Karaman///70

• Konu Sahibi ekinoksal
  • Başlangıç Tarihi
  • Konu Sahibi ekinoksal
bende karamanlıyım arkadaşlar sevgiler 70 karaman

• Konu Sahibi ekinoksal
istanbulda dogdum büyüdüm ama her yaz karamandayım

• Konu Sahibi ekinoksal
ben de bayram tatilinde karamandaydım.. yalnız bayramın ilk günü dışarda güzel bi akşam yemeği yiyelim diye çıktık her taraf kapalıydı.. aç kaldık resmen.. hadi küçük lokantalar neyse de birtat filan kapalıydı yadırgadım biraz.. üniversite şehri artık karaman, biraz daha açılmak lazım benden söylemesi..

• Konu Sahibi ekinoksal
slm millet 3. aydan 10. aya kadar bu kadarcıkmı karamanlı geldi :)

• Konu Sahibi ekinoksal
he canım Karaman'da öyle lüksleri aramıyacan. Sen gel birde Mutu gör :)

• Konu Sahibi ekinoksal
he canım Karaman'da öyle lüksleri aramıyacan. Sen gel birde Mutu gör :)

yalnız herhangi bir şehirden bahsetmiyorum ki, üniversitesi olan bi şehirden bahsediyorum. bir sürü genç insan olacak karaman'da, onların vakit geçirebileceği yerler yaratmak lazım. gençlerin kendilerini ifade edebilecekleri, sosyalleşebilecekleri ortamlar olmazsa yanlış yola sapmazlar mı? sıkıntıdan ne yapacaklarını şaşırırlar. bu taraftan ele aldım ben olayı. yoksa o akşam aç kalmadık çok şükür, oturduk makarna yaptık yedik. yaz mevsimindeki hareketliliği kışın da sürdürmek lazım bence.

• Konu Sahibi ekinoksal
bende araniza yeni katildim.bende karaman´´liyim
cok güzel bir site burasi yaa ne güzell:)

• Konu Sahibi ekinoksal
dışardan gelenler gittigi zaman hareket bitiyo karamanda
ama yazın baya hareketli
gerçi küçük yer fazla gidecek yer yokki
kale lunapark fln var
bi dee ışıkogullarının dondurmasından yemeyen var mıdır :)

• Konu Sahibi ekinoksal
ben onu yemedim, yediğim en egzotik şey taze nohuttu

• Konu Sahibi ekinoksal
Herkese merhaba,bende Karamanlıyım.Mehmet bey ilköğretim okulu yakınlarında oturuyorum.Siteye bugün üye oldum ve hemşerilerimi görmek istedim.Herkese kucak dolusu sevgiler...

selamlar canım ben 2.3 sınıfı mehmetbey ilk ögretim okulunda okumuşdum şimdi oraları görsem belki tanıyamam 15 sene oldubenneyaptımki

• Konu Sahibi ekinoksal
ahhhh ahhhhhh yazılarınızı okudumca karamanımı özledimmsenağlama
geleli 3ay oldu ve gitmeme 10ay var dahaasenağlama
karamanın herşeyini özluyorum oradakilere sesleniyorum pazarın kıymetini bilin sizlerin çöpe attıgınız sararmış sararmış maydonoz solmuş patlıcan vs vs biz burada onlara para verip alıyoruz karamanın pazarına gidince önume ne geliyorsa almak istiyorum çok guzle herşey var biz burada marul buldugumuzda seviniyoruz

• Konu Sahibi ekinoksal

ewet dimi ya
hele batırık olacakta yiyycez.pazara çıkıcan malzemesini alıcan ohhhhhhhhh inş. bayrama gideriz ya çok özledim.ben gelelide 2ay oldu her yaz ordayız ve yaza çok var.kaydirigubbakcemile3

• Konu Sahibi ekinoksal
günaydın karamanlılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

• Konu Sahibi ekinoksal
karamanlılar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz

• Konu Sahibi ekinoksal
buralardayız canım hoşgeldin kız batırık dedin canım çekti akşam akşam şimdi olacak

• Konu Sahibi ekinoksal
aman karamanlılar burdaymışş nabersinizz

• Konu Sahibi ekinoksal
benden başka karamanlı yokmu buraya uğrayan nerdesinizzzzzzzzz karamandakiler tabi uğramaz çünkü hasretlikleri yok
ben hergün bakıyom kim var yok diye...karamanlılara selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…