyecegi krediyi hesaplanıyor çektiği krediyi öteletiyor.Allh sağlık çalışanlarının yardımcısı olsun.zira ben aşırı sinirliyim.tahammul edemiyorum gereksiz gelenlereKarantinada olmamıza izin yokki işe git gel..
Olması gerek o, çamaşır suyu ve sabunla yıkayıp güneş olan bşr yerde bırakıp kurutup öyle içeri alacaksınız. Ekmek paketli olmalı yoksa kendimiz yapmamız gerekiyor.Koruyoruz ama illa ekmek aliniyor marketten bisey aliniyor artik market posetlerini bile yıkıyorum okb oldum sanirim
2 saat de bekletiyorum ben paketli ürünleri yıkadıktan sonra dogru mu yapıyorum acaba?Daha mı uzun beklersem acaba bir bilginiz var mı?Olması gerek o, çamaşır suyu ve sabunla yıkayıp güneş olan bşr yerde bırakıp kurutup öyle içeri alacaksınız. Ekmek paketli olmalı yoksa kendimiz yapmamız gerekiyor.
Pdf den kitap indirme vs. nasil yapılıyor acaba?Program falan mı indirmek gerekiyor?Göz problemin yoksa pdf okuyabilirsin
Wattpad tarzı uygulama ve siteler var canım ücretsz çok var google yaz çıkarPdf den kitap indirme vs. nasil yapılıyor acaba?Program falan mı indirmek gerekiyor?
Teşekkürler geri dönüşünüz icin.:)Wattpad tarzı uygulama ve siteler var canım ücretsz çok var google yaz çıkar
Normalde silindikten sonra eğer bezleri tekrar tekrar kullanmıyorsanız %99 temizlendiği iddia ediliyor. Ve bir süre bekleyin deniliyor ama süresini söylemiyorlar. Bir yere oda içerisinde, evde değil ama kapalı balkon gibi koyup bir gün beklemek bana daha mantıklı geliyor. Birileri çalışma yapsa da biz de okusak değil mi? Özelikle güneş ışığında kurumaya bırakmak, 60 derece üstünde sabunla paketleri yıkama mantıklı. Dışarıdan gelir gelmez ayakkabıları, kıyafetleri de güneş alan bir yere koymak ve hatta mümkünse yıkamak gerekiyor.2 saat de bekletiyorum ben paketli ürünleri yıkadıktan sonra dogru mu yapıyorum acaba?Daha mı uzun beklersem acaba bir bilginiz var mı?
Evet yani biri acıklama yapsa bizde kafamıza göre seyler yapmasak. Kıyafetleri direkt yıkıyorum eğer dısarı cıktı isem. Aldıgım ürünleri de yıkayıp 2 3 saat balkonda bekletiyordum. Bir gün beklersem daha iyi olabilir. Çok tşk ediyorumNormalde silindikten sonra eğer bezleri tekrar tekrar kullanmıyorsanız %99 temizlendiği iddia ediliyor. Ve bir süre bekleyin deniliyor ama süresini söylemiyorlar. Bir yere oda içerisinde, evde değil ama kapalı balkon gibi koyup bir gün beklemek bana daha mantıklı geliyor. Birileri çalışma yapsa da biz de okusak değil mi? Özelikle güneş ışığında kurumaya bırakmak, 60 derece üstünde sabunla paketleri yıkama mantıklı. Dışarıdan gelir gelmez ayakkabıları, kıyafetleri de güneş alan bir yere koymak ve hatta mümkünse yıkamak gerekiyor.
Rica ederim sevdiğin tarzları söylersen öneri de yaparım ihtiyacın olursaTeşekkürler geri dönüşünüz icin.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?