- Konu Sahibi Orman perisi olsam
-
Maske dayanmıyor malesef gergi. Değiştirmek lüks...yıkayıp çift kat kullaniyorumMutlaka kullanın. Hatta maskeleri her gün değiştirmeniz gerek. UV lamba sipariş edin. Basit bir lamba. İşte öğle araları veya kimse yokken çalıştırın.
Herşeyi dezenfekte etmek mental olarak yoruyor. Bir de emin olamıyoruz yeterli sildik mi. Şuna elimi sürdüm 10. Kez yıkamam gerekiyor mu.En zorlandım şey, marketten gelen gıdaları dezenfekte etmek.
Tahin kavanozunun içine sabun kacirmisligim, paketli çikolatayı sıcak suda yıkarken eritmisligim var temizleyeceğim derken
Dışarı çıkmaya niyet etsek eldiven, maske takmak, kıyafetleri balkonda soymak, bu süre zarfında hiçbir yere dokunmamak gibi gibi..
Bazen canımın istediği şeyleri alıp gelmek, eşime de aldırmak aşırı eziyet geldiği için kendimi yemis sayıyorum
Ha bir de damacana su söyleyip, çamaşır suyuyla aklayip paklamak.
Sanırım en büyük sıkıntım bunlar.
Kesinlikle kurtulanlar var. Kronik hasta olup yaşı ileri olup kurtulan çok kişi var. Hatta kurtulanların sayısı daha fazla. Onlara Direk ölüm diye bir durum yok. Korkularınızı anlıyorum.Arkadaşlar çok kötüyüm ben bu süreç beni çok etkiledi.anne babam tansiyon şeker hastası
Illa bulaşırsa öldürecek mı bu virüs? Duyduğunuz bildiğiniz var mı kronik hastalığı olup kurtulan
Lütfen bilgi verin
Hayır canım 80 yaşın üstünde mortalite oranı %30diye okudum. Stres yapmak ve kendinize olumsuz telkin vermek daha kötü. Çin’de o kadar hastanın içimde çalışan doktorların, hemşirelerin, yakma görevlilerin bir kısmı yakalandı. Siz koruyun kendinizi.Arkadaşlar çok kötüyüm ben bu süreç beni çok etkiledi.anne babam tansiyon şeker hastası
Illa bulaşırsa öldürecek mı bu virüs? Duyduğunuz bildiğiniz var mı kronik hastalığı olup kurtulan
Lütfen bilgi verin
Cidden kafayı yemek üzereyimKesinlikle kurtulanlar var. Kronik hasta olup yaşı ileri olup kurtulan çok kişi var. Hatta kurtulanların sayısı daha fazla. Onlara Direk ölüm diye bir durum yok. Korkularınızı anlıyorum.
Mecburen eldeki imkanları değerlendireceğiz. Yıkayıp kullanmak mecburiyetiniz varsa bu şekilde kullanmaya devam edin. Alınan her önlem bir işe yarayacaktır.Maske dayanmıyor malesef gergi. Değiştirmek lüks...yıkayıp çift kat kullaniyorum
Koruyoruz ama illa ekmek aliniyor marketten bisey aliniyor artik market posetlerini bile yıkıyorum okb oldum sanirimHayır canım 80 yaşın üstünde mortalite oranı %30diye okudum. Stres yapmak ve kendinize olumsuz telkin vermek daha kötü. Çin’de o kadar hastanın içimde çalışan doktorların, hemşirelerin, yakma görevlilerin bir kısmı yakalandı. Siz koruyun kendinizi.
Ya sizi korkutmak için söylemiyorum ama bence ekmekleri cok fazla elliyor insanlar. Bir süre ekmek yemeseniz birsey olmaz. Gerci yüzeyde yasayamayacagını söylüyorlar bazı doktorlar 2 saat diyor. Tam bilgi sahibi değilim. Sebzeleri ve meyveleri yıkabiliyoruz en azından. Paketli gıdaların da önceden ambalajlanmıs olduklarını üstünde görebiliyoruz.Koruyoruz ama illa ekmek aliniyor marketten bisey aliniyor artik market posetlerini bile yıkıyorum okb oldum sanirim
Göz problemin yoksa pdf okuyabilirsinAy tam benım yasamım. Kitap okumak nasıl mutlu edıyor benı kütüphaneye gidemeyecincs kitapsızda kaldım en çok üzen şey
Sen okul öncesi öğretmenisin elbette anlarsın bu işlerden. Büyük kreşe gidiyor , öğretmenleri dile çok yatkın olduğunu, değişik kelimeler kullandığını ve kendini çok iyi ifade ettiğini söylüyorlar. O zaman acaba küçüğü salarak yanlış mı yapıyorum diye düşünüyor insan. Neyse konuya limon sıkmayalım bu mevzu çok su götürür ziraTek bir doğru yok aslında. Çocuğa, ortama, yaşam tarzınıza uygun olan doğruyu siz seçeceksiniz. Yeni Dünya kendini sürekli sorgulayan ebeveynler olmamıza vesile oldu. Buna gerek yok. Çocuğa, onu sevdiğinizi hissettirmek, yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamak ve günde yarım saat onunla oyun oynamak kafi. İsteyen ve vakti olan daha fazla oynar ama minimum yarım saat yeterli.
Aman Allahım sıkılıyor çocuğum acaba ne yapsam da sıkıntısını gidersem demek saçmalık. Bırakın sıkılmayı da öğrensin. Bırakın bireysel yaşamı öğrensin. Bağımlı olmasın. Ben de yaptım o hataları ancak şu an yapmıyorum. Çünkü ilkokulda bağımsız olması gerektiğini biliyor ve onu hazırlıyorum şimdiden. Ben ilkokulda onu kapıda bırakıp gittiğimde sudan çıkmış balığa dönsün istemiyorum.
Ben çocukken ihtiyaçlarım tam manasıyla karşılanmıyordu. Çok fazla sıkılıyordum. Ancak bunun bana en büyük katkısı beş yaşında minicik bir çocukken ve sınıf arkadaşlarım benden üç yaş büyükken kendimi ezdirmeden kendi ihtiyaçlarımı karşılama becerisi geliştirmekti. Ve dahi hayalgücümün fazlaca gelişmesi :) tam da bu yüzden bugünlerde evdeyken sızlanmıyor, kendimi oyalayacak şeyler buluyorum. Kendimden sıkılmıyorum, kendimle yalnız kalmaktan korkmuyorum.
Salın çocukları :)
Yok ama hem kitabın tadını vermıyor hem kızım elimde telefon görünce ağlayıp telefonu istiyor. Maalesef pdf okumak yapabıldıgım bişey degilGöz problemin yoksa pdf okuyabilirsin
Sadece instagram var bende de birde kk işte. İnşallah bi pasta alırız o gün hayat işte garip ne olacağı belli olmuyor. Diyabetim var maalesef yüksek riskSosyal medya çok toksik olabiliyor. Sadece İnstagram ve Pinterest kullanıyorum. Twitter falan aşırı derecede toksik. Twitter hesabım yok.
kitap okuyabilmenize sevindim. Çünkü zamanınızı iyi değerlendirmiş oluyorsunuz.
yaza bu durum bitmiş olur umarım. 1 yaş doğum gününü istediğiniz gibi kutlarsınız. 1 yaşında olduğu gün evde resmini çekmeye çalışın. Yaza Ümit ediyorum bir ilaç bişey bulunmuş olur o zaman istediğiniz gibi kutlarsınız.
kronik hastalığınız nedir.Özelse şöylemize gerek yok tabiki. Sizi risk listesine sokuyor mu.
Maske dayanmıyor malesef gergi. Değiştirmek lüks...yıkayıp çift kat kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?