- 23 Ekim 2013
- 676
- 1.368
- Konu Sahibi Orman perisi olsam
Benim su anda tek endisem tuvalet kagidi ve un. Makarna varda unla tuvalet kagidi az kaldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz bilgisayardan ya da herhangi bir ekrandan okumaya uzun saatler dayanAmayabilir. Çıktı alabilirseniz daha rahat okursunuz.Pdf den kitap indirme vs. nasil yapılıyor acaba?Program falan mı indirmek gerekiyor?
Allah yardımcınız olsun.Dualarimiz sizinle.Bugunler geçecek inşallah.Sabir dua ve umutlaKarantinada olmamak :)
Benim calisip cocuklarimin evde olup Eve yorgun gelip onlarla kaliteli zaman gecirememek. Eve gelip direk dusa girmek, sac dibim egzama oldu.
Saglik calisani olmak ayri bir stress. Kac gecedir uyuyamiyor mide bulantisi cekiyorum. Galiba hepsi stressden.
Bilemedim, hastayım çok kötüyüm deyip gecistirseniz belki korkup gelemezler.Ya da rahatsız etmeyelim derler,sonuçta hastasiniz.Yuzlerine söylemekte zorlanıyorsanız başka bir çözüm bulun. Yorgunum deyip bırakmayın ,bir yol bulun derim, durum ciddi Allah korusun.insanlar çok dusuncesizler yaInsan olana anlatilacak seyler yazdiklariniz. Malesef gelenler insan degiller yani daha nasil anlatilabilir bilmedigimden artik biraktim... cunku gercekten yorgunum. Bundan bir kk konusu cikar ama gelen oneriler hep yuzlerine soyle gelmeyin diye olacagindan soz bitti.
İnsan ırkının doğanın dengesini bozması çok etkili oldu.11 gün oldu, ülkemizde ilk vaka görüldüğünden beri sokağa çıkmıyorum. Virüsün aniden geldiğini de düşünmüyorum çünkü Avrupa'ya sıçramış bir virüs en nihayetinde gelecekti ülkemize. Beni asıl endişelendiren gelmezse neler olacağıydı. Durumun geçici olduğunu biliyorum, bu dünya üzerindeki ilk salgın değil sonuçta öyle ya da böyle bütün salgınlar bir şekilde bitiyor. Gece yarılarına kadar düşünen bir insan olarak hala bol bol düşünüyorum.
Ekonomimiz bir sokağa çıkma yasağını kaldırır mı?
Bu doğanın insanlıktan aldığı intikam olabilir mi?
Neden insanlar din, dil, ırk ayırmaksızın uyum içinde yaşayamıyorlar?
Üretmek sadece ücretli çalışmak mıdır?.. vs
Oğlum kendi halinde kah cam da kah oyun da ben dizi, kitap, dans ekseninde...
Teşekkür ederim öneriniz için.Haklisiniz, virüsten korunucam diye gözlerimden olmayayım bu kez de:)Gözünüz bilgisayardan ya da herhangi bir ekrandan okumaya uzun saatler dayanAmayabilir. Çıktı alabilirseniz daha rahat okursunuz.
Ayyy bende ayni sekilde. Yalniz degilmisimInstagram beni mahvetti millet kendini karantinaya alıp gün varmışcasına keke poğaçaya boğdu bende hamileyim gördükce canım istiyo
Evet sonuna kadar haklısınız, ben de aslinda hep diyorum annelerimiz cogumuzu bizim cocuklarimizla ilgilendigimiz gibi ilgiyle buyutmemislerdir eminim, benim oyle en azindan kendi halimde buyudum, yeterli olduğumu düşünüyorum... dışarıdan bakamamışım yardımcı oldunuz tekrar teşekkürler :)Yahu öğrenmesin bir süre bilgi yetmezliğinden komaya girmez korkmayın :) şu an amacımız tüm aile bireylerinin ruh sağlığını korumak. Hatta tek amaç bu. Bunu sağlarken çocuğun bilgi ihtiyacı ötelenebilir ki minicik çocukların buna çok da ihtiyacı yok. Yanındasınız, sevgi veriyorsunuz, ilgileniyorsunuz, yaşamsal ihtiyaçlarını gideriyorsunuz kafi. Bilgi derseniz, çocuklar kendileri ile baş başa kalınca da öğreniyorlar. Uygulamalı olarak bilgi ediniyor, öğrenmeye devam ediyorlar aslında. Canınızı sıkmayın bu hususta. Mükemmel değil, yeterli ebeveyn olmak amacımız :)
Bilemedim, hastayım çok kötüyüm deyip gecistirseniz belki korkup gelemezler.Ya da rahatsız etmeyelim derler,sonuçta hastasiniz.Yuzlerine söylemekte zorlanıyorsanız başka bir çözüm bulun. Yorgunum deyip bırakmayın ,bir yol bulun derim, durum ciddi Allah korusun.insanlar çok dusuncesizler ya
istanbuldayım ben ve dışarısını hayalet şehir gibi görmek ürpertici evet.ama bi yandan da diyorum ki oh be girin evinize oturun şöyle de daha çabuk atlatalım şu dönemi, yaza sarkmasın.Bunu algılamak bile yoruyor insanı. Korkutuyor. Hayat durdu birçok açıdan. Dışardan araba bile geçmiyor. Sessiz inanılmaz heryer. Korkutuyor.