Karaman///70

• Konu Sahibi ekinoksal
  • Başlangıç Tarihi
Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

bütün karamanlıların bayramı mübarek olsun ..şimdi orda olmak isterdim offffff

merhaba hanımlar bende karamanlıyım yeni üye oldum herkese selam:)

ayrıca mutlu yıllar

Ben de Ermenek' liyim kızlar. Neden bu kadar az yazışma olmuş?

Oy oy oyyyy Heyyyy Karamanlilarrr
Nerdesiniz !!!!
6 aydir kimsecikler yazmiyorrr
Bolumun son sayfasindasiniz, uyanin !!! canlandirin topiginizi !!!!

Yok kimsecikler gelmiyor...çok uzuldum çok...
Bu sene gidemiyoruz da...
Offf offfff
Gurbetlik

karamanlı değilim ama kısa bir süre önce buraya yerleştik karamanı gerrçekten çok sevdik kimse var mı?

evet karamanlıların sesi çıkmıyo nerdesiniz ya biz bu kadar azmıyız :umursamaz: bende gidemedim 3 senedir karamana bu senede gidemiyorum mafoldumben mafoldumben özledim bütün akrabalarım orda.........

slm herkese iyi ramazanlar ne guzeldir simdi orda oruc tutmak sahurda davulcu gelecek diye beklerdikama uyuya kalirdik sabah yine duyamadim diye uzulurdum kucukken anneme herzamn benide kaldir davulcu geldiginde derdim cok ozledim cok

bu topik uzun zamandır yalnız kalmış kızlar nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiz sesimi duyan var mııııııııı bende burdayım sayın hemşerilerim :lepi:

bende karamanlıyımmm =) daha 1hata önce ordaydım:)

bende karamanlıyımm orda doğdum çocukluğum izmirde geçtii şimdi de konyadayım nerelerdesiniz karamanlı bayanlar??

şu an karaman'da yaşayan güzel arkadaşlarımm...ya da karaman hasreti çekenlerrr.hele gelin,sohbet edelim..

karamanda fikret ünlü havuzundan başka havuz var mı?

Selam kızlar!!!! Bende Ermenekliyim.. Hemşerilerimle tanışıp kaynaşmak isterim..

iki senedir gitmiyorum nasil oralar anlatin biraz.

Uzun zamandır bu topiğe yazılmamış... O kadar zaman içinde Karaman'dan üye olan var mı acaba? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…