• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaman tayin

mermu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
10
5
86
36
Arkadaşlar herkese iyi geceler. Sorun sayılmasa da aklıma takılan birşeyler var ve fikir almaya geldim. Karamana tayinimiz çıktı ve hiç bilmediğim bir şehir nerede oturulur neler yapılır bilmiyorum. Beni bu konuda aydınlatacak arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim. ( özellikle memur arkadaşlar neler yapıyorsunuz? Nasıl bir şehir sizin açınızdan?)

Kardeşim karaman da yaşıyor.tokı de.avm yok ama çarşısı felan var.onlar alıştı .küçük yerde yaşamak daha kolay diyorlar.Ama bence küçük bir şehir de değil. Ama ankara ıstanbul gibi trafik felan derdi olmuyor.

Karaman merkez mi ilçesi mi?
Karaman kendi halinde küçük bir şehir. Konya'ya, Mersin'e ve Antalya'ya yakın. Gezilebilecek çok güzel köyleri, doğal güzellikleri var.
Öyle büyük cafeleri, avmleri yok. Ulaşım sıkıntısı zaten yok.
Başka aklınıza takılan var mı?

Karaman merkez. Çok küçük bir yer diye duydum sosyal hayat yokmuş galiba. Alışabilirmiyim bilmiyorum istanbuldan sonra çok zorlanıcam galiba😔Yorumlarınız için teşekkürker

Karaman merkez. Çok küçük bir yer diye duydum sosyal hayat yokmuş galiba. Alışabilirmiyim bilmiyorum istanbuldan sonra çok zorlanıcam galiba😔Yorumlarınız için teşekkürker
Çok zorlanacaksınız ben karamanda yaşıyırum 1 buçuk sene oldu hala alışamadım hele istanbuldan sonra çok zor olur sizin için Karamanda yapılacak en güzel şey evinizde oturmak diyebilirim kışın 8 den sonra çarşıda hayat biter yazın hareketlidir çarşı ama bir isnet paşa var başka gidilecek hiçbir yer yok.

bizim de üniversiteye çıktı tayinimiz öğretim üyesi oldu eşim o yüzden düzenimii boZacağız çok zor geliyor bana 😕 avm açılacak diye haberler vardı sosyal hayat yokmuş evet

Arkadaşlar herkese iyi geceler. Sorun sayılmasa da aklıma takılan birşeyler var ve fikir almaya geldim. Karamana tayinimiz çıktı ve hiç bilmediğim bir şehir nerede oturulur neler yapılır bilmiyorum. Beni bu konuda aydınlatacak arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim. ( özellikle memur arkadaşlar neler yapıyorsunuz? Nasıl bir şehir sizin açınızdan?)
. Nasıl alıştınız mı en güzel semti neresi nezih yeri. ben de arıyorum oradan ev tutmak içln okula giden kızım var mühit öenmli

Bizdr karamanda 2 3 yıldır yasıyoruz. Sosyal hayat yok. Avm nin açılacagı yok 2 yıldr beklıyoruz. Komsuluk hiç yok. Hele komsulat karamanlıysa kimseye ihtiyacımız yok havasında olup kapı bıle çalmıyorlar. Selam almaktan vermekten acizler. Hiç sevmiyorum maalesef dısardan gelen herkes aynı seyı söyluyor 🙄 🙄

bizim de üniversiteye çıktı tayinimiz öğretim üyesi oldu eşim o yüzden düzenimii boZacağız çok zor geliyor bana 😕 avm açılacak diye haberler vardı sosyal hayat yokmuş evet
Üniversitesi birçok ilinkine göre gayet güzel ve geniş. Arada çay kahve içmeye pikniğe üniversitenin bahcesıne gidiyoruz yazın

Bizdr karamanda 2 3 yıldır yasıyoruz. Sosyal hayat yok. Avm nin açılacagı yok 2 yıldr beklıyoruz. Komsuluk hiç yok. Hele komsulat karamanlıysa kimseye ihtiyacımız yok havasında olup kapı bıle çalmıyorlar. Selam almaktan vermekten acizler. dısardan gelen herkes aynı seyı söyluyor 🙄 🙄

Ç

Benim eşimde üniversitede onun için burdayız 3 yıldır hala açılmadı o avm 🙄

Bizdr karamanda 2 3 yıldır yasıyoruz. Sosyal hayat yok. Avm nin açılacagı yok 2 yıldr beklıyoruz. Komsuluk hiç yok. Hele komsulat karamanlıysa kimseye ihtiyacımız yok havasında olup kapı bıle çalmıyorlar. Selam almaktan vermekten acizler. Hiç sevmiyorum maalesef dısardan gelen herkes aynı seyı söyluyor 🙄 🙄
Komşuya selam veriyosun yüzüne bakmadan dönüp gidiyor. Maalesef insanları biraz cins.. 😕

Komşuya selam veriyosun yüzüne bakmadan dönüp gidiyor. Maalesef insanları biraz cins.. 😕
Kesınlıkle öyle artk bizde kabugumuza çekilip bunu dert etmeyı bıraktık. Çevremizi bizim gbi başka şehirden gelen insanlardan oluşturduk

Alışabiliniz mi arkadaşlar baya tutucu bir yer diye duydum

Gunlerdir keske karamanin bi kasabasinda yasasaydim diye dusunuyorum ne deprem var ne virus ne araba ne insan ne kirlilik ne ses valla sanslisiniz🤪

Back
X