HPV 16,31,11

Merhaba iyileşmek için önce moralini yüksek tutmalısın,Yapman gerekenler sigara içiyorsan bırakman, cinselliğe ara vermen(pinpon etkisi yapıyor) ve bağışıklıgını güçlendirmek.Hpvliyiz diye google yazarsan Aryanın sitesindende bilgiler edınebilirsin
Cinsel hayatım yok sigara da içmiyorum ama pek umudum yok Valla ya

Erkeklerde bunun tespiti çok zor. Okadar emin misin onun sana bulaştırmadıgına. Hemen kendini suçlama bence. Doktora sorsan o bile net bişey demez sana. Yeşil çay iç çörek otu yagı iç bir tatlı kaşıgı. İlaç haricinde bunlar iyi geliyor.
Bu arada zencefil zerdeçalıın bir çay kaşığını mı toplam kullandın bala o kadar koydum dedin ya ben süre koyuyorum ama her gün bir çay kaşığı toz zencefil ve zerdeçal koyuyorum yani her gün 1 kaşık koyuyorum tabi çoğu bardakta dipte kalıyor

Hayır alınmadı sadece orada rahim ağzının etrafını kaplayan yani cin 3 lezyon alındı. Rahimim duruyor rahimi almadılar. Rahim hemen alınmıyor. Anlatmak istediğim bu.
Rahimin alınması için çok aşamalara gelmiş olması gerek. Hatta bana doktorum rahim den emar çektirdi eğer ki bu kötü hücre var ise lenf bezleri e falan zarar vermiş mi sıçramış mı diye çok şükür temiz geldi

Bence güzel sonuçlar alacaksınız ben buna inanıyorum yaşınız çok genç hele gene sizin yaşlardakilerin bu virüsü atması çok kolay. Siz içinizi ferah tutun. Yaptığınız içtiğiniz herşeyden bana şifa olsun bu virüsü atmam kurtulmam için bana yardımcı ol de içinden inan bana oluyor umarım güzel sonuçlar yazarsın. Ama doktor gerçekten çok önemli. Benim sonuçlaırm cin 3 çıktı son durak doktor bana 2 veya 3 yıl sonra kanser olabilirdin dedi hocam kötü mü ddm bana tek dediği şey sen kanser değilsin bunu sakın unutma dedi hep. Sende öyle kanser değilsin ve ne mutlu bize ki bunu erken farkettik.
Bu arada zencefil zerdeçalıın bir çay kaşığını mı toplam kullandın bala o kadar koydum dedin ya ben süre koyuyorum ama her gün bir çay kaşığı toz zencefil ve zerdeçal koyuyorum yani her gün 1 kaşık koyuyorum tabi çoğu bardakta dipte kalıyor

Benim cin 1 ve cin 2 çıktı kesinlikle kanser değilsin dedi. Ben 6 kutu Ahcc kullandım 3 şişe deflagyn kullandım. B12 kullandım d vitamini multivitamin aldım.curcumin diye bir takviye var onu kullandım propolis kullandım suya damlatılandan. Beo ninkini aldım. 2 ayda bir b12 d vitamine mi diğer tüm tahlillerimi yaptırdım. 6 ay sonra kontrol dedi doktor ben 7 ay da gidebildim hem smear hem hpv testimi bugun aldım ve sonucu negatif ikisi de. Ve ben de hpv 16 vardı yüksek riskli olan.
Rahim ağzı hemen alınmaz bence araştır. Umarım kötü bir sonuç çıkmaz korkma doktorum bana başında dedi sen kanser değilsin dedi cin 3 ve hpv 16 olduğu halde
Merhaba doktor bana hiçbir takviye vermedi. Bazı ilaçlar deneniyor ben vermiyorum dedi profesör:KK43: 6. Aydaki smear sonucu ve hpv sonucu önemli dedi. Ona göre gebelik planlanacak. Sigara içiyorum maalesef stresten daha da arttırdım:KK43: folik asit ve B12 kullanmaya çalışıyorum. Eczaneden imunex alayimndiye düşündüm. Ne bileyim günde bir bardak kefirin içine bir çay kaşığı çörek otu ile bir çay kaşığı saf polen koyup içiyorum:/ ne yapacağımı şaşırdım korkuyorum

Merhaba doktor bana hiçbir takviye vermedi. Bazı ilaçlar deneniyor ben vermiyorum dedi profesör:KK43: 6. Aydaki smear sonucu ve hpv sonucu önemli dedi. Ona göre gebelik planlanacak. Sigara içiyorum maalesef stresten daha da arttırdım:KK43: folik asit ve B12 kullanmaya çalışıyorum. Eczaneden imunex alayimndiye düşündüm. Ne bileyim günde bir bardak kefirin içine bir çay kaşığı çörek otu ile bir çay kaşığı saf polen koyup içiyorum:/ ne yapacağımı şaşırdım korkuyorum
Merhaba benim doktorum bana Ahcc ve deflagyn verdi ben onları kullandım. B12 d vitamini c vitami bunları hiç bırakmadım. Ben takviye gerek yok diyen doktorlara inanmıyorum bu virüs bağışıklık sistemini yüksek tutmazsan vücuttan gitmiyor sigarayı bende bırakamadım maalesef evet doğru 6 ay sonra yapılacak testlere bağlı ama birazda biizm elimizde bunu yenmek hiç birşey yapmadan ben gideceğini pek düşünmüyorum

Merhaba
2 yemek kaşığı bal
1 tatlı kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
Çok az da karabiber
Bunu küçük bir kavanozda yap macun gibi karıştır kıvamı macun gibi olacak
Sen bunları arttırıp 2 günlük yapabilirsin
Sabahları 1 tatlı kaşığı yiyeceksin okadar

Allah dan umut kesilmez.Olumsuz düşünerek olumsuzu kendine çekme…biraz olumlu düşün lütfen… bu virusü kapan ve negatife bir çok kadın var.Bizde kurtulacağız
Merhaba çok güzel yazmışsınız olumsuz düşünürsek olumsuzluk gelir. Bizler enazından başında yakaladık ileride dahada kötüsü olabilirdi doktorum bana sen kanser değilsin ddi cin 3 çıktığı ve hpv 16 olduğu halde. Erken tanı dedi.
Rabbim herkese şifa versin. Ben 6 ayda kurtuldum çok şükür birdahada yaşatmasın kimseye

Merhaba siz hamile misiniz

Ben zerdecal kullanmadom. Çörek otu yagı ve yeşilçay içtim

Merhaba benim doktorum bana Ahcc ve deflagyn verdi ben onları kullandım. B12 d vitamini c vitami bunları hiç bırakmadım. Ben takviye gerek yok diyen doktorlara inanmıyorum bu virüs bağışıklık sistemini yüksek tutmazsan vücuttan gitmiyor sigarayı bende bırakamadım maalesef evet doğru 6 ay sonra yapılacak testlere bağlı ama birazda biizm elimizde bunu yenmek hiç birşey yapmadan ben gideceğini pek düşünmüyorum
Bende siğil hiç yok. Direkt 16 olarak çıktı. Kadın doğumcum da vermedi jinekoloji onkoloji doktorum profesör de. Sigarayı bırakmak gerekiyor dediler. Ben de elimden geldiğince işte bakıyorum duruma göre. Ne bileyim stresli süreçler. Buna da şükür fark edildi.

X