Karaman///70

• Konu Sahibi ekinoksal
  • Başlangıç Tarihi
img3890fe5.th.jpg
[/IMG]

Toroslar'ın Karaman'dan geçen bi kısmı.. resimdeki kompozisyona dikkatinizi çekerim arkadaşlar, dağların dikiz aynasındaki görüntüsüne zoom yapıp çektim..:)

Son düzenleyen: Moderatör:
img3869ca3.th.jpg
[/IMG]

bunu da bilirsiniz arkadaşlar taze nohut.. ben ilk kez görmüştüm çok şaşırmıştım nohutun tazesi olur mu diye ama bi yedim bi yedim maşallah :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm Bende Karamanlıyım. Karamanın Ermenek İlçesinden :)
Bir Ermenekli Olmaktan da Gurur Duyuyorum. İsterim ki Sİzde Gidip O güzelliği Görün Eminim ki Sizde Çok Seveceksiniz... Görüşmek Üzere :)

Herkese merhaba,bende Karamanlıyım.Mehmet bey ilköğretim okulu yakınlarında oturuyorum.Siteye bugün üye oldum ve hemşerilerimi görmek istedim.Herkese kucak dolusu sevgiler...

mrb kızlar hemşolarım nasılsınız.bende karamanlıyım.4yıldır da niğde geliniyim.niğde de yaşıyorum ama her yaz bol bol karamana gidiyorum.çok özledim oraları.annem şimdi kışlıkları hazırlıyordur. siz de bilirsiniz.salçalar,turşular kurular...valla hayal ettim de nasıl burnumda tüttü şimdi herkes uğraşıyordur.geçen yıl bu zamanlar ordaydık.bir pazara çıktık allah sizi inandırsın o kadar mı güzel olur öyle güzel mi kokar pazar.eşim de hala söyler nasıl güzel koktuğunu.böyle taze ot kokuları nanesi reyhanı yeni çıkmış yeşil limon kokusu.sebzeler meyveler hepsi de taze ve boldu.karamanın bir de en çok neyini severeim bilir misiniz sabah kumru sesleriyle uyanıp da dışarı çıkarsın esnaf ,komşu kim varsa sabah erkenden kalkar herkes kapısının önünü yıkar sabahın o ılık havasıyla güneşin parlaklığıyla bol bol oksijeni çekersin ciğerine.
belki aranızda arkadaş olduklarımız vardır.karaman lisesi mezunuyum ben de.görüştüğüm kimse kalmadı oralardan.kavram dersanesinde çalıştım 1 yıl.öyle işte arada bir takılırım buraya.bir de niğdelilere bakayım.byeeee....:lepi:

karamanlilar baya kalabaliklasmis masallah iki yildir gidemiyorum bende karamanliyim ama konyada kaliyordum gerci evlenince karmana gectim esimin ailesi orda kaliyor izinden izine yanii

bende karamana hasretim:çok üzgünüm:
şuan siirtdeyim 3senedir burada yaşıyorum sizlerle tanışmak istioruma.s.

slm herkese ismet pasa guzelleri ya ben bu fotograflari gorurumde aglamammi ya yesil nohudu bu yaz memleketimdeydim bir ay olsada gordum gezdim nede cok ozluyorum ulkemi arkadaslar daha fotograf yukleyin sane bende agliyim

Slm Bende Karamanlıyım. Karamanın Ermenek İlçesinden :)
Bir Ermenekli Olmaktan da Gurur Duyuyorum. İsterim ki Sİzde Gidip O güzelliği Görün Eminim ki Sizde Çok Seveceksiniz... Görüşmek Üzere :)

kıslar bende ermenekliyim siz kimsiniz bakıyım muhtemelen tanışıyoruzdur canlar:teytey:

heyyy karamanlılar nerdesiniz?

bende varım karamalıyım.gurur duyuyorum karamanlı olmaktan.çok özledim bu arada karamanı

bende karamanlıyım oh be bende hemşeri buldum. karamanlılara sevgiler

aman karamanlı yandım karamanlıııııı :))
hemşehrilerim benimm

X